3 4 km mi Cama çıktığımda baktığım karşı binada var benim yaşadığım binada yok. Kutuyu koyup unuttular. 8 ay oldu:(
Şimdiden hayırlı olsun, seninle aynı gün başvurmuşuz. Herhalde 80 gündür unutulan sadece ben kalacam. Bakalım rekor kaç günle bitecek. :))
İyi günler. Kocaeli Belediyesi Kazı çalışmalarına baktığımda
Durum: Planlanan Kazı - TurkNet.
CSBM: Emsal
Mahalle: Fatih
Başlama: 20.12.2022
Bitiş: 24.12.2022
Böyle bir şey görüyorum. OFSD cihazı takıldı mahalleye 1 ay önce ama Türk Telekom kurdu biliyorum. o kutudan yukarıdaki adrese kazılacakmış. Yalnız farklı bir adrese kazım işlemi yapılıyor. Bu gigafiber mi oluyor ? Sormak istediğim buydu. Yani hangi saha dolabını kullanıyor ? ,
Teşekkürler
Sayg.
İnşAllah dendiği gibi 80 günde biter. Yoksa 1 hafta sonra isteseler de beni bulamayacaklar öylece kalacak.
selamlar
izmir buca çamlıpınar mah 293/39 sok no 27 daire 2 apartman 3 senelik 12 dairelik bina bir türlü internet alt yapısı getirtemedik yardımcı olabilirseniz sevinirim
Bizim oturduğumuz sokakta tüm binalarda kurulum tamamlanmış ama bizim binada ne kablo ne de kutu var 2 aydır bekliyoruz hâla gelişme yok
Pcnizdeki ethernet portu 100 mbps hızla çalışıyor olmasın?
Bende cevatpaşadayım bir süredir gigafiber kullanıyorum. Bazı kesimlere dış bağlantılar yapılmamıştı demekki durum halen devam ediyor.
Sonunda başvuru açıldı. Başvuruyu yaptım bakalım ne kadar sürecek bağlanması.
Zeytinburnu Seyitnizam mahallesinde oturuyorum. Binaya iki hafta kadar önce kutu takıldı ama yoğunluk var sanırım mahallede gigafiber yeni olduğu için. Sitede sorgulama yapınca 1000mbps gözüküyor ben aktif vdsl abonesiyim tekrar başvuru veya başka bir şey yapmama gerek var mıdır? Ve çalışmalar hangi aşamadadır bilgisi olan varsa yardım edebilirse sevinirim.
Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesinde de çalışmalar devam ediyor
https://twitter.com/Toreador34/status/1603653701390012416
https://twitter.com/Toreador34/status/1603653707157078016
https://twitter.com/Toreador34/status/1603653714245476353
Bana yazı geldikten 1.5 ay sonra sinyal geldi. Dün başvuru yaptım. herhalde 2-3 ay daha bekleyeceğiz.
Güncelleme 2: Merhaba. Pazar günü yani 18.12.2022 tarihinde ekipler gelip sinyal sorunumuzu çözdü. Şimdi ise geriye randevu almaları için aramalarını beklemek kaldı. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Aynı şekilde ben de randevu için aranmayı bekliyorum. Bugün aranacağım söylendi lakin hangi söz tutuldu ki bu da dendiği şekilde yapılsın, aramadılar
Adınıza üzüldüm. Bende binamıza 8 yıldır alt yapı gelsin diye bekliyordum. Umarım artık kullanabileceğim, diğer arkadaşların süreçlerini inceledim. Çok fazla bekleyen var, bana da aynı şeyler olmaması için dua ediyorum. Siz yine de şansınızı deneyin mod arkadaşlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Merhabalar.
bizde altyapı gigafiber fakat bitürlü arayıp randevu vermiyorlar. acaba farklı bir yöntemi var mı?
80 gün oldu. Yıpranmışlık da var. Sanırım bu son mesajı atmamı beklediler…
Az önce bu akşama kurulum için randevu verdiler. Bekliyorum. Gelişmeleri aktaracağım. Sonunda kavuşmaya az kaldı gibi…
Bölgenize göre değişiyor, bizde sinyal sorunu çıktı ve çözüldü. Bunun olması 1 hafta sürdü, diğer arkadaşlara baktığımda süreç daha da uzuyor. Yani anlayacağın agam bekle allah bekle.
6 aralıkta bina içi kutular konulmuştu dün veya bugün tam emin değilim mahalle içi sinyal kutuları konulmuş fakat kutuyu sağlam bi şekilde koymamışlar bi tane dairenin camına asmışlar işlem yapacakları için mi böyle bırakıp gitmişler yoksa bu işte bi terslik var yer istanbul/gaziosmanpaşa/bağlarbaşı mah/aslan sokak