GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Merhaba @underdose , farklı bir adres için sorgulama yaptıysanız veya talep ilettiyseniz bilgilendirme yapılmış olabilir. Belirli aralıklarla GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden kontrol edebilirsiniz.

1 Beğeni

Hayır, hesabımı kullanarak sadece bulunduğum adres için talep oluşturdum. Ayrıca zaten TurkNetliyim, SMS içeriğine bakarsanız bunun müşteri veritabanınızdaki bilgilerle karşılaştırma yapılmadan gönderilmiş bir toplu SMS olduğunu anlayabilirsiniz. Bu olay ikinci defa gerçekleşiyor, boş yere heyecanlanıyoruz, sonra hayal kırıklığı da büyük oluyor.

Fırsattan istifade Fethiye/Muğla için altyapı planlamasında bir güncelleme olup olmadığını da paylaşırsanız sevinirim. Olmadığını biliyorum da, yine de resmi ağızdan duymak isterim.

1 Beğeni

Güncel koşullar sebebiyle planlamalar hakkında bilgi paylaşamıyoruz. Süreçler hakkında web sitemiz üzerinden sorgulama yapmanızı rica ederiz. Talebinizi ilettiğiniz için ek bir adım atmanız gerekmiyor.

1 Beğeni

Birisi rastgele numara sallamıştır kafasından, sizin numaraya denk gelmiştir.

Merhaba @TurkNetDestek bulunduğum binada yaklaşık 2 yıldır gigafiber kutusu mevcut fakat aktif değil. Bulunduğum sokakta yan binalardaki komşularım aktif olarak kullanıyorlar desteğinizi rica ederim.

1 Beğeni

Merhaba, özel mesaj üzerinden iletişime geçtik. @parshqip

1 Beğeni

O şekilde talep bırakamaz. Çünkü sms doğrulama yapması gerekiyor.

2 Beğeni

Aynı problem bende var, fiber çekildi kutu takıldı her şey hazır aktivasyon yapılmasını bekliyorum. Artık aktivasyonu yapında kullanalım. 3 aydır kutu takılı. Saha yöneticiniz numarasını aradığımda yeni abonelik için hemen aktif edeceğini söylüyor. Bu ne saçma iş. Dönüşüm için neden bekletiyoruz? @TurkNetDestek

1 Beğeni

Merhaba, sizinle iletişime geçtik. @Runolegend

1 Beğeni

Selamlar, 2024 yılı başında tarafıma bölgenizde gigafiber çalışması yapıyoruz tarzında bi mesaj gelmişti. Ancak altyapı sorgulamasında 1 senedir görünmüyor, bu çalışma hakkında bilgi alabilir miyim? (Ankara/Çankaya/Yaşamkent Mah.)

1 Beğeni

2025’te Sakarya için GigaFiber planlamanız var mı?

1 Beğeni

Merhaba, güncel koşullar değişebildiği için planlama hakkında bilgi paylaşamıyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden talebinizi iletip süreci takip edebilirsiniz. @atmosfer @Alican

1 Beğeni

Peki manuel olarak ben mi sürekli takip etmeliyim yoksa altyapım uygun olduğunda SMS gelecek mi tarafıma?

1 Beğeni

Formu doldurursanız bilgi verilecektir. @atmosfer

2 Beğeni

Sokağımıza yaklaşık 2-3 ay önce GigaFiber altyapı çalışması yapıldı, bina içi kutular takıldı. Sokağımda ve yan sokağımda toplamda 40 binada 1000 mpbs gigafiber altyapı 1 aydır görünürken benim binam ve yan binamda gözükmüyor sadece. Kontrol ettiğimde Bina dışı Argedit dağıtım kutusu sanırım bizim binamıza takılmamış. 3-4 sokakta sadece benim binamda yok. Saha ekiplerince çözülmesini talep ediyorum. TurkNet’i aradım, mail attım, destek talebi oluşturdum ancak çözülmek istenmiyor ısrarla.

1 Beğeni

Merhaba, özel mesaj üzerinden iletişime geçildi. @hakan12

1 Beğeni

Özel mesaj gelmedi bakar mısınız tekrar? @TurkNetDestek

1 Beğeni

Tekrar mesaj ilettik.

1 Beğeni

Şu an geldi, cevapladım

1 Beğeni

Binalara kutu konuldu. Sokak başlarına ana kutu da koyuldu ama yan sokakta gigafiber aktifken bizim sokakta hâlâ aktif değil. Kablolarda sanki böyle olmaması gerekiyormuş gibi geliyor. Tahmini gigafibere ne zaman erişimimiz olur? @TurkNetDestek

1 Beğeni