Bende 5147 Sokakta oturuyorum. Aynı durum bende de mevcut. Kutuları takıp gittiler. Kalın kabloları da taktılar ama sanırım dağıtım kutusu takılacak daha. O takildiktan sonra altyapı sorgulamasında çıkmasını bekleyeceğiz
Kutuda işlem yapılacağı için bu şekilde sabitleme yapılmadan bırakılıyor
3 kere kurulum ekibi geldi sinyal seviyesi yüksek diye geri gittiler alt yapı ekibi bir türlü gelmiyor umarım sizde bu şekil bir problem olmaz 21 gün geçti
bursada afişler görüyorum gigafiber bursa da diye çalışma gören var mı acaba?
adresimize gigafiber geldiği gözüküyor, şimdi ne yapmalıyız?
TurkNet’li iseniz arayıp direk geçiş talebi isteyin.
Türknetli değilseniz başvuru yapıp diğer taraftan da hattınızı kapattırın. Ve 6 ay indirim almak için de forumdan dilediğiniz kişinin profiline girip oradan arkadaşını getir kodunu kullanabilirsiniz… Hayırlı olsun.
Selamlar @alpersen, GigaFiber süreçlerinde başvurular önemli bir rol oynuyor. Fakat her başvurunun kısa bir sürede GigaFiber’e dönüşmesi mümkün olmayabiliyor. Süreçlere etki eden izin, prosedür, yatırım ve planlama gibi etkenler mevcut. Ankara’da şu an için belirli bölgelerde aktif olarak GigaFiber kullanılıyor. GigaFiber hizmetimizi yaygınlaştırmak adına yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz
Selamlar @muratuz, size özel mesaj üzerinden yardımcı oluyorum
Güzel yorumlarınız için teşekkürler @hkn-ist34
Selamlar @Alican, şu an için bu bölge ile alakalı netleşmiş bir süreç bulunmuyor.
Selamlar @Emre4860, sinyal sorununuz çözüldü ve kurulumunuz yapıldı. Keyifli kullanımlar
Selamlar @beytullah.bas, Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden yeni bir kayıt oluşturup kayıt numaranızı özel mesaj üzerinden benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Devamında gereken adımları atacağım
Selamlar @mchtshn, özel mesaj üzerinden açık adresinizi benimle paylaşır mısınız?
Selamlar @hakan.net, aktif bir aboneliğiniz var ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturmanızı rica ediyorum. Ekipler iş sırasına ve yoğunluğuna göre geri kalan süreci tamamlayacaktır
Selamlar @Serdarplt, sizinle özel mesaj üzerinden iletişime devam ediyorum. Sinyal probleminizle alakalı gereken adımları attım
Selamlar @Robo, 6-8 hafta süresi temsilidir. Altyapı sorgulamada görüntülediğinizde başvuru yapabilirsiniz
Selamlar @neis, sizin için gereken adımları attım
Selam @senolenes, sürecinizi özel olarak takip ediyorum. Ekiplere konuyla alakalı bilgi ilettim.
Nasıl mutlu oldum anlatamam, keyifli uçuşlarrr @KarubNitem
Selamlar @ege_15, kutular sinyal kontrolleri nedeniyle bu şekilde bırakılıyor, endişelenmeyin
Selamlar @TeiwQ, sizin için ekiplerle görüşüp gereken adımları attım
Selam @Ugur1987gs, sürecinizin öncelikli olarak tamamlanması için gereken adımlar atıldı
Selamlar @expho, sürecinizi ekiplerle görüşüyorum
Selamlar @kral01, bu çok güzel bir haber. TurkNet’ten aldığınız aktif bir aboneliğiniz varsa Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturmanız yeterli olacak. Aboneliğiniz yok ise sorgulama ekranından devam ederek yeni abonelik talebi iletebilirsiniz
Binaya kutu geldikten yaklaşık 1,5 ay sonra 1000 mb gözükmeye başladı adreste hemen başvuru yapıcam hayırlısı olsun
@alperenatici merhaba dediğiniz şekilde destek ekibine yazdım. Ama destekteki arkadaşımız ile aramızda aşağıdaki gibi bir konuşma geçti. Dolayısıyla kablo bağlanmadan “fiberimi açın” talebi de oluşturamıyormuşum. Bana biraz tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan hikayesi gibi garip geldi bu durum ama tek çarem beklemek gibi görünüyor. Teşekkürler.
