Zeytinburnu Gökalp Mahallesi, bugün çektim fotoğrafı
Hocam bende Güllübağlar Mah. planlama haritasına nereden baktınız acaba ?
İstanbul Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesinde altyapı çalışmaları ilerleyen arkadaşlar var mı? Dışarı çıkınca oturduğum yeri ve çevre sokakları kontrol ediyorum ara sıra ama hiçbir yerde çalışmaların devamının getirildiğini göremiyorum. Binalara kutular koyulduktan sonra unutulmuş olmamız mümkün mü?
Hayırlı olsun. Kurulum için saat kaç gibi geldiler ve ortalama kaç saat sürdü kablolama işlemi?
bu link üzerinden takip ediyorum.
Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesinde oturan arkadaşımı dün arayıp randevu vermişler Biraz önce de saha ekibi aramış kurulum için 10 dakika sonra geleceğiz demiş ortalama 12 gün beklemiş oldu Demek ki duruma göre arıyorlar
link görünmüyor simsiyah hiçbirşey yok
şaka gibi karşımdaki binada gigafiber var benim bınaya hala gelmedı kutu kablolar hepsi geldi sadece dışarda duran şu büyük siyah kutu yok diye mi 1 ay oldu nerdeyse bilgi alabiliceğim biri var mı ?
Esenler turgut reis mahallesi
12 Gibi Geldiler 15-20Dk Sürdü
Mesaj boş görünüyor hocam
Link bu konunun ilk sayfalarında mevcut hocam linki neden göstermediğini anlamadım.
Sokağımızda binadan binaya uzanan siyah bir kablonun binamızın içine kadar çekildiğini ve sarılı halde bırakıldığını gördüm. Karşı caddeye girdiğimde aynı kablonun orada da binalara yeni çekildiğini farkettim. Sanırım geliyor gelmekte olan ( Kocasinan mahallesi Üçevler caddesi)
Hocam o resmi bir harita değil, kullanıcılardan birinin tahmin üzerine oluşturduğu bir harita
Aynen resmî bir haritaları yok bildiğim kadarıyla. Ancak GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet linki üzerinden sorgulama yapılıyor.
Kazımkarabekir mahallesinde yaşıyorum altyapı sorguladığımda 1000mb internet altyapısı gözüküyor ancak müşteri hizmetleri herhangi bir geri dönüş yapmadı
Gigafibere geçerken eski hizmet tamamen iptal mi ediliyor, yoksa geçiş işlemi yapılan hizmet direk fiberemi geçiriliyor ?
Bahçelievler Fevziçakmak mahallesinde oturuyorum. şubat ayında apartmana kutu koyuldu. sorguladığımda 75 mb gösteriyor. hala bekliyorum. aktif olmasını.
geçen saha çalışanlarına denk gelen arkadaştan öğrendim. Sormuş ne zaman alt yapı tamamen biter diye . Bu ayın sonuna kadar tüm mahalleye çekeceklermiş.