@durpoy Yeni başvuru mu? Yoksa TurkNet abonesi olup gigafibere geçiş talebi mi yaptınız?
Gaziosmanpaşa Karlıtepe mh kuşbaş sokak bekliyoruz fiberi , umarım en hızlı sürede gelir
Yeni abonelik başvurusu yaptım.
Yeni başvuranlar en fazla 1 hafta bekliyor. Mevcut müşteri olup dönüşüm için bekleyenler en az 1 ay bekletiliyor. Önceliğin yeni aboneye verilmesini anlıyorum ama bu kadar geriye atılmak cidden rahatsız edici. Keşke TurkNet, gigafiber ücretini arttırıp altyapı ve teknik ekip kısmına daha fazla yatırım yapsa.
@SearchX Evet haklısınız en az 1 ay bekliyorlar bence. Yoğunluk ciddi anlamda arttı. Ben 1,5 ayı geçti beklemedeyim. Umarım daha fazla uzun sürmeden işlemler halledilir bizde gigafibere kavuşuruz.
Bence var olan kullanıcılara öncelik verilmeli. Sonuçta bizler gigafiber olmadan da TurkNet kullanan ve destekleyen kişileriz. Yeni kullanıcıları 1 ay bekletmek iyi bir imaj vermez haklısın ama aradaki dengeyi iyi kurmaları gerekiyor bence.
Kesinlikle katılıyorum resmen muhattap bile bulamıyoruz yaşadığımız süreci forumda yazdığımızda konu ya da yorum siliniyor oysaki türkneti kötüleyecek hiçbir şey bulunmuyor yazılarda. Forumdaki bu denetim bu takip keşke başvurular içinde yapılsa bu kadar bekletilmesek…
Tamam anladık yoğunluk var fakat bu kadar fark olmamalı 1 ay 1.5 ay 2 ay bekletiliyoruz. İlk kez TurkNet 'e geçenlere 1 haftada dönüş yapılıyor biz burda bekliyoruz hâla.
Katılıyorum çok uzun süredir TurkNet kullanıcısıyım yıldızlarının çok düşük olduğu dönemde bile vardım adını kimsenin duymadığı dönemde bile kullanıyordum şuana kadar da bir sorun yaşamamıştım ama bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı.
Dediğiniz doğru kayınpederim için iki hafta önce perşembe günü yeni üyelik başvurusu yaptık takip eden pazartesi günü kurulumu yapıldı. Benim henüz Gigafiber aktif değil ama uzun süre beklediğini söyleyen çok insan görüyorum. Mevcut üyenin Gigafiber dönüşümlerinde kurulum ücreti alınmıyorsa gerekirse ücret alınıp işler daha da hızlandırılabilir faydası olacaksa
Mevcut abonelerin hali hazırda internet bağlantıları olduğundan dolayı ve zaten Turknetin bünyesinde bulunduklarında dolayı arka plana atılması ticari olarak mantıklı. yani sonuçta kurumsal bir firma ticari kaygısı var. Tüm şirketler için yeni aboneler her zaman daha ön planda ve gözbebeği olur bunda bir sorun yok ama mevcut aboneleri de bu süreçde mağdur etmemeleri gerekiyor. Kurulum süreci 2 haftayı geçtikten sonra artık moraller bozulur ve işin tadı kaçar.
Bu yapılan yüzünden TurkNet aboneliğimi başka iss taşıdım. Eşim üzerinden yeni abonelik başlatıcam bakalım süreç nasıl olacak.
Sonunda Ufuk mahallesine gigafiber kablo döşeme yapıldı 869/5 sokak. Şimdilik kutu beklenip aktif olması kaldı Bi tek
Atatürk mahallesinde bize mayısta döşendi. Kutular 2 hafta önce takıldı. Bir kaç gün önce de mahalledekiki kutuların ana kablove binalardan gelenler bağlanmış. Binadaki kutu bağlantısını bekliyoruz. Baya bekledik inşallah sizin bu kadar sürmez
Sonunda Gigafiber kurulumu için yarın geleceklermiş. Umarım bir aksilik çıkmadan işlemler tamamlanır. yaklaşık 50 günün sonunda yüzümüz gülecek inşallah
Umarım sorun çıkmadan keyifle kullanırsın hangi numara üzerinden aradılar randevu için?
Gözün aydın dostum darısı başımıza
Umarım inşallah
0212 703 45 45 - 0850 288 10 10 veya 0850 288 80 81 Numaralardan aranacaksınız demişlerdi ama 0546 ile başlayan bir numaraydı.
Zeytinburnu Gökalp mahallesinde bina içine kutu yerleştirme işlemleri başlamış, çoğu apartmanda işlem tamamlanmış.
Amin sağolasın darısı sizlere. Umarım sorun çıkmadan kurulum gerçekleşirde bizde keyfine bakarız