geçiş işlemi demi sizinde bende 8 kasımda başvurdum aktif TurkNet abonesiyim 7 8 aydır kutular yazın aktif oldu bekliyorum halen
yeni abonelere daha fazla onem veriliyor haberınız olsun benım karsı daıreme baglandı bana ayın 6sından berı arıza var dendı karsı daıreme fıber kuruldu
ariza giderildigini bile bana gelen ekip soyledi kımse bilgi vermedi 1 hafta sonra gelıncek dendı hala gelen yok hafta bitti yani gigafiberi kafalarına gore musteriye ve kendı zevklerine göre kuruyolar yardımcı olucaz oncelık verdık dedıler hala ne gelen gıden var ne arayan soran
Alper Bey yardımlarınız için çok teşekkür ederim bugün bağlamışlar Gigafiberi birazdan eve geçince test edeceğim.
merhaba tekirdag suleymanpasa hurriyet mahallesinene zaman gigafiber gelicek planlanma icerisinde oldugunu biliyorum ama bi yardimci olsaniz
planlamada olduğunu nasıl öğrendiniz hocam
Merhaba Arkadaşlar,
Adresime gigafiber sonunda geldi. Ancak 1 aydır randevu icin aranmayı bekliyorum. Destek kaydı oluşturduğumda net tarihde veremiyorlar her defasında süreç uzayabilir cevabını alıyorum. Yan komşum TurkNet 'e başvurdu 2 günde kurulumu yaptılar bizim süreç ise 1 aydır devam ediyor bendemi internetimi kapatmalı yeni bir basvuru yapmalıyım gigafibere gecmek için anlayamadım. Konu hakkında nasıl bir yol izleyebilirim desteklerinizi bekliyorum.
bende geçicemde durumu nasıl iyimi kopma falan varmı merak ediyorum bide 300 tl neden alınıyor?
Merhaba, @rayban
Gigafiberde artık kurulum ücreti alınıyor.
Selamlar
Geçişin 60 günü geçmesi sebebiyle hizmetimi iptal edip tekrardan başvuru yaptım. 300 TL kurulum ücreti ödeyerek 2 gün içerisinde gigafiber bağlattık.
4 gündür çok güzel kullanıyordum fakat ansızın LOS ışığı kırmızı yanmaya başladı. Evin içindeki kablo aksamına herhangi bir müdahale olmadığı gibi apartman dışındaki kutudaki kablonun geçen gün nasılsa aynı şekilde olduğunu gördüm. Destek kaydında fiziksel hasar görmüş olabilir dedi arkadaşlar ama bölgesel çalışma vs olabilir mi? Uzaktan bağlananmıyorum şu an kendime acil dosya aktarmam lazım yapamıyorum
59446922 destek kaydını açıp çözüm beklemeye başladım. Teşekkürler şimdiden
25 gündür bekliyorum bunu yazarken bile utanıyorum çünkü çok daha uzun süredir bekleyenler var. Neyi beklediğimi bilsen aylarca beklersin de neyi beklediğimi de bilmiyorum. Yoğunluk var mevzusu hikâye bundan eminim. Destek kaydından konuştuğum arkadaşlar da fiber ekibine müdahale edemiyoruz biz diyor. Anladığım kadarıyla beklediğimiz şey ekiplerin keyfi… Mevcut üyelerin görmezden gelinmesinin sebebi kurulum ücretiyse ben de vereyim kurulum ücreti de gelip çeksinler Gigafiberi bir zahmet. “Sen bir kullan memnun kalırsan biz de hemen bağlatırız” diyen arkadaşlar teker teker taahhüt uzattı mevcut firmalarıyla.