Cuma günü gigafiber bağlantısı için gelen ekip, apartman boşluğunda delme işlemi yapamamışlar, beton kalın elimizde uygun hilti ucu yok diye. Bölge sorumlusuna ulaşamadım, bilgi de alamadım. Napcam şimdi ben
Merhabalar, yaklaşık 2 hafta önce apartmana gigafiber kutusu geldi. Güncel olarak altyapı sorgulamada kontrol ediyorum. Altyapı ne zaman aktif olacak diye sormak istedim, çünkü her geçen ay cayma bedeli daha da artacak. Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
İnkılap Mahallesi 512 Sokak No:44/48 Buca İZMİR
planlama tarihi Var Mesela Sizin Oranın bitiş tarihi 20.11.2022 Dir o Tarihte Sisteme giriyor Erken bitirmişler O yüzden Tarihini bekliyor Kardeşim
Niye böyle yapıyorlar bizi umitlendiriyorlar ayıp ya
Benim 2 ayı geçti, keşke geçiştirici cevaplar yerine net bir tarih verilse de rahat olabilsek bizde. Bugün telefonda görüştüğümde 2023’e sarkma ihtimali var dendi
bizimde izmir buca hürriyet mahallesi kutu takıldı sistemde 1000mbps görünüyor destek ekibinede yazdım geçiş olması için ilkten 4 5 gün diyolardı şimdi 4 6 hafta diyorlar bekliyoruz bakalım
Ne kadar sürdü hocam sistemde gözükmesi hatırlıyor musun ?
Bina içindeki kutuya bağlantı için fiber kablo soyulmuş ama kutu içine bağlantısı yapılmadan bırakılmış. Sistemde 1000 mbps aktif görünüyor. Kablo bağlantısı neden yarım bırakıldı? @alperenatici @ModeratriX
Kutu geldikten bir kaç gün sonra sistemde göründü.
Sokakta bulunan kutuların birde bekleme süreci var maalesef. Sinyal verilmesi gerekiyor. Kutuları koyan ekipler gece aktif Olur demişlerdi ama 1 hafta oldu kutular sarkık dağınık şekilde duruyor hâlen.
Selamlar @alidemirtas, süreçler yarım kalmaz. İş sırasına ve planına bağlı olarak geri kalan adımlar en kısa sürede tamamlanır
Merhaba, süreç yarım kalmayacaksa neden kutuyu açan ve kabloları hazırlayan ekip kutu bağlantısını yapmadan binadan ayrıldı? İki haftadır kutu açık halde bekliyor. Ama sorgulama yapınca Gigafiber hizmeti aktif?
Valla bende de aynı durum mevcut başvurumuzu yaptık 1000 mbps geldikten sonra ,kuruluma gelen arkadaş sinyal gelmiyor kutuya dedi 1 haftayı geçti ne gelen var ne giden öylece bekliyor anlamadım.Hic mahallede gezen ekip yok kaç zamandır .Sinyal olayı zor bişey değil
Bende de benzer sorun oldu hocam. Kuruluma gelen ekip abi kutu bağlı değil dedi gitti Temel sebep TurkNet in kendi altyapı ekibi yok. Taşerondan hizmet alıyorlar. Hal böyle olunca da ekipler arası ciddi bir iletişim sorunu var. Ekiplerin aylık kotaları var. O kota dolunca sonraki aylara sarkıyor kurulumlar. Benim kurulum yarım kaldı beklemekten başka seçenek yok.
Umarım hepimiz muradımıza ereriz de gigafiber hayalimiz gerçek olur… Alperenatici bey ve diğer uzman arkadaşlara güveniyoruz.
Merhabalar Esenler Fevzi çakmak 1104.sokakta ikamet etmekteyiz kutular tamam aktivasyon herşey tamam Türktelekomdan gigafibere geçiş sağlamaktayız geriye sadece ekibin arayıp randevu alması kaldı 9 gün oldu fakat ne arayan var ne soran lütfen artık biran önce randevu için iletişim sağlansın @alperenatici bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar
artık anadolu yakasında üsküdar içinde çalışmalar başlar mı ya ?
Benım herşey tamam ama iç tesisat kurulum olacak 1 hafta oldu arayan soran yok ne zaman gelirler randevu oluşturdum 08502881010 no lu hattan. @alperenatici
9 gun mu bugun 1 ay 3 gun 33 gundur randevu ıcın arayan yok gop yıldız tabyadayım
Görüyorum ve arttırıyorum, tam 40 gündür bekliyorum bende.