Bende sokak da gigafiber kutularına sinyal verilmesini bekliyorum sabredin canlar sabredin. Muradımıza ereceğiz alperenatici bey hepimiz sizden gelecek müjdeleri bekliyoruz:)))
Geçtiğimiz hafta cuma günü benim binama da gigafiber hattı çekmek için saha ekibinden birkaç arkadaş geldi Kutuyu monteleyip kabloları çektiler. Her gün defalarca ne hız alırım sorgusu atıyorum. Ancak hala sistemde görüntüleyemiyorum. Ne zaman sisteme düşecektir? Tecrübe etmiş arkadaşlar aktifleştirme aşamalarını da aktarırsa sevinirim
Birkaç aydır dikkat ediyorum altyapı çalışması yapılan bölgelerde ertesi ayın başında gigafiber aktif görünmeye başlıyor. Daha erkende olabilir ama önümüzdeki ayın ilk günü aktif olma ihtimali yüksek.
Yenidoğan’dayım 2 ay geçti bugün aradılar yarın için randevu verdiler. yakında size de gelirler.
Yeni aldığım routerın kargosunun geldiği gün aranması manidar oldu
hayırlısı olsun umarım sorunsuz kullanırsın
Sanırım sokağa takılan dağıtıcının montajı bittikten 2-3 gün sonra aktif görünüyor
2 ay önce aktif olan altyapıya aktif olduktan 30dk sonra başvurmuştum ve hala daha binama kutu takılmasını bekliyorum arka binamda kutu olmasına rağmen bizi unuttular heralde beklemeye devam
çok teşekkürler umarım en yakında sizde kullanırsınız
10 gün önce kutu ve hat aktif edildi.Basvuru yaptık bakalım ne zaman arayacaklar randevu için
bende güveniyordum artık güvenmiyorum ortada bir sonuç yok sabır edip 7 ay bekledik aldığım yanıtlar hep aynı klasik cevaplarla geçiştirme taktikleri verdikleri hiç bir cevap sorunumu çözmedi sonuç olarak sıfıra sıfır elde var koca bir sıfır. Ne gigafiber hizmeti geldi nede verilen tarihler birbiriyle tuttu niye güveneyim ki bu saatten sonra
Sonunda altyapı tamamlandı mesajı sonrası randevu için aradım. Yarın yani aslında bugün 10 kasım için randevu oluşturuldu. İnşallah bir sıkıntı olmazsa bende kullanmaya başlayacağım. İzmir / Buca / Atatürk Mh.
Gigafiber kurulum için 1 hafta önce randevu aldım fakat hala kımse aramamışken 2 bına yanımda oturan komşum Türk Telekomdan TurkNet 'e gigafiber geçiş yaptığı için 2 gun önce kurulum yapmıs lar ve aktif olarak kullanıyor. Ben 1 senedir türknetteyim ama dönüşüm için bana neden kımse kapımı çalmıyorlar. Türknetin bu politika anlayışı nedir. Kendı müşterisi mağdur iken yenı aboneliğe öncelik vermesi hoş değildi. Bu konuda gerçekten yetkili birisi duruma el atarsa sevinirim. @alperenatici
Bende randevu oluşturdum ama 7 gün oldu arama mesaj atmadılar. Kaç gün oldu senın?
Selamlar @Ahmet2, sizin için ekiplerle iletişime geçtim. Sürecinizi birlikte özel mesaj üzerinden takip edelim
@alperenatici Merhaba,
Oturduğum bölgede altyapı çalışmaları tamamlandı, çevremdeki binalar altyapıda aktif görünür konuma geldi.
Problem şu ki oturduğum bina iki mahallenin kesişiminde ve sokağım 2 mahallenin altında da listelenmiş durumda ve anladığım kadarıyla bu sistemsel bir hataya sebep oluyor. Bu kanıya şöyle vardım, binamla aynı hizada bulunan Sarıer Apartmanı 52. sokak üzerinden kontrol edildiğinde VDSL altyapısında görünürken 53. sokak üzerinden kontrol edildiğinde gigafiber altyapısında görünüyor. Bina aynı bina, bir hata olmadan bu nasıl mümkün olabilir? Dediğim gibi burada sistemsel bir problem var ve ben bu sebeple altyapı çalışmaları tamamlanmış olduğu halde yeni abonelik işlemlerini başlatamıyorum. Hem telefon yoluyla hem de TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden TurkNet 'e ulaştım fakat derdim dinlenmedi. Ezbere cevap veriliyor, bekleyin size de gelir vs. şeklinde. Buradaki soruna birileri eğilmediği sürece gelemez maalesef. Rica ediyorum derdime kulak verin, buradaki basit problem çözüme kavuşturulsun, ben de abonelik işlemlerini başlatayım. Görmezden gelinmekten inanılmaz bunaldım.
Selamlar @lacknw, yazınızı okudum ve kaydınızı inceledim. Bildiriminizi ekiplere özel olarak ilettim. Sürecinizin takibini özel mesaj üzerinden birlikte yapalım
keşke bana da yardımcı olsanız
Merhabalar, İzmir Buca Murathan Mahallesinde oturuyorum. Gigafiber altyapı planlamasında Murathan Mahallesi var mı diye soracaktım. Hali hazırda TurkNet kullanıcısıyım, gigafiber başvurusu yaptım fakat mahalledeki evler müstakil olduğu için çok fazla umudum yok. Yine de bir umut bekliyoruz Şimdiden teşekkürler.
14 eylülde bina içine gigafiber kutusu konulmuş, ağzım kulaklarımda eve geçtim ve altyapı sorguladım hızım hala aynıydı, her gün takip etmeye başladım altyapı sorgulamadan 30 eylülde altyapının aktif olduğunu gördüm ve hemen ticket atıp dönüşüm işlemlerini başlattım. Aradan 40 gün geçtikten sonra bugün öğlen saatlerinde arkadaşlar gelip bağlantıyı gerçekleştirdiler. En kısa zamanda sizlerin de bağlantısının gerçekleştiğini görmek dileğiyle
Sayın yetkililer, Sultangazi için herhangi bir gelişme var mı? Yoksa boşuna mı bekliyoruz?