Geldi mi bilgi ?
merhaba canakkale icin gigafiber calismalari ne durumda acaba?adresimi versem planlama dahilinde olup olmadigimi ogrenebilirmiyim?
Bu mesajın üzerinden 11 gün geçmiş hâlâ hiçbir değişiklik yok. Destek kayıtları oluşturdum fakat geri dönüşler hiç yapıcı değil sürekli “bekleyin” deniyor. Binamın önünden fiber altyapı geçiyor fakat aylardır aktifleştirilmiyor. 5 metre mesafeden fiber gelmesini 3 aydır bekliyoruz. Lütfen bir yardım @alperenatici
Türknetli olmama rağmen gigafiber bağlantımı yeni abone olarak kayıt açmışlar. Önceki aramamdaki basvurum iptal olmuş ama arayan soran yok tabi ben arayınca öğrendim. Aramada 2 kere dönüşüm olacak dememe rağmen benı yenı abonelik yapıp ertesi güne randevu oluşturdular. Ben türknetli olmama rağmen iç tesisat kurulum ücreti olan 300 ₺’yi ödemek istemiyorum. Gerekli konuyu TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden söyledim ve ses kayıtlarımızı inceledikten sonra dönüş yapılacakmış. Bu şikayetimi bir de siz iletirmisiniz. Ücret ödemeden kurulum olsun @alperenatici
Hocam aynı mahalledeyiz. İlk bağlantı yaptıranlardan biriyim ve her geçen gün bağlantı hızı düşmeye devam ediyor ve çok dalgalanma var. Bu cuma gece bir güncelleme yapılacağı belirtildi belki onunla bir düzelme yaşarız.
bunun sebebı senın baglantın yapıldıgı zaman ya tektın yada az sayı da kullanıcı vardı cıhaz da bende yıldıztabyadayım yakınız coğaldıkca sorunlar cıkıyor tahmınımce yukseltme yapacaklarmış cıhazlar da hafta sonunu beklemek lazım
Umarım haftasonu yapılacak güncelleme ile sorun düzelir. Bölge de benden başka sorun yaşayanları gördüğüm için artık kendimde bir sorun aramıyorum.
2.5 hafta oldu ne bina dışına kutu takıldı ne binadaki kutuya kablo takıldı sanırım 2023den önce gelmez bizim oraya
Okmeydanı / Mahmut şevket paşa mahallesi
TurkNet gigafibere geçiş için talepte bulunmuştum şu an aktif TurkNet abonesiyim bir haftayı geçti not aldık yoğunluk var ekipler döner dediler bir geri dönüş olmadı halen bekliyorum iki kez talep açtım sonuç bekliyorum net bir sürede vermiyorlar süre belirtemiyoruz diyorlar
Ben İstanbul gop Fevzi çakmak mahalesinde vdsl kullanıyordum gigafiber gördüm başvurdum yaklaşık 1 ay sonra montaj geldiler bina içinde kutudan modem kadar fiber kablo çektiler ama paket hala vdsl gözüküyor ama hızım artı ortalama 130 megabit dowland 70 upload var müşteri hizmetlerini aradığımda paketiniz değişmesi sürebilir dedi yaklaşık 3 hafta oldu modem herşey yaptılar bu kadar sürmesi normal mi
Bugün yine şaka gibi bir anım oldu sahadaki çalışan arkadaşlarla. 20 gün önce kutu takılı değil diye tamamlanamayan aktivasyonumu bugün gelen ekip yine tamamlayamadı çünkü sinyal yokmuş Arkadaşlar bile güldüler duruma. Taşerondan kendi kadrosuna geçmiş TurkNet arkadaşlar iyi niyetle işini yapıyor ama yaşananlar şaka gibi bir şey. Sinyalin gelmesi 1 hafta da sürebilir 1 ay da 2 günde de gelebilir dedi arkadaş. Yani ne olacağını kimse bilmiyor. @alperenatici
dostum bellı bır suresı yok bana 40 gunde geldıler bazılarına 50 gun bazılarına 10 gunde yogunluga gore gelıyorlar merak etme elbet gelıcekler
Bende modem kuruldu kablo çekildi eve ama paket değişmedi upload artı dowland 130 çivar paket hala 100 gözüküyor sordum paketiniz değişecek şuan vdsl gözüküyor hat dedi
@alperenatici Bir önceki gün randevu için aramışlardı ve bugün geleceklerdi. Gelen giden olmadı ve gelmeyeceklerdir daha eminim. Evde 1 kişi bekletiyoruz geldiklerinde geri gitmesini hiç istemiyoruz tabii ki de . Bir iletişim numarası bulamadım ben yarın da gelmezler ise ne yapalım bu sefer de biz istemiyoruz mu diyelim
Selamlar, henüz gelmedi. Bilgi talebimi yineledim
Selamlar @dgcarpe, son oluşturduğunuz destek kaydınızın numarasını özel mesaj üzerinden benimle paylaşır mısınız?
Selamlar @Ahmet2, gün içerisinde GigaFiber kurulumunuz yapılacak. İlettiğiniz diğer durum ekiplerin bilgisi dahilinde
Selamlar @ahmetsezgin, hafta başı itibarıyla Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturup özel mesaj üzerinden benimle destek kaydının numarasını paylaşmanızı rica ediyorum. Sizin için ekiplerle iletişime geçeceğim
Selamlar @Frkn2468, foruma hoş geldiniz Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturursanız sevinirim. Devamında sizin için gereken adımları atacağım
Selamlar @Peaky, farklı bir platform üzerinden bildirimde bulunduğunuzu görüyorum. Sizin için gereken adımları attık. Tek bir platform üzerinden bildirimde bulunmanızı rica ediyorum.