GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

bizede özelden ulasip yardımcı olsanız cok sevinirim.

binanın icine gelen kutudan dairele kac gunde kablo cekmeye geldiler sana.

An itibariyle sonunda gigafibere kavuştum ve hız testi sonucum bu şekilde öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler bekleyenlerde umarım en kısa zamanda bu hıza ulaşabilirler.
@alperenatici sizce hız değerlerim normal mi ? Kurulumu yapan arkadaşlar 910 upload görüyorsam 910 download görmem gerektiğini ve 700lerde görmeye devam edersem destek kaydı oluşturmam gerektiğini söylediler. Biraz zaman mı geçmeli ne yapmam gerek yoksa normal mi ?
bilgilendirirseniz mutlu olurum.

1 Beğeni

Selam @XEO, öncelikle çok sevindim. Keyifli kullanımlar diliyorum :heart_hands: 750 mbps ve altı sorun olarak kabul ediliyor. Hattınızı önümüzdeki hafta başına kadar gözlemlemenizi, hızınız belirttiğim değerin altına düşer ise kayıt oluşturup özel mesaj üzerinden benimle paylaşmanızı rica ediyorum :handshake:

1 Beğeni

Teşekkürler tam siz yanıtlarken şansa kurulumu yapan arkadaş evde pense unutup unutmadığını sormaya geri geldi :smiley: O arada bende indirme hızımın hala aynı olduğunu belirttim. Bağlantıda bir problem olmadığını müşteri hizmetlerini arayıp belirtmeniz gerek onlar modeme ayar çekmesi lazım dedi.
Kurulalı 1.5 saati geçti download hızını 750nin üstünde hiç görmedim gözlemlemeye devam mı etmeliyim yoksa kuran arkadaşın dediği gibi aramalımıyım ?

2 Beğeni

Akıl akıldan üstündür

1 Beğeni

Umarım 2023’de GigaFiber Gelişmeleri Hızlanır Ve En Azından İstanbulun Büyük Bir Kısmında Kullanılabilir Yoksa KabloNet’e Geçerim Haaa :smiley:

(Beni 1500 Ping Ve 6 MBPS Download’dan Kurtar TurkNet :D)

1 Beğeni

Bugün fiber destek hattından arandım. Yarın sabah için müsaitlik durumunu sordular. Umarım erkenden gelip hallederler. Bir an önce uçuşa geçmek istiyorum :joy:

Hangi ilçedesin?

Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi

selamlar ben izmir buca yıldız mahallesinde oturuyorum
oturduğum bina no:3
Gigafiber no:1,2…4,5,6 da var no:3 de yani oturduğum binada yok ve senelerdir TurkNet abonesiyiz

1 Beğeni

Kablolama yapılmadı mı?

1 Beğeni

dostum ben de yıldız tabyadayım 3 gun oldu benım hattım baglanalı aynı sorun ben de de mevcut teknık destege kayıt bırak yukselme yaparlar sanırım hada saha cıhazı degışıklıgı olabılır

1 Beğeni

yapılmadı oturduğum binaya ama diğer binalarda yapıldığını gördüm

M.cevik Sana 50 kere mesaj yazdım insan bir cevaplar abi ya…

Ben gözlemlemenizi tavsiye ediyorum. Değerler normalleşmez ise süreci birlikte ele alalım :handshake:

2 Beğeni

Sakarya Adapazarı Yenigün Mahallesinde çalışmalar ne zaman başlayacak?

1 Beğeni

Yaklaşık 20 gün kadar önce kurulum için ekipler gelmişti kutu bağlantısı yapılmadığı için aktivasyon yarım kalmıştı. Yarına yeniden randevu verdiler. Kutu bağlantısı yapılmış. Bir aksilik olmazsa yarın gigafibere geçiş yapacağım. İşleyişini yine merak edenler için paylaşacağım. Epeydir bekliyoruz bakalım.

İzmir Buca Atatürk Mah.

1 Beğeni

hangi ilçeydi sizin

Katılıyorum dönüşüm işlemlerim tam anlamıyla sağlansın eğer problem devam ederse zaten hızlı bir şekilde geri dönüş yapılıyor. Upload hızımda hiçbir sorun yok download hızım dalgalanıyor ama geçeceğini düşünüyorum ilginiz içinde ayrıca teşekkürler.

1 Beğeni