GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Merhaba, güncel koşullar değişebildiği için planlama hakkında bilgi paylaşamıyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden talebinizi iletip süreci takip edebilirsiniz. @atmosfer @Alican

1 Beğeni

Peki manuel olarak ben mi sürekli takip etmeliyim yoksa altyapım uygun olduğunda SMS gelecek mi tarafıma?

1 Beğeni

Formu doldurursanız bilgi verilecektir. @atmosfer

2 Beğeni

Sokağımıza yaklaşık 2-3 ay önce GigaFiber altyapı çalışması yapıldı, bina içi kutular takıldı. Sokağımda ve yan sokağımda toplamda 40 binada 1000 mpbs gigafiber altyapı 1 aydır görünürken benim binam ve yan binamda gözükmüyor sadece. Kontrol ettiğimde Bina dışı Argedit dağıtım kutusu sanırım bizim binamıza takılmamış. 3-4 sokakta sadece benim binamda yok. Saha ekiplerince çözülmesini talep ediyorum. TurkNet’i aradım, mail attım, destek talebi oluşturdum ancak çözülmek istenmiyor ısrarla.

1 Beğeni

Merhaba, özel mesaj üzerinden iletişime geçildi. @hakan12

1 Beğeni

Özel mesaj gelmedi bakar mısınız tekrar? @TurkNetDestek

1 Beğeni

Tekrar mesaj ilettik.

1 Beğeni

Şu an geldi, cevapladım

1 Beğeni

Binalara kutu konuldu. Sokak başlarına ana kutu da koyuldu ama yan sokakta gigafiber aktifken bizim sokakta hâlâ aktif değil. Kablolarda sanki böyle olmaması gerekiyormuş gibi geliyor. Tahmini gigafibere ne zaman erişimimiz olur? @TurkNetDestek

1 Beğeni

Pendik Güllübağlar Mahallesine bu yıl girmeyi düşünüyor musunuz?

1 Beğeni

Merhaba @adithi, binanıza kutu ne zaman konuldu?

1 Beğeni

Merhaba, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden talebinizi iletip süreci kontrol edebilirsiniz. Planlama hakkında bilgi veremiyoruz.

1 Beğeni

Merhaba,

Eylül 2024 tarihinde binaya fiber kutusu koyuldu, birkaç ay içerisinde aktif olacağını tahmin ettim fakat 3 ay dolmasına rağmen hâlâ kutu aktif olmadı, sorgulama yaptığımda ise gigafiber görünmüyor, binaya koyulan kutular ortalama kaç ay içerisinde onaylanıyor? Bu durumu TurkNet destek üzerinden sorduğumda ise çok alakasız şekilde geri dönüş oldu, net bir bilgi alamadım. Desteğiniz ricasıyla, istanbul - beyoğlu - fetihtepe mahallesi

1 Beğeni

3-4 hafta oldu.

1 Beğeni

Aktivasyon işlemleri sırayla tamamlanıyor. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden süreci belirli aralıklarla takip edebilirsiniz.

1 Beğeni

benim 3 ay oldu, hala aktif edeceklerde kullanacağız.

1 Beğeni

Merhaba, ekipler işlemleri sırayla tamamlıyor. Hizmet aktif olduğu zaman bilginiz olacaktır. Web sitemiz üzerinden belirli aralıklarla sorgulama yapabilirsiniz. @Ichinessan

2 Beğeni

Binamızın iç kısmında bu kutu ve dış kısmında böyle kablolar mevcut. Dış kısma siyah kutu takılması gerekiyor sanırım. 2 yıldır bu halde kimse ilgilenmiyor lütfen yardımcı olun :pray::pray:

1 Beğeni

Merhaba, özel mesaj üzerinden iletişime geçtik. @Karadam121

2 Beğeni

Merhaba, DM üzerinden mesajınıza dönüş yaptık. @Alaaddin49

1 Beğeni