GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Altyapıyı taşeron firma yapıyor TurkNet’in kurulum ve arıza işlemlerine tekiz bakıyor TurkNet’in bünyesinde çalışan ekip yok

2 Beğeni

Kozağaç’ta semtin %90’ı bitti benim sokağa gelmiyorlar diye tribe giriyordum. Geldi bugün ekip. Uzatıyordu kabloları. Sevindirdiler. Kutu da geldiğinde tamamız :slight_smile:

1 Beğeni

kendi üzerime olan TurkNet vdsl aboneliğimi sonlandırıp babamın üzerine yeni bir abonelik açsam gigafiber kurulumu için işlemi hızlandırabilirmiyim? Daha önce deneyip sonuç alan oldu mu? (Dönüşüm için başvuralı 20 gün oluyor)

Ben başka iss geçiş işlemlerimi başlattım bugün yarın sonuçlanır. Sonrasında eşim üzerine yeniden başvurucam duruma göre bilgilendiririm seni.

3 Beğeni

Nerdeyse 1 ay önce kutular takıldı hala aktif olmasını bekliyoruz arıyoruz bekleyin diyolar neden bu kadar uzun sürüyor anlamadım

Gaziosmanpaşa Pazariçi’ne bu kutu 8 hafta önce geldi (kablo bağlantısı yapıldı)

Bu kutu da takılalı 2 hafta oldu. Takılırken 1-2 gün sonra fiberin aktif olacağı söylendi fakat hiçbir gelişme olmadı. Durum nedir acaba çalışma iptal mi oldu. Çünkü destek istediğimde hep geçiştirici cevaplar alıyorum.

1 Beğeni

Sadece yıldız mah 242/2 girmediler 2 senedir TurkNet olmamdan kaynaklanıyor nede olsa Bizim müşterimiz diye sanırım ilgilenen yok acayip bir şey ya ne desem bilmiyorum benim ön sokağımda ve arka sokağımda full kutular takılı bilemedim neden böyle

Gaziosmanpaşa/Kazım Karabekir mah. 858/1 sokak. GigaFiber bir aydır aktif ama ne gelen var ne giden. GigaFiber ekipleri 7-10 gün içerisinde arayıp randevu alacaktı sözde ama nasılsa TurkNet abonesiyim 170 TL fatura ödüyorum diye gelmiyor kimse. 859 sokak hemen 50 adım ilerideki arkadaşım Türk Telekom taahhüdü bittikten sonra GigaFiber internete geçti saniyesinde geldiler kurulum yapıp gittiler… Mahallede herkesi bilgilendirdim, GigaFibere geçecek herkes ama ben hâlâ geçemedim. Şimdi destek talebi oluşturacağım. Buradan da destek almak için yazıyorum. Süreci hızlandırabilir miyiz? 3 adım ötedeki binaya GigaFiber ekipleri gelip kurulum yapmışken bana da gelebilirlerdi… @alperenatici

3 Beğeni

Aynı durumdayım aranmak için bekliyorum 1 ay oluyor

Aynı olayları yaşıyorum kardeşim ben bide iki yılla aşkın TurkNet kullanıcısıyim verilen değer arka ve ön sokağımda full kutular takılı benim bulduğum sokakta yok şaşıyorum cidden bende buca yıldız mahallesinde otuyorum 242/2 otuyorum

2 Beğeni

Sokakta altyapı aktif. Kurulum için başvurdum. Kurulum ekibi geldi. Binaya kutu gelmesi gerekiyor, dedi. İlgili ekiplere yönlendirdim, dedi.

Şu an diğer firmalarda internet kullanıyorum. Diğer firmalarda aşırı hız düşmeleri yaşamaya başladım. Freelancer işlerim içinde internet kullanıyorum.

Başvurudan sonraki 5. iş günü içerisindeyim. 14.10.2022 gecesi başvuruyu yapmıştım.

Tahmini bir süre verebiliyor musunuz?

Müşteri numaram profilimde kayıtlıdır. @alperenatici

Şaka gibi 6-8 hafta sonra gigafiber evinizde diyor 6 ay geçti be bilader ne 6-8 haftası :rofl:

1 Beğeni

O çıkan süreyi bence dikkate almayın daha önce @alperenatici da öyle demişti.

Bizim burada gigafiber aktivasyon olmadan 1 hafta öncede aynı yazı yazıyordu. :smiley: :smiley:

Fevzi çakmak dahil tüm mahalleler biteli baya oldu kullanıyorum şuan

10 Daire + 4 dükkanı olan apartmanın yöneticisiyim. GigaFiber için kablolar ağustos ayı başında çekilip bırakıldı. Gelip sistemi aktif etseler bina içi reklamlarını yapıp ilk etapta en az 4-5 abone kazandıracağım.
Kendim zaten 2 yıldır TurkNet abonesiyim. Uzun lafın kısası VDSL ilkelliğinden kurtulup Fiber çağına geçmek için çaresizce bekliyoruz.
Bu bile tek başına müşteri kaybetmenize sebep!
Çok merak ediyorum kablolar çekilmiş, işin angaryası bitmiş! Bina içine kutuyu koyup sistemi aktif hale getirmek ne kadar zor olabilir???

2 Beğeni

2022-10-22 (1)

sorunsuz exclusive devam ediyor maşallah :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes: :heart:

2 Beğeni

276/3 kutular takıldı 2 gün önce. Az kaldı katılıyorum bende. Henüz aktif değil altyapı normal olarak. Turk telekom altyapısında çok çektik.
Üst kat Sol kullanıyor ve defalarca kopma yaşıyor. Tasindiklarından beridir bende sorun yaşıyorum. Ankastre kutusu da olabilir bina içindeki sıkıntılı ama onlar 24 ben 88 mbps alıyorum. 50 alamıyorlarmış kopuyormuş :frowning:

Bu sebeple şükür fibere geçmeyi bekliyorum:)

Bu arada apartman dışından tahmini 20 metre kablo çekimi yaptırmayı düşünüyorum modeme. Tahmini maliyeti ne olacak ekibin acaba :slight_smile: (fikir yürütmece)

@alperenatici merhaba bu konumdayim aramizda 60 metre gibi bir mesafe var aramizi ayiran bir 2 gidiş 2 geliş yol var acaba bizim tarafada bir planlama vafmi şuan nereden bakarsam bakayim hiç bir sey gözükmüyor gigafiber içinde basvuruda bulundum. TurkNet 1 hafta oldu geceli 50mbps vaat etiler ama sonrasinda boş port yok diyip geciştirdiler şuan 16mbps internet aliyorum planlama acisindan bir bilginiz varmi

Merhaba, arkadaşlar. Ben Gebze’deyim. Benim olduğum mahallede gigafiber aktif oldu ama bizim sokakta sadece gigafiber boruları var, hala daha kablolar gelmedi. Ayrıca dolap falan da gelmedi. 3 ay oldu neredeyse.

Dostum o kutu bize mayısın ilk haftası takıldı. Hala beklemekteyim :sweat_smile: