Hocam sizin elinizden gelebilecek bir şey yok sabretmek dışında. Yolun büyük kısmı gitmiş çok azı kalmış, şimdiden hayırlı olsun.
Gigafiber binaya geldi altyapı kontrol ettiğimde 1000 mbps aktif görünüyor ama hala ne arayan ne soran var. 20 günü geçti ne gelen ne arayan kimse yok ne zaman gelecekler acaba fikri olan var mı
Aynı durumdayım 25 gün oldu bekliyoruz öyle.
1 ay falan sürdü alt yapının onaylanması haberiniz olsun bekleyen varsa bilgilensin yarın başvuru yapıcam kaç gün de bağlandığını bu süreç ne kadar sürdüğünü de paylaşırım alırım bi hayırlı olsun
Bugün işe giderken farkettim binadaki TurkNet kutusunun etiketini rakip firma süperonline ın elemanları kutudan sökmüş üstüne kendi satış temsilcisi kartını yapıştırmış kutu süperonline kutusu algısı vermek için. İnsanlar türk net i duyacak diye ödleri kopuyor. Etiketi söktüm eski yerine yapıştırdım ancak Türk net e tavsiyem kutulara etiket yerine lazer işleme ile marka adı yapıştırması olacak. Söküyorlar çünkü. @alperenatici
Selamlar, açık adresinizi özel mesaj üzerinden benimle paylaşır mısınız? @Peaky
Yok artık ya daha neler, SOL un haberi bile yoktur bundan fakat bazı çalışanlar işin dozunu kaçırıyor, pis düşünceleri yüzünden marka lekeleniyor. Sanki babasının şirketi yaptıkları işe bak yahu
Etiket sökülürse veya kendiliğinden düşerse o kutunun hangi altyapıya ait olduğunu kimse anlayamaz. Bence markanın ve logosunun ön planda olacağı metal bir etiket kutuya monte edilse tanınırlık açısından daha iyi olurdu.
Bilgileri ilettim size ben etiketi düzeltmeye çalıştım firmanın kartını sökerek ama epey hırpalanmış etiket. Dediğim gibi bunu böyle yapışkan etiket yerine lazer işleme ile kutuların üzerine işleseniz daha iyi olur. Özellikle birden fazla İss olan bizim gibi kalabalık apartmanlarda rakip firma pazarlamacıları böyle etik dışı şeyler yapabiliyor.
ilk kutu takıldığında 2-8 hafta arası dendi. Diğer kutu takılırken takan kişi en geç 2 güne aktif olur dedi. Bu kadar kolay bir şeyse neden bir türlü olmuyor onu anlamıyorum. Zor olan her aşama halledilmiş sonuçta.
Mayısın ilk haftasında sabah çıkarken gördüğüm bina içi kutum bu şekildeydi
Daha sonra Ekim ayında ufak bir değişiklik gördüm onun resmini de ekliyorum alta
Tek fark kablo kutunun içine girmiş
Sokağın başında da bundan daha büyük bir kutu var. Bu aralar çok rüzgarlı öyle sallanıyor sokağın başında gördükçe moralim bozuluyor. Mayıs ayında mesaj attığımda doğum günüme kadar aktif olur herhalde diye düşünüyordum. 2 haftaya en geç aktif olur demişti kutuyu takan arkadaşlar ama ben umudumu kestim. 2023 de ülke olarak büyük hedeflerimiz var ya hani onların arasında mahalleye gelecek gigafiber de var diye düşünmeye başladım
Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 58. Bulvar Cadddesi’nde bu sabah TurkNet ekiplerinin kazı çalışması vardı. Sanırım siyah kutulardan saha kutusuna giden bağlantı yolunu hazırladılar.
Hangi semt hocam?
Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi’nde herhangi bir ilerlemeye tanık olabilen forum kullanıcısı var mı aramızda? En son burada bir arkadaş ile konuştuğumuzda saha ekiplerine denk gelen bir tanıdığının, ekipten bu ay sonu Cumhuriyet Mahallesi’nin tamamlanacağına dair bilgi aldığını söylemişti ama benim oturduğum sokakta ve çevre sokaklarda 2 aydır en ufak bir değişiklik yaşanmadı.
Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi
Cumhuriyet mahallesinin neresinde oturuyorsun bende orda oturuyorumda benim buradada aynı durum bekliyorum kutu ve kablolar tamam kabloları mahallenin başına üsttarafta toplamıslar ve etraftada oyle gezerken arada bakıyorum bisi varmi diye ama tık yok
Bizimde aynı hocam. 3. ayı geride bıraktık.
@alperenatici @Baran Bu ana dağıtım kutuları Mahalle bazında mı yerleştiriliyor yoksa birkaç mahalleye tek kutu mu? Bizim mahalle biraz ufak ana cadde olsun nede ara yerlerde Cevatpaşa mahallesinde buna benzer bişey görmedim de.
Benim fiberim aktif oldu ancak randevu vermiyorlar.
Koç sokak’tayım. Durum dediğin ile aynı. 15’ünde başvuru yaptım. 18’inden beri de kutu çekilecek beklemedeyim.