Selamlar @Mstgzl, ekipler aramış fakat ulaşamamış olabilir. Sizin için ekiplere bilgi ilettim
2 seferdir işten izin alıp kurulum yapılacak diye evde bekliyoruz. İlk seferde kutu bağlı değil dedi ekipleriniz ikinci gelişlerinde sinyal yok deniyor. Zaman kaybından başka bir şey değil. Biz de süreç hızlansın yıl sonu gelmeden aktivasyon olsun diye (diğer iss ile taahhüt sürem doluyor) her kanaldan şikayetimizi mecburen iletmek zorunda kalıyoruz.
Dört gözle bekliyoruz gelmelerini teşekkürler ilgilendiğiniz için
08.11.2022 57758701
09.11.2022 57779341 olmak üzere 2 tane kayıt açmıştım geçiş talebi olarak tekrardanmı açıyım
Sakarya Adapazarı Yenigün Mahallesinde GigaFiber çalışmaları ne zaman başlayacak?
Evet arkadaşlar sonunda bağlandı Allah herkese nasip etsin inşallah. Teşekkürler sağolun yardımınız için @alperenatici
Çok sevindim, rica ederim. Keyifli kullanımlar
İnşallah bu hafta sonu çalışması ile bu hızları bizde göreceğiz @alperenatici sayrsinde.
Hangi mahalle hocam bende İzmir inkilap dayım hala aktif olmadı altyapı
Darısı benim başıma inşallah
20 haneli apartmanımıza dün kutu montajı yapıldı
Yönetici ben olduğum için bina sakinlerine bilgilendirme yapmam gerekiyor
Fiber ne zaman kullanilmaya başlar , hali hazırda abonelikleri olanlar nasıl geçiş yapar süreci net yazacak varmı. ZEYTİNBURNU MERKEZ EFENDİ G-55 SOK.
Optik Fiber Dağıtım kutusu (OFDK) montajınız yapılmış, ilk adım atılmış hayırlı olsun:)
Binalar arasında optik bölücüler takıldıktan ve montajı yapılan kutunuza kablolar bağlandıkdan sonra, mahallenizi kapsayacak OLT santrali kurulumu yapılır bu da tamamlandıktan sonra sinyal testleri başlar, bu süreç sonunda artık adresinizde gigafiber alt yapısı gözükmesi gerekiyor. Tüm bu süreç çalışma yoğunluğuna bağlı olarak 2 ayı bulabilir, bilginiz olsun.
Size yazdıktan 2 dakika sonra teknik servisten arkadaş aradı. Ben gelemeyeceğiz diyeceğini düşünürken kendileri Bağlantıyı kurmadan gitmem merak etmeyin deyip bağlantıyı gerçekleştirdi. Bağlantı değerlerimin çok iyi olduğunu da ekledi. Sanırım ana kutuya 3 bina uzaklıkta olduğum için kaliteli sinyal alıyorum. Kendisine ve size çok teşekkür ederim. Bekleyen herkesin darısı başına inşallah😊
Bu mesajları gördükçe mutlu ve motive oluyorum. Mesai sonrası yatağa girip uyuduğumda, ertesi güne destek bekleyen tüm üyelerimize yardımcı olabilmek için müthiş bir motivasyon ile güne başlıyorum. Rica ederim, keyifli kullanımlar
İzmir Buca ufuk mahallesi
Bende de durum birebir aynı. Kimsenin cevap verdiği yok.
Benim için ise tam tersi oluyor bu gigafiber bağlanan mesajları gördükçe kendi belediyeme kötü niyetli günah dolu dileklerimi iletiyorum sürekli.
Bugün broşür dağıtan türk.net elemanları aracılığı ile saha ekiplerine tekrar bilgilendirme yaptık bakalım ne kadar sürecek 3.haftaya giriyoruz
ankara Mamakın Herhangi bir yerinde Gigafiber Var mı? veya Çalışma yapılıyor mu?
Yoksa Bosuna beklemeyelim.
Daha önce destek kaydı açtım 2 kere hatta fatura tutarım gigafiber geçince düşecek mi diye sordum cevap olarak evet dediler ama baya süre oldu son desteği gecen hafta actım son destek kaydı 57967576