GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Zeytinburnu Gökalp mahallesinde de benzer şekilde bir diyalog yaşadım; 20-30 güne kadar çalışma tamamlanabilirmiş

2 Beğeni

selamlar altyapı aktif görünüyor, geçiş başvurusu da yaptım sizi arayacaklar dediler müşteri hizmetlerinden ama 1 hafta oldu arayan soran yok. ne kadar sürer bilgisi olan var mı? superonline da kurmuşlar adamlar her gün arıyor geçirelim sizi diye. Ben 8 senedir TurkNet kullanıyorum değiştirmek istemiyorum.
Teşekkürler.

1 Beğeni

Yıldız Mahallesinde GigaFiber ne oldu bilgisi olan varmı?

Yıldız mahallesinde belli bölgelerinde başvuru almaya başlamışlar. Sorgulama yaptınız mı?

1 Beğeni

Gigafiber altyapısından bahsediyorsan aramıza hoşgeldin :slight_smile: bende 20 gündür bekliyorum forumda 1.5 aydır aranmayı bekleyen var.

Merhaba, yoğunluktan dolayı işlemler uzayabiliyormuş. Bende geçiş talebinde bulundun bir süredir bekliyorum.

1 Beğeni

@alperenatici Tekirdağ/Süleymanpaşa Yavuz Mahallesi Peştemalcı Caddesi için son durum nedir sorgulama yapıyoruz sürekli çok şansılısınız 6-8 hafta sonra gigafiber evinizde diyor 6 ay oldu nasıl şans bu ? cevapta vermiyorsun yazdığımız mesajlara ?

Sorgulama yapıyorum benim oturduğum sokağa GigaFiber yok ama arka sokağımda ve ön sokağımda GigaFiber gözüküyor beni iyice sinir ediyor ben TurkNet kullanıcısıyim kullanıcıya verilen değer bumu Turknette iyice sinir oldum 2 yıldır kullanıyorum TurkNet verilen değer bu sanırım benim kullanicim ne olsa gitmez sanıyor ama bir dk düşünmem iyice sinir oldum bu konuda peki sizde gözüküyor mu

1 Beğeni

Merhaba Alperen Bey
Müşteri no üzerinden görebileceğiniz üzere
Mevcut lokasyonumda gigafiber altyapı görünmesi üzerine başvuru gerçekleştirdim gelen ekip sinyalin aktifleştirilmediğini iletti bu süreç uzun sürer mi internet aciliyetim olduğundan bir süre daha tolere edebileceğim sonrasında alternatiflere mecburi yönlenmem gerekicek

Selamlar,

Aşağıdaki konu özelinde forum içerisinde birçok kez cevap verdim. Kullanıcılarımıza ortalama bir süre verebilmek adına ilgili ekranda çalışmalar devam ediyor. Şu anda standart olarak 6-8 hafta görünüyor. Şu an için bu bildirimi dikkate almamanızı rica ediyorum :innocent:

Bu konu kullanıcıların birbirlerini bilgilendirmesi ve yardımlaşması adına oluşturuldu. Ben de dahil olmam gereken, cevap gerektiren soruları yanıtlıyorum :raising_hand_man:

4 Beğeni

Merhaba İstanbul Bahçelievler / Cumhuriyet mah Mesut Çıkmazı Sok da 3 4 apartman sakinleri internet üzerinden başvuru yaptık gigafiber gelmesi için ne bir yanıt verildi ne bir ilerleme bilgisi konu hakkında buradan yardımcı olurmusunuz bunun hızlandırılması adına ne yapmamız gerekiyor ? Yada ilerleme varsa şuan nerede nezaman bizim sokağımıza gelir ?

Bugün altyapı ekibi geldi ve sorunu çözdüm dedi çözüldü mü acaba Bi bakarmısınız mesaj felen gelmedi de

Hocam Atatürk Mahallesinde sizinle aynı durumu yaşıyorum ama çalışma şekilleri böyle yapacak bir şey yok. Defalarca sordum nedenini de açıklamıyorlar. Sokağın yarısında var kalan yarısında çalışma yapmadan başka bölgelere geçiyorlar. Beklemekten başka yapacak bir şey yok. 30 dairelik apartmanız biz bekliyoruz sizin gibi.

1 Beğeni

Hadi bakalım, inş daha fazla beklememiz gerekmez :smiley:

@alperenatici Alperen Bey Gigafiber Döşemesini Yapanlara bir Kontrol Edin Çünkü Yağmurda Hiç Biri Piyasada Olmuyor Çalışmıyorlar Havalar Bu saatten Sonra kötü İşi Yavaşlatılar Bilginiz Olsun Esenler Kemer

1 Beğeni

beklemeyip superonline a taşımak mı mantıklı acaba? Bir sürü şey sundu adamlar ama türknetten memnunum 8 yıldır kullanıyorum. ne kadar bekleriz ki …

İstanbul Pendik’te oturmaktayım saçma sapan bir şekilde avrupa ağırlıktı çalışmaktalar anadolu bölgesinde 2 yer hariç hiç bir mahallede yok böyle bir saçmalık olabilri mi ? Yani avrupa daha mı önemli anadolu dan anlamış değilim. Birde konumum Sabiha G. Havalimanı , İBB afet kordon merkezi , marka vermeksizin özel üniversitenin ortasındayım . Burdan anladığım yatırımlık yerlere altyapı öncelik tanımaktalar .

15 gündür gigafiber için randevu bekliyoruz TurkNet bu yönden çok zayıf.

Çok aşırı bir yoğunluk var bir süredir umarım bunun ile ilgili yakın zamanda bir önlem alınır. Bende 1.5 aydır beklemekteyim.

1 Beğeni

1 ay bekleyen var Yetişemiyorlar Bi yoğunluk Atlatılsın Rahatlar Şuanda Ekipler Sokaklarda Hep