GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

merhaba tekirdag suleymanpasa hurriyet mahallesinene zaman gigafiber gelicek planlanma icerisinde oldugunu biliyorum ama bi yardimci olsaniz

planlamada olduğunu nasıl öğrendiniz hocam

Merhaba Arkadaşlar,

Adresime gigafiber sonunda geldi. Ancak 1 aydır randevu icin aranmayı bekliyorum. Destek kaydı oluşturduğumda net tarihde veremiyorlar her defasında süreç uzayabilir cevabını alıyorum. Yan komşum TurkNet 'e başvurdu 2 günde kurulumu yaptılar bizim süreç ise 1 aydır devam ediyor bendemi internetimi kapatmalı yeni bir basvuru yapmalıyım gigafibere gecmek için anlayamadım. Konu hakkında nasıl bir yol izleyebilirim desteklerinizi bekliyorum.

1 Beğeni

bende geçicemde durumu nasıl iyimi kopma falan varmı merak ediyorum bide 300 tl neden alınıyor?

Merhaba, @rayban
Gigafiberde artık kurulum ücreti alınıyor.

1 Beğeni

Selamlar
Geçişin 60 günü geçmesi sebebiyle hizmetimi iptal edip tekrardan başvuru yaptım. 300 TL kurulum ücreti ödeyerek 2 gün içerisinde gigafiber bağlattık.
4 gündür çok güzel kullanıyordum fakat ansızın LOS ışığı kırmızı yanmaya başladı. Evin içindeki kablo aksamına herhangi bir müdahale olmadığı gibi apartman dışındaki kutudaki kablonun geçen gün nasılsa aynı şekilde olduğunu gördüm. Destek kaydında fiziksel hasar görmüş olabilir dedi arkadaşlar ama bölgesel çalışma vs olabilir mi? Uzaktan bağlananmıyorum şu an kendime acil dosya aktarmam lazım yapamıyorum :frowning:

59446922 destek kaydını açıp çözüm beklemeye başladım. Teşekkürler şimdiden

25 gündür bekliyorum bunu yazarken bile utanıyorum çünkü çok daha uzun süredir bekleyenler var. Neyi beklediğimi bilsen aylarca beklersin de neyi beklediğimi de bilmiyorum. Yoğunluk var mevzusu hikâye bundan eminim. Destek kaydından konuştuğum arkadaşlar da fiber ekibine müdahale edemiyoruz biz diyor. Anladığım kadarıyla beklediğimiz şey ekiplerin keyfi… Mevcut üyelerin görmezden gelinmesinin sebebi kurulum ücretiyse ben de vereyim kurulum ücreti de gelip çeksinler Gigafiberi bir zahmet. “Sen bir kullan memnun kalırsan biz de hemen bağlatırız” diyen arkadaşlar teker teker taahhüt uzattı mevcut firmalarıyla.

1 Beğeni

Benim dibimdeki mahalleye kadar GigaFiber geldi, fakat bizim mahallede yok, ben de mahalledeki eşe dosta haber saldım, herkesi bu konuda bilgilendirip bol bol GigaFiber isteyen kişi olmasını sağlıyorum. Acaba bu kadar başvuru yapılması işe yarayacak mı ?

sonunda benim sorunum cözüldü bugun ekip geldi 10dakkada halletti uzun ve yorucu bi sürec oldu bnim icin

1 Beğeni

Hayırlı olsun. Bende çook uzun bir sürecin devamını yaşıyorum. :face_with_raised_eyebrow:

Çok sevindim, testinizi bekliyorum :heart_hands: :rocket:

sonunda kavuştum.

2 Beğeni

Bugün akıyor, keyifli uçuşlar :rocket:

1 Beğeni

az önce geçerken baktım, senin bu kutuyu da benim adsızneferde beklediğim kutuyu da duvara sabitlemişler bugün, sabah sallanıyorlardı

1 Beğeni

@alperenatici merhaba ,

Destek kaydı açtığımda geçiş islemlerimin ne zaman tamamlanacağı hakkında bilgi alamiyorum. Sizin yardımcı olma ihtimaliniz var mıdır?

Evet arkadaşlar gelin hep beraber bu soruyu çözelim;

1-Site yöneticisi olarak TurkNet gigafibere başvuru yapıldı gelsin diye aylardır yıllardır bekliyoruz.

2.Tam geldi artık gigafiber bahçelievler kocasinana sokak sokak kablolar döşendi derken ne hikmetse biz ilk başvuru yapan site ve sokak olarak göremiyoruz acaba başvuru yapan sokağı gelmiyorlar mı diye düşünmeye başladık ?

3-Fotoğrafta göründüğü sarı çizgide çizdiklerim bütün sokaklara kablo döşendi kutular takıldı ama pınar1 sokağı es geçildi neden ?

4-Ana kutuları bizim sokakta olmasına rağmen sokakta kablo çekilmedi ?

5-Sorduğumuzda ise cevap alamadık sağolsun alperen beye burdan ulaşıp yazdık aralığa kadar süre verdi ama ocağa giriceğiz ne gelen var ne giden ?

6-Evet yıllardır kullandığımız bir TurkNet saçmalığı daha . Size soruyoruz artık muhattap bulamadık neden arkadaşlar ?

@alperenatici Bey aralıkta dedi ocağa giriceğiz gelen giden yok ?

resim

1 Beğeni

aynen 26 aralıkta yaptılar işlemleri benim aslan sokaktada sabitlemişler üstlerine etiket yapıştırmışlar yılını ve tarihini yüksek ihtimal 1-2 haftaya aktif ederler altyapıyı çünkü aşşağı mahallerde detaylı bi sorgulama yaptım ordaki santralleri aktif etmişler tüm binalar gigafiber gözüküyo şimdi sıra bizim mahallelere geldi sabredersek olucak hayırlısıyla.

1 Beğeni

kocasinan merkez mahallesi palmiye çıkmazı sokak’ dün kutular Takıldı Nezaman Aktif olur tahmini

6-7 ay sürdü benim

1 Beğeni

6 ay çokmuş ya

1 Beğeni