Altyapı sorgulamada 1000mbps görünüyor mu? eğer mahalleye yeni girildiyse ortalama 1 - 1.5 ay içinde aktif olur.
benım karşı caddenın sokaklarda var inşallah daha hızlı şekilde yapılır zaten yakınımda olan hızmet banada hızlı gelmesı lazım
hayır şuan gözükmüyor yeni geldi bir hafta oluyor karşı sokaklarda TurkNet kutuları var siyah onlarda hizmet alıyorlar galiba bızım sokaklara yeni geldi 2 ay beklıcez bellı ki
Merhaba Esenler - Turgutreis 455 sokak, 22 eylülde binaya kutu takıldı kablo bağlanmadı ne zaman aktivasyon işlemi tamamlanır.
Ben de cuma günü yaptım başvuruyu, cuma yapıp bugün arananlar da var, bir aydır arama bekleyenler de, sistemi cidden anlamış değilim, umarım hakkaniyetlidir ve sırayla gidiliyordur. Bu arada yenikçi ve müşteri odaklı bir şirket olarak bu gizlilik politikası, bildiğimiz büyük şirketler gibi hazır üç beş cevabı sürekli kopyala yapıştır yapmak şirket politikanıza bence uymuyor, sadece bir müşteri yorumu, umarım değerlendirilir. @alperenatici
Merhabalar 3 aydır adresimde türknetin gigafiber altyapısı ve cihazı bulunmakta ve ilk geldiği günden itibaren arkadaşıma haber verdim onun da başvurması için o da başvurdu ve ona kuruluma geldiler. O aktif şekilde kullanıyor ancak bana hala kurulum ekibi gelmedi. Altyapım var ancak kuruluma gelen ekip yok. Arkadaşın kurulumuna gelen ekiple iletişime geçtim sağ olsun yardımcı olup bilgi verdiler. Ancak binalarımız yanyana olmasına rağmen bana gelecek olan ekibin farklı bir ekip olduğunu ilettiler. Sadece gigafiber kullanmak istiyorum ve yapılması gereken sadece bir kurulum hizmeti. Gerekiyorsa ekstra para dahi vermeye hazırım. İlgili destek kayıtları dahil paylaşabilirim. Uzun süredir madur durumdayım. Kurulum için yardımcı olursanız çok mutlu olurum. İyi günler.
Merhaba acaba Esenyurt Mehmet Akif Ersoy mahallesi için bir planlama var mıdır diye merak ettim cevaplarsanız sevinirim iyi günler
Hocam altyapı çok sağlam yapılmadığı için yan sokak olsa bile sorun olabiliyor orasına bir şey diyemem, ama forumda yazanlardan anladığım sırayla değil rastagele gidyor, TurkNet gibi bir şirketin böyle bir sistemi olması mantığıma oturmasa da bir aydır okuduğum yorumlardan anladığım bu.
@alperenatici gigafibere geçiş başvurusunu yaptım hatta arka apartmanda gelip kutu kablo çekimlerini yapan çalışanları da gördüm ancak beni randevu için bile arayan olmadı ne zaman randevu alınacak acaba?
Adamlarla konuşsaydın iyi olurdu
Bende atatürk mahallesinde 204/4 teyim. Kablolar var ama bina da kutu yok. Mahalledeki kutuyu da takmışlar ama bağlantısı yok. Başvuru almaya başladılar bekliyoruz. Size tavsiyem özel mesaj haricinde moderatörler haricinde açık adresinizi yazmazsanız iyi olur.
benim kumarım burada biter emeği geçenlere teşekkürler gigafiber exclusive akıyoruz
İstanbul-Küçükçekmece-Sefaköy-Kemalpaşa mahallesi hala beklemedeyiz lütfen artık ilgilenelim unutulduk resmen kaç ay oldu.
Başvurudan 4 gün sonra kullanıma başlamak… Türknetin en sevdiği müşterisisiniz galiba
Sanada hayırlı olsun. Kurulum için ücret talep edildi mi senden?
Hayırlısı olsun tebrik ederim güle güle kullanın
Güle güle kullanın. Darısı başımıza…
ben size çok yakınım 462.sokakdayım bizim binadada aynı şekilde kutu ve kablo mevcut
türk telekom binasının oralardaki sokaklarda gigafiber var bınaların dısında sıyah buyuk kutular var
bizede hızlı şekilde gelir inşallah
umarım sıra bize de gelicek
Bi bizim mahallede başvuru açmadılar sanırım sizle yakındık :d hala 6-8 hafta yazıyor sorgulamada.