istanbul cumhuriyet mahallesinde başvuru yapıp geri dönüş alabilen oldu mu? yani sıra var deniyo ama sıranın ilerlediğini hiç göremiyoruz
Hocam can sıkıntınızı anlayabiliyorum ama yatırımlık yerlere öncelik tanındığı konusunda çok emin değilim. Örneğin İstanbul’un “düşük gelirli” denebilecek bölgelerinden Zeytinburnu’nda bazı arada kalmış mahallelerde dahi turknetin gigafiber altyapısı var. Ben şahsen biraz daha kalburüstü bir bölgesinde oturuyorum aynı ilçenin, burada hala altyapı işlemlerinin tamamlanmasını bekliyoruz.
Bence yoğunluk bitmeyecek. Milyon abonr hedefleri var. 2024 e kadar yoğun bir şekilde kablo döşendiği ve taleplerin fazla olduğu bir dönem… ancak ekiplerde artış olursa dengelenebilir. Bu seferde alt yapı geliştirmenin hızlanması gerekir. Yoksa aboneler arttıkca problemler artacak. Arızaya müdahaleler uzayacak. Hızlar düşecek… Dengeli bir şekilde büyümek lazım.
Anladığım kadarıyla TurkNet in kurulum ekibi az kişiden oluşuyor o yüzden hepimiz en azından 1 ay kadar bekliyoruz. Umarım bu konuda bir çalışma yapar TurkNet tarafı.
Hocam adls den vdls ye yeni geçtim kendim para verdim birde başka yerden çektirdim boş port vardı.Yani gınağa geldim 70 mgbs yeni yeni aliyorum hemde yülsek ucretlere. Durumum olsa gponlu özel evlere yerleşirim ama durum bu . Ölmeden bi gigafiber görsem fena olmucak. Birgünde biz gülelim.
Olay şu hocam türknetin ekibi diye birşey yok türknetin anlaşmış olduğu taşeron firmalar var. Yeni başvuran yani 300TL kurulum ücreti ödeyecek olan müşterilere öncelik tanımlayıp ilk onlara randevu veriyorlar daha sonrasında kendi eski abonelerine veriyorlar.
Altyapı çalışmalarını taşeron firma yapıyor ama kurulum için TurkNet in kendi bünyesindeki ekipler geliyor diye biliyorum.
İstanbul bahçelievler cumhuriyet mah mesut sokak için durum nedir ? Bilgi verirmisiniz ? 3 5 abone başvurusu değil artık apartman sayısı fazlalaştı net bi yanıt yokmu nekadar zaman da gelecdk ?
Valla bende mesut sokaktayım bende hala bekliyorjm başvuru konusunda 3 5 kişi drğil apartmanların sayısı belli değil cevap verende yok.
Merhaba bu gibi konularda net bir süre veremiyorlar.
Genelde GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet link üzerinden kontrol edin yada takip edin diyorlar.
İzmir GigaFiber Yayılım Haritası
Arkadaşlar İzmir için hangi bölgede GigaFiber var veya çalışmalar devam ediyor bunu öğrenmek ve daha anlaşılabilir kılmak için bir harita hazırladım. Aşağıda vereceğim linkten kontrol ederek ulaşabilirsiniz ayrıca haritada olmayıpta var olan bir çalışma görürseniz buradan yazın ben güncellerim. İyi forumlar.
Her yere kutu bağlandı kablolar çekildi ama hala aktif olmadı 3 hafta oldu
Aktif olunca da bekleme devam ediyor. Bizim burda 17 gündür gigafiber aktif ama beklemeye devam ediyoruz. Yetkililer yoğunluğun devam ettiğini ve bu ayın sonuna kadar uzayacagını söylüyor.
Ankara’da Gigafiber Mevcut mu? ve bilginiz varsa Hangi İlçelerinde?
Olmayan sokaklara ne zaman kutu takılacak bilgin var mı?
Umarım o kadar kısa sürer ama süreler uzayabilirde bilginiz olsun. Uzun süredir beklemedeyiz herhangi bir randevu için dönüş olmadı. Eh birde sinyal ile ilgili sorunlarda olabiliyor.
Bir bilgim yok malesef, kullanıcıların vermiş olduğu geri bildirimlere göre düzenliyorum haritayı.
Yolun karşısına kadar geldi fakat bizim taraf icin hiç bir bilgi yok bunun hakkinda bilgisi olan varmi
İzmir Buca ufuk mahallesi çalışmalar var 2 3 mahalle yukarıda acaba 869/5 sokağa gelirler mi en kısa sürede yardımcı olan var mı ya da kablo döşeyen emekçi arkadaşlardan bilgi olan lütfen yazsın @alperenatici
Her müşteri doğal olarak ona vaat edilenin yerine getirilmesini bekliyor. Aksaklıkların çoğunun taşeron firmalardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kendi ekibini kurmak zor bir süreç. Eğitim vermek, hiyerarşi sistemi vs vs. Bazen eleştirileri yaparken saygılı yapamıyoruz. O zaman eleştiri değil hakaret oluyor. Bende pazar günü başvurdum. Dün (p.tesi) arandım. Kurulum için bugüne (salı) randevu verildi. Bekliyorum. Bugün gelmezler ise bu hakaret etmem gerektiği anlamına gelmiyor. Kibar bir şekilde bu durumu önce destek talebinden sonra ilgili e-posta adresinlerinden bildireceğim. Daha sakin, yapıcı bir yolda gidelim.