GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Sokakta bir yere kadar kutu aktif ama sokağın alt tarafında kablolar vs hala dışarıda duruyor büyük ihtimalle bende onları bekleyecek gibiyim

Geçen perşembe günü sinyal ölçümü yapıldı hala arayan soran yok o halde ben biraz bahtsızım belkide :frowning:

5 ay oldu binaya kutu takılalı fakat kutuya kablo bağlantısı yapılmadı. Hala bekliyoruz son 1 ay var güncel farklı tarifemin bitmesine 1 ay içinde herhangi bir işlem yapılmaz ise aynı tarifem üzerinden tahattüt yapıp yola devam edeceğim. Bekle bekle nereye kadar…

kutu koyulduktan sonra daire ye kac gunde kablo cekmeye geldiler ve ayrıca kablo cekildikten sonra kac gun icinde internet verildi…

907 sokak ufuk mahllesi /Buca/izmir e fiber aktivasyonu ne zaman yapılacak ve ayrıca binaya kablo cekildi ve kutu koyuldu dairelere kablo cekilecek ne zaman cekilir…

küçükçekmece kemal paşa mah biga sokak gigafiber dediniz taktınız kutuları 6 7 ay oldu her ulaştımızda olucak biraz daha o bu falan yani yaptıgınız işi tam yapın sabır sakinlik de bir yere kadar insanlar 1 2 haftada en fazla 2 ay da olsun ulaşıyor yani 2 3 sene sonramı baglıcaksınız bu gigafiber i reklamlarını yaparken bunlardan da bahsedin o zaman insanlara diyin 1 sene sonra gelicek diye yeter artık lütfen buna bi çözüm bulun yani…

2 Beğeni

Yeni Abonelere Ekip Geliyor Eski Abonelere ekip gelmiyor verelim 300 400 TL Neyse Gelip Kursunlar Ne Saçma İş Bu Aboneliğimi Sonlandırıp gigafiber Aboneliği Açtırıcam Yoksa Biz Daha Çook Bekleriz @alperenatici

1 Beğeni

Bende kemalpaşa mahallesinde emeksizler sokaktayım aynı durum bende de var ne yapılmaya çalışıyor anlamadım gerçekten komik yani

40 Günün sonun da sabah arandım 5 gıbı bağlantım kuruldu Zyxcel t50b modem geldı 700lerı goremedım ama boyle sabıt kalsa yeterlı modemın guncel Firmware varsa link atarsanız sevınırım umarım bekleyen herkes tez zaman da kavuşur :smiley:

4 Beğeni

Sevindim kardeşim senin adına. Sorunsuz kullanman dileğiyle hayırlı olsun.

Güncel yazılımın olduğu sayfa:

https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/articles/6324247510033-VMG3625-T50B-T%C3%BCrknet-V550ABPM-6-F0-

Direkt link istersen 3625 t50b TurkNet için

Tüm zyxel ürünleri için

https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/sections/360002467392-Cihaz-Güncel-Yazılımları

Yeni abonelik başlattım 2 hafta oldu hala randevu için bile aranmadık :smiley:

2 Beğeni

Özel mesajdan görüşme yapmıştık, buradan da ileteyim. Çok sevindim, keyifli uçuşlar :rocket:

Selamlar @Markapasa, size özel mesaj üzerinden yardımcı oluyorum :heart_hands:

1 Beğeni

@alperenatici Alperen abim Bağcılar’a gigafiber çalışması hakkında lütfen bizi bilgilendirir misin? Bağcılar Belediyesi sizin tarafınızdan resmi bir altyapı başvurusu olmadığını söylüyor. Çevre ilçeler bu hizmetten faydalanırken bize altyapının gelip gelmeyeceği kesin değil. Bağcılar’a planlama var mı?

Selamlar @volcanicz04, ekipler ilçe belediye ile yaşanan izin süreçleri nedeniyle aktivasyon sürecinin durduğunu iletmişti. Ekiplerle tekrar iletişime geçerek bölge hakkında bilgi isteyeceğim.

Güncel bilgiyi iletebilirseniz ben ve diğer bağcılardaki turknetli meraklı arkadaşlarımız adına mutlu oluruz Alperen bey :slight_smile:

1 Beğeni

Hocam sana kutu konulduktan sonra ne zaman daırelere kablo cekıldı. Hem ayrıca ne zaman ınternet verıldı.

Arkadaş dönüşüm için başvuru yaptık ama bugun aradım bana basvuru uz iptal olmuş yeni kayıt açıcam dedi Bilgilerimi aldı 25 dk sonunda evrak ve kımlık doğrulama aşamasına geçip randevu vermeleri bekleyeceğim. 1 hafta boşuna bekledik kımse ılgılenmiyor, kaydı açan arkadas ta işini bilmiyor. Neyse een kısa zamanda kurulum bekleyeceğim