GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Daha bırakılmadı sadece sokakta optik fiber kablo gördüm ama bina önünde herhangi bir kablo yok kutu yok suanlik

Tam olarak 10 gün oldu, hala daha randevu için aranmadım. Randevu sıkıntılı şuan. En azından aranıp şu gün geleceğiz şeklinde randevular sıraya konulmalı bence. Belirsizlik içerisinde bekliyoruz. 1 hafta önce destek bildirimi oluşturdum. Tekrar oluşturacaktım ama darlamak istemediğim için yapmadım açıkçası. Ne yapabiliriz bilgim yok.

2 Beğeni

Bölgeniz neresiydi ?

benimde neredeyse 10. güne giriyorum binada kablo var ama hala kutu yok. Sorguladığımda 1000mbps alıyorum. Randevu içinde aranmadım. Oysa üst mahallelerde yan mahallelerde full kutu var sadece bizde yok. Geçen tekrar destek kaydı oluşturduğumda aciliyeti belirttiklerini söylediler. Bekliyoruz bakalım inşallah en yakın zamanda gelir.

242 sokak ama hala onaylanmadı 1 haftadan fazla oldu düşünmeye başladım acaba onaylanmıcak mı diye

Gaziosmanpaşa, Fevzi Çakmak Mahallesi. TurkNet sorgusu üzerinden gigafiber aktif görünüyor.

Bende 242/2 hemen yan sokakdayim buluyorsunuz sizin sokağa kutular konmuş bir hafta kalmaz kullanmaya başlarsınız diye düşünüyorum bizim sokağa inşallah gelirler

1 Beğeni

Gaziosmanpaşa Kavaklıdere sokakta benim bağlantı yapıldı çok sukur

Umarım kısa sürede ararlar bende uzun bir süredir bekliyorum yoğunluk dediler ama dediğin gibi bunu sıraya koysalar daha iyi olacak gibi👍

1 Beğeni

Benimde karlıtepe mah. aktif gözüküyor hatta yeni abonelerin bağlandığınıda biliyorum. Yakın arkadaşımla aynı anda başvurduk o türktelekomdan geçiş yaptı iptal ederek ertesi gün bağlantısı yapıldı ama bize bir dönüş dahi yapılmıyor. Bende iptal edip eşimin üstüne yeniden abonelik başlatacağım yeni abone olunca işlemler hızlanıyor.

1 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum, şu aşamada kullanıcıların yaşadığı en büyük sorun belirsizlik. 6 ay sonra bile gelecek olsalar, bunu bildiğim sürece bu benim için sorun değil ama ha bugün geldiler ha yarın gelecekler diye beklemek çok tatsız bir deneyim, yersiz bir meşguliyet.

Valla size nasıl gelmedi bilmiyorum ama sanmıyor daha 1 ay sürer bence alt yapı onaylanması hala çalışıyorlar pınar ekmek fırınının orda gördüm ben çünkü daha trafoya falan bağlamadılar bence kabloları

1 Beğeni

Ankara Mamak Planlarınız İçinde mi?

Evet maalesef ki belirsizlik kötü bişey. Pek dile getirmek istemiyorum ama ha randevu için arayacaklar bu hafta ararlar derken 40 günü geçti bekliyoruz. Bilgi yok tarih yok.

Valla benim 10 hafta oldu sorgulamada hala 6-8 hafta yazıyor. 10 hafta önce de 6-8 hafta yazıyordu. Kablolar çekileli uzun zaman oldu ama binaya kutu koyamadılar bir türlü yıl sonuna kadar bekleyeceğim gelirler umarım.

Merhaba,

altyapı ile ilgili planlama ve istekleri bu GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet link üzerinden yapabilirsiniz.

Merhaba Pendik esenyalı Orhangazi mahallesi planlamaya yakın zamanda girer mi arkadaşlar
Planlama haritasına göre çok yakın yerler planmaya dahil edilmiş. Bilgisi olan veya yorumu olan var mı

İzmir Buca 869/5 sokak planlama ve beledeyi izni gözüküyor mu hocam. Mahalleden 13 kişi başvuru yaptık 3 ay oldu ses seda yok

1 Beğeni

Merhaba,
Çalışmalar ile ilgili bilgiyi GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet linkinden takip edebilir. Bölgede çalışma yok ise aynı link üzerinden başvur yapabilirsiniz

1 Beğeni

Planlama haritasının linkini paylaşabilir misiniz