@Kaanay destekteki yetkililer yardımcı oldu onlar sayesinde kurulum hızlandı yoksa uzun süre beklerdim
teşekkürler
teşekkürler
web sitesinin verdiği 1 aylık kodu girdim kurulum ücretsiz oldu 1 ay internet bedava oldu
Daha önceden TurkNet kullanıyormuydun yoksa yeni müşteri misin hocam?
Bakalım artık beklemedeyiz ne zaman aktif edecekler.
Yeni abone gigafiber aktif olduktan sonra Türk telekom’u iptal ettirdim
@alperenatici fiber aktif başvurdum ancak kurulum için destek kaydı oluşturdum şöyle geri dönüldü.
işlemi hızlandırma şansımız varmı çünkü upload lazım oluyor ve 8 mpbs upload yetersiz kalıyor.
Destek Kaydında Verilen Cevap ;
‘‘ilgili bilgilerinizi kaydettiklerini ve 3 hafta içerisinde işlem sağlanacağını iletmişlerdir’’
Merhaba süre belli olmuyor bu aralar yoğunluk var ondan dolayı işlemler uzayabiliyor bilgin olsun. Bizlerde beklemedeyiz.
Merhaba,
Beş yıllık TurkNet abonesiyiz. Bir ay önce binamıza TurkNet GPON kutusu yerleştirildi. Dün altyapı sorgulama yaptığımda GigaFiber’in nihayet evimize, komşularımıza sunulduğunu gördüm. OİM’den fibere geçiş ricası talep etmeden merak ettiğim şu birkaç husus hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
CAT 6a kablomuzu yıllardır binanın dışından sarkıtılmış olarak kullanmaktayız. 20mt’lik kablomuz ucu ucuna bakır hatlı ankastreye yetmekte. Maalesef GPON kutusu ankastrenin 3-4 metre daha ötesine yerleştirildiğinden kablomuz ona ulaşamayacak. Bağlantı için gelecek TurkNet ekibi GPON kutusunu ankastreye kutusunun yanına taşıyabilir mi? Veya kendileri CAT 5/6 kablo veriyorlar mı? Veya ekleme yapabiliyorlar mı?
-
Gelen TurkNet ekibi CAT 6a kablomuzun evimizdeki ucuna verilecek ücretsiz modem/Router’a takılacak RJ45 jack’i monte edecek mi? Yoksa biz daha önceden monte ettirmeli miyiz?
-
GibaFiber’e geçince VAE’den ayrılacağız; bu sabit telefon hattımıza veda edeceğimiz anlamına mı geliyor? Internet bağlantısını GPON’dan kutusundan alırken, ayrıca sabit telefon hattını ankastreden başka, düz bir kabloyla almaya devam edebilir miyiz?
Bahçelievler / Cumhuriyet Mahallesi konumunda oturup gigafiber kurulumu yaptırabilmiş olan var mı?
Bende randevu için sıra bekliyorum. 1,5 / 2 hafta sürer dediler.
OİM’den destek kaydı açarak irtibat kurdum. GigaFiber ekibi gelmeden telefon edeceklerrini ve onlardan merak ettiğimi hususları öğrenebileceğimiz haberdar edildi.
Harika! 6 - 8 HAFTA sonra GigaFiber evinizde!
Dünya hızında internet! Speedtest’e göre ortalama hızlardan kat kat daha hızlı internet!
Şaka gibi 15 Ağustostan beri sorgulama yaptığımda bu ekran çıkıyor 6-8 hafta sonra gigafiber evinizdeymiş yalan’ a bak ara ara 7 gün de bir defa sorgulama yapıyorum düzelen hiç bir şey yok.
@alperenatici son durum nedir 2023 te gelir mi bizim gigafiber ?162 gün oldu çünkü bekleme sürem 2023 ü bitiririz herhalde bu gidişle.
Randevu için tarih verilse en azından çok iyi olabilir bence. 1 haftadır randevu için aranmayı bekliyorum ben. Daha çok bekleyenler de var. Önden şu kadar süre sonra geleceğiz diye sıraya alsalar en azından takibi kolay olur.
1 ay evvel binaya kutu taktılar ve ondan sonra herhangi bir işlem yapılmadı. Cumhuriyet mahallesi olarak unutulduk herhalde
Merhaba, yeni başvuru mu? Yoksa TurkNet kullanıcısı olup gigafibere geçişmi yapıyorsunuz?
Evet dediğiniz çok iyi olurdu herkesi dediğiniz gibi sıraya alsalar hem takibi kolay olur hemde az çok tahmini zamanlarda belli olur kişilerde kendini ona göre ayarlar.
Umarım kısa sürede aranırsınız.
Aramızda 650 metre var hala bekliyorum ben.
Hocam cumhuriyet Mah. Konum neresi. Benim olduğum bölgede hiç görmedim bunlardan binanın içine çektileri fiberi arıyorum tarıyorum OFDK bulamıyorum. Kablo sarımları bile yok.