İnşallah göreceğiz 13 gün oldu daha
@alperenatici @ModeratriX
Pendik Güllübağlar Mah. gigafiber projesi var mı? Şu müjdeyi verin vallaha rahatlıcam. Kaç senedir ADLS le boğuşuryodum daha yeni VDLS geldi. Rica ediyorum lütfen yok veya var diye açıklama yapınız.
Hızlarınız çok iyi bufferbloatta yok. Diğer arkadaşlar gibi itiraz etmek yerine hızın keyfini çıkartıyorsun tebrik ederim. Yakında 930 a 930 mbps hızlara da kavuşursunuz
Bugün öğlen gigafiber bağlandı çok şükür. Bu saate kadar da wifi de 550/550 hızlarda gidiyorduk. Takii statik ip talebinde bulunana kadar. 31 ile başlayan bir ip tanımlanmış ama internete çıkamıyorum. Müşteri hizmetlerindeki arkadaşın direktifleriyle aç kapat yapıldı. Sinyal kontrolü yapıldı. Fakat olmadı. Gerekli birime ilettik arakadaşlar bakacak dendi. Umarım çok sürmez.
Hayırlı olsun sonunda kavuştunuz giga hızlara
Teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına… gerçi şu an için yarım giga ama buna da şükür en azından bağlantı sağlandı. Bir de şu statik ip sonrası bağlantı sorunu giderilse…
25 dairelik bir binada oturuyoruz ve binada hali hazırda Türk Telekom fiber altyapısı var. Bina genel toplantısında TurkNet’in avantajlarını daire sakinlerine anlattığımda eğer altyapı gelirse geçeceklerini belirttiler. Şimdi binamıza GigaFiber çektirmemiz için ne yapmamız gerekiyor örneğin tüm daire sakinlerinden imza mı yada hepsinin tek tek internetten başvurması mı? Yardımınızı bekliyorum çünkü bizimde dünya kalitesinde fibere ihtiyacımız var teşekkür ederim şimdiden.
İkamet bölgesi Kocaeli/Gebze Barış mahallesi.
İzmir karşıyakaya gigafiber gelicekmi acaba bu sorgulamada hiç birşey görünmüyor
Kesin gelemesini sağlayacak bir yol yok. Bilmediğimiz bir planlamaya göre gidiyorlar. Ben mahalle muhtarına dilekçe yazdırdım 1 yıl geçti gelen giden yok.
Kırumsal gigafiber yaparlarsa onu alıp apartmana dağıtın daha iyi.
Bağcılar gigafiber ile ilgili bir gelişme var mı?
Her daireden Web sitesinden gigafiber istiyorum formunu doldurun sonra bekleyin planlamaya göre gelir
Bugün gigafiber başvurumun 45.günü henüz randevu için arayan olmadı dün sokakta TurkNet ekibini gördüm ve haliyle sordum ne zaman ararlar diye. Çoktan aranmış olmanız gerekirdi ama yoğunluk varsa 1 haftaya kadar ararlar tekrar bi destek kaydı oluşturun dedi bende teşekkür ettim beklemeye devam ediyorum tabiki
@alperenatici İstanbul Bayrampaşa Gün Sokakta mayıs ayında binamıza gigafiber kablosu çekildi, kablolar bağlandı, tüm sokağa aktivasyon verildi. Fakat sistemde sadece benim oturduğum binada hala vdsl gözükmekte. 15 gündür müşteri hizmetleri bu konuyu çözemedi. Sehven insan kaynaklı bir hata olduğunu düşünüyorum. Bu sorunu çözmek için yardımcı olur musunuz?
Gigafiber ekiplerini sokakta yakalayanlara esir almaları yönünde tavsiye veriyoruz biz genelde ama sizin aklınıza gelmemiş sanırım Ben de senden 3 gün daha az süredir bekliyorum. Beklemeye devam. (Daha bina dışına siyah anahat kutusu takılmadı)
İnşallah ararlar kardeşim kavuşursun gigafibere. Israrcı ve sabırlı ol yoksa süreç çok uzuyor maalesef banada bu ay başı dağıtıcı sokak kutusu koyuldu. Altyapı sorgulamasında aktif olmasını bekliyorum ondan sonra da randevu için beklicem. Coğrafya kaderdir olayını iletişim konusunda da yaşıyoruz.
Bugün GigaFiber su gibi akıyor nazar değmesin, süreci tamamlanan herkese keyifli uçuşlar. GigaFiber bekleyen değerli üyelerimizin de süreçlerini dirsek temasında takip etmeye devam
Selamlar @ysnaltprmk, foruma hoş geldiniz Aynı bildirimi farklı bir kanal üzerinden de yaptığınızı görüyorum. Sizin için ekiplerle iletişime geçtik
Selamlar @mrsercek, altyapınızı GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulayabilir, yoksa bile başvuru yapabilirsiniz
Yardımcı olmaya çalışıyorum
Selamlar, bölge özelinde detay bilgisine sahip değiliz. Bunun için oluşturulan GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı size yardımcı olacak