Bu Gigafiber Ankara’da yokmu?
@alperenatici bölge bölge detaylı bilgi verebiliyor mu bilmiyorum.
Siz hangi sokakta oturuyorsunuz hocam? Bir de zaten TurkNet kullanıcısı mızınız şu an?
Mehmetçik 1 Sokak’ta oturuyorum. Hazım Ersu okulu civarlarında gelmiş galiba ama Levent Kırca Parkı civarında ve kendi sokağımın etrafında hiçbir ilerlemeye denk gelemedim
Ben atmaca sokakta oturuyorum ama bir islem yok yani okulun 3 4 sokak ötesindeyim bekliyorum bişiyok
Gigafiber Pendik İstanbul’a ne zaman gelecek ? Bilgi verebilir misiniz?
bu kutuya resimdeki bağlantıyı gelen ekip ağustos ayında yapmıştı bana hey gidi günler zaman su gibi akmış o zamandan beri ne gelen var ne giden optik fiber dağıtım kutusuna kablo takılmasını bekliyoruz hala 6 ay’ı geçtik beklemeye devam
Umarım daha fazla uzamadan işlemler tamamlanır da keyfini sürersin
İşte o aşamada 1 aydır bekliyoruz
Altyapimi sorguldagimda gigafiber görünmekte aktif bir şekilde gigafibere geçiş için sürekli destek kaydı bırakıyorum her seferinde ilgili birime iletilde denip başka birşey de yapılmıyor sürekli oyalaniyorum görünen o ki öncelik yeni aboneler bizleri ikinci plana atıyorlar nede olsa biz zaten aboneyiz hiç bir şekilde sorunu cozemiyoruZ illallah ettim artık bu turknetin ilgisiz alakasız sorumsuz hizmetinden
Adres bilgisi
İnönü mahallesi Alp sokak numara 21 daire 3
Küçükçekmece istanbul
27 gün geçti kimseden ses seda yok dediğiniz gibi yeni abonelere öncelik veriliyor
Merhaba bizim mahallede hemen alt sokak ve üst sokağa gigafiber kablo çekip binalara kutu koydular ama tam ortadaki kılıçkaya sitesine kablo ve kutu koymadılar koydukları binalarda aktif olarak gözüküyor gigafiber daha bizim binalara koyulmadan aktif etmişler bu nasıl bir iş anlamadım ? Sorduğumuzda da bilgi verilmiyor binaya kutu koycaklarmı koymuycaklar mı bilmiyoruz
Fotoğrafya siyah işaretlediğim yerler gigafiber döşenmiş yerlerdir .
Bahçelievler/Kocasinan
2 ihtimal var
Ya size daha sıra gelmedi ya da sıra geldi ancak site yönetimi izin vermedi…
Gigafiber randevusu için aranmayı beklerken telefonun ekranına yansıyan görüntüm.
Ne kadar oldu hocam başvuru yapalı?
Böyle bir mesaj geldi ne anlama geliyor alt yapı onaylanmasa nasıl başvuru yapıcaz ve 2 ile 5 gün arasında bağlancak dendi şimdi böyle bir mesaj geldi anlamadım
selamlar ben TurkNet kullanıyorum bınamıza TurkNet kutusu koydular gigafiber kutusuymuş fibere geçmem için ne yapmam lazım kendileri otomatik mi bağlıyor gelip yoksa ben mi başvuru yapmam lazım .
TurkNet altyapı sorgulamada adresinde gigafiber görünüyor mu? eğer görünüyorsa online işlemler üzerinden destek kaydı aç gigafiber istediğine dair. Görünmüyorsa daha aktivasyon tamamlanmamıştır beklemen gerekiyor.