Nerede oturuyorsunuz mahalle olarak
Evettt çok sitem ettim çok laf ettim ama bugün ekipler geldi, bağlantıları yaptılar ve kutuları taktılar. 15 güne aktif olur hat dedi çalışan arkadaşlar. Yıl sonu hedefim tutacak gibi. Taahhüt bitimine gigafiber denk gelecek resmen
Kozağaç Mah.
15 ağustostan beri öyle yazıyor o süreyi dikkat’e alma diyorda madem o süre önemsiz neden öyle yazıyor ? ayrıca gigafiber yoksa mahallende yazmıyor öyle sorgulama yapınca. Adamlar optik fiber dağıtım kutusuna kablo takmaya gelmedi ilgi alaka sıfır.Utanmadan anket atıyorlar birde doldur diye
Bursa/Osmangazi Başaran Mahallesi için çalışmalar varmıdır yada plan dahilindemidir moderatörlerden cevap bekliyorum
Arkadaş yıldırım mahallesinde oturuyor oranın çoğu kısmında kutular takıldı ama yinede sorguda öyle yazmıyor. Sorgulama kısmı biraz tuaf dediğim gibi. Bende yazıyor diğer mahallede çalışma var ama orada çıkmadı. Neden çıkmadı bilemiyorum. Dağıtım kutusu bizim burada 4-5 ayda bağlandı. Süreçler biraz uzun sürdü.
Esenler/Fevzi Çakmak mh/1104 sokak her binada gigafiber artık binanızda broşürü asıldı , bir de numara var fakat numara aranmıyor ve kutulama yapılmadı bu konu hakkında hiç bir yerden destek alamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
hikaye hocam o utanmadan bizim mahalleye de astılar o afişleri gigafiber mahallenizde diye 6 ay dan fazla oldu ne gelen var ne giden.
Buradan kontrol ettiğinizde altyapı aktif gözüküyorsa +90 850 288 80 16 numarasından iletişime geçip işlemleri başlatabilirsiniz
Arkadaşlar merhaba. Mahalleye kutu geldi ama binalara kutu gelmedi ve sitede altyapı gözükmüyor. Sorum vdsl aboneliği iptal etsem tekrar gigafiber altyapı başvurusu yapsam yeni abonelik daha once gelip bağlama durumu olur mu @alperenatici
Haritaya çok takılma. Zaten harita birebir doğru değil. .gaziosmanpasa Kuşbaş sokaktayim , evimin oldugu yerde var görünüyor fakat ne kutu ne çalışma görünüyor
Apartman içindeki kutunun bağlantısını geçen hafta yaptılar bizim. Sokaktaki dağıtım kutusu da iki hafta önce takıldı. Artık geriye sadece sokaktaki kutuların sabitlenip aktifleşmesi kaldı galiba. Herhangi bir bilginiz var mı ne zaman aktifleşeceğine dair ?
Orası tamamen muamma. Kutu sabitlenip aktivasyon sağlansa bile kurulum için beklemesi var birde sırada.
Arkadaşlar binaya bugün kutu takıldı tek kalan şey aktivasyonluk. İnternet sitesinde hala altyapı gözükmüyor. İşlerin hızlanması için neler yapabilirim eleman 15 gün içinde dedi ama.
Genelde sokaktaki dağıtım kutularının bağlantıları yapıldıktan snra 1-2 hafta içinde aktivasyonu yapıyorlar.
Bizde de kablolar çekildi apartmana kutu takıldı ve bağlantısı da yapıldı ama sokakta olması gereken kutuların yerleri şimdilik boş. Sanırım altyapıyı yapan taşeron firma belirli bir prosedürü takip etmek yerine her yerde farklı bir yol izliyor
Belli olmuyor bizim buraya ayda 1 gün geliyorlar. Bir şeyler yapıyorlar sonra diğer ay geliyorlar. 3 hafta önce geldiler mahalle kutularını taktılar. Sonra mahalle kutularına kabloları taktılar. Önümüzdeki ay apartmandaki kutulara kablo bağlarlar. Yılbaşına doğru daire kurulumuna gelirler. Mayıstan beri kablo döşendi bekliyoruz.
Aynen çok farklı şekillderde ilerleme yapıyorlar. Bir bölgede binalara kutuları en son koyup bağlamışlar. Benim bölgede ise ilk binalara kutu konuldu ince kablo çekildi ana kaatlar çekildi bina bağlantısı yaıldı sonra dağıtım kutuları konulup bağlantılar yapıldı. 7-10 gün içinde altyapı sorgulamasında gigafiber gözükmeye başladı.
Hangi ilçedesin hocam?
Yok mu Trabzon’a gelen TurkNet GigaFiberci ekipten ne zaman gelecekler o bile meçhul TurkNet burayı şu anlık kesinlikle düşünmüyorlardır
alperen atıcı size de ne kadar yazarsam yazayım boş hiç gidip ilettin mi dediklerimi üstlere tabi üstlerinle konuşma şansın muhtemelen hiç yoktur
belki de vardır… Kişisel olarak btkdan şikayette oluşturdum