GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Pendik Güllübağlar Mahallesine bu yıl girmeyi düşünüyor musunuz?

1 Beğeni

Merhaba @adithi, binanıza kutu ne zaman konuldu?

1 Beğeni

Merhaba, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden talebinizi iletip süreci kontrol edebilirsiniz. Planlama hakkında bilgi veremiyoruz.

1 Beğeni

Merhaba,

Eylül 2024 tarihinde binaya fiber kutusu koyuldu, birkaç ay içerisinde aktif olacağını tahmin ettim fakat 3 ay dolmasına rağmen hâlâ kutu aktif olmadı, sorgulama yaptığımda ise gigafiber görünmüyor, binaya koyulan kutular ortalama kaç ay içerisinde onaylanıyor? Bu durumu TurkNet destek üzerinden sorduğumda ise çok alakasız şekilde geri dönüş oldu, net bir bilgi alamadım. Desteğiniz ricasıyla, istanbul - beyoğlu - fetihtepe mahallesi

1 Beğeni

3-4 hafta oldu.

1 Beğeni

Aktivasyon işlemleri sırayla tamamlanıyor. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden süreci belirli aralıklarla takip edebilirsiniz.

1 Beğeni

benim 3 ay oldu, hala aktif edeceklerde kullanacağız.

1 Beğeni

Merhaba, ekipler işlemleri sırayla tamamlıyor. Hizmet aktif olduğu zaman bilginiz olacaktır. Web sitemiz üzerinden belirli aralıklarla sorgulama yapabilirsiniz. @Ichinessan

2 Beğeni

Binamızın iç kısmında bu kutu ve dış kısmında böyle kablolar mevcut. Dış kısma siyah kutu takılması gerekiyor sanırım. 2 yıldır bu halde kimse ilgilenmiyor lütfen yardımcı olun :pray::pray:

1 Beğeni

Merhaba, özel mesaj üzerinden iletişime geçtik. @Karadam121

2 Beğeni

Merhaba, DM üzerinden mesajınıza dönüş yaptık. @Alaaddin49

1 Beğeni

Lokasyon neresi acaba?

2 Beğeni

İstanbul/bahçelievler Kocasinan merkez mahallesi Kuşçu Sokak no:19

1 Beğeni

İnegöl’de TTelekom Fiber altyapıya başladı bile. Rögarlardan kabloları gönderiyorlar yavaştan.

Maalesef değil, Onlar Türk Telekom Fiber Altyapısıdır.

Neye istinaden TT dedin üstünde kocaman TurkNet yazıyor.

türk telekomun fiber altyapısı zaten mevcut

Merhaba daha önceden de benzer bi sebepten yardım istemiştim mahallemdeki bütün binalarda gigafiber aktif ve kullanılıyor yanlızca benim binamda gigafiber yok. Bunun hakkında yardım istediğimde kurulum sırasında kuruluma izin verilmediği söylenmişti. Gerekli kişilerle görüştüm ve ikna ettim. Bunun için bir kurulum yapabilir miyiz

Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden iletebilir misiniz? @Akgun

Kanka, TurkNet benim bildiğim siyah oluyor dışları. Turuncu renkte değildi benim bildiğim TurkNet’in kabloları. Ondan TT dedim.