GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

fiber kullanan birisi olarak ıpv6 neden kapatıldı bilgi alabılırmıyım ?

1 Beğeni

Merhaba, geçici olarak genel bir sorun nedeniyle tanımlama işlemi yapılamıyor.

1 Beğeni

Merhabalar sokağa dağıtım kutuları takıldı binaya kutular takıldı ama TurkNet altyapı sorgulamada 3 bina yanımdaki arkadaşımın binasında 1000 mbps altyapı planlanıyor yazıyor fakat benim binamda planlanıyor yazmıyor neden

İlginiz için teşekkür ederiz. GigaFiber kutusu takıldığında bir aktivasyon süreci içerisinde olur. Kısa süre içerisinde aktif duruma gelir. Belli aralıklarla altyapı sorgulama yapabilirsiniz, GigaFiber’i gördüğünüzde başvurabilirsiniz.

1 Beğeni

Gigafiber kutusu takılalı 1.5 ay oldu dağıtım kutuları ise 2 hafta bu aktivasyon sürecini hızlandırabilme şansınız varmı

1 Beğeni

Çamçeşme mahallesine fiber geldi şuanda Fevzi çakmak mahallesinde çalışmalar devam ediyor bı üst mahalleden bahsediyorsun da bu ikisinin arasında Güllübağlar öncesi olan esenler MH sinde henüz bir çalışma dahi yok :slight_smile: Belli süreçlerle mahallelere çalışmalar getiriliyor sanırım.Pendik belediyesi TurkNet ile anlaştı bildiğim kadarıyla yardımcı oluyor kendilerine.Camcesme mahallesinde pankart açmıştı belediye TurkNet ile fiber internet alt yapı calismalari başladı diye.

1 Beğeni

İlginiz için teşekkür ederiz. GigaFiber kutusu takıldığında bir aktivasyon süreci içerisinde olur. Kısa süre içerisinde aktif duruma gelir. Belli aralıklarla altyapı sorgulama yapabilirsiniz, GigaFiber’i gördüğünüzde başvurabilirsiniz.

1 Beğeni

lütfen artık Gigafiber Diyarbakır’a uğrasın. 3 ay önce başvuru yaptım hâla bekliyorum.

1 Beğeni

Merhaba, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. Web sitemiz üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.

1 Beğeni

Merhabalar, İstanbul / Bağcılar Demirkapı Mahallesi için bir planlama mevcut mudur acaba?

1 Beğeni

2025’te Sakarya için GigaFiber planlamanız var mı?

1 Beğeni

Merhaba yaklaşık 4 sene Önce Binamıza gigafiber kutusu takıldı.TurkNet Aboneliğimi de binadaki Telekom kutusuna bağladılar telekom altyapısından fiber hizmeti alıyorum gigafiber yıllardır aktif edilmedi. Kağıthane Gültepe Mah. Arzu sokak no 19.
Gigafiber hizmeti alabilmemiz için yardımcı olur musunuz.

1 Beğeni

Gigafiber bugün itibariyle gelmiştir teşekkür ederiz yılbaşı hediye olarak gelmesi ayrı bir mutlu etti

1 Beğeni

Gigafiber Bursa’da reklamları varken 3 sene önce Bursa gibi merkez bir ilde birden fazla başvuruyla talep yolladık. Hâlâ bekliyoruz. 3-4 ayda Diyarbakır’a gelmesi çok zor.

2 Beğeni

Kutular konuldu kabloda bağlandi aktive edilmesi ne kadar sürer

1 Beğeni

Merhaba, aktivasyon işlemleri kademeli olarak tamamlanıyor. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden belirli aralıklarla kontrol sağlayabilirsiniz.

1 Beğeni

Merhaba manisa/şehzadeler şehitler mh gigafiber gelmedi fakat manisa merkez 13 mahalleye geldi bir bilgi varmı bunun hakkında?

1 Beğeni

@TurkNetDestek @alperenatici Yaklaşık 2.5 seneden fazla süredir talebim bekliyor. Herhangi bir ilerleme olmuyor. Sürekli olarak kontrol sağlıyorum fakat gigafiber altyapısı bulunmuyor. Çevre mahallelere geldi fakat oturduğum en merkez mahalleye gelmiyor. Bu konuda bir gelişme de alamıyorum çağrı merkezinden. Sürekli aynı yanıtlar veriliyor.

1 Beğeni

Merhaba @myildirim , özel mesaj üzerinden iletişime geçtik.

1 Beğeni

1 saat kadar önce gelen SMS’e göre GigaFiber hizmeti apartmanıma gelmek üzereymiş, son bir dokunuş kalmış. Fakat bulunduğum ilçede (Fethiye/Muğla) herhangi bir altyapı çalışmanız bulunmuyor. Bu SMS’ler şehven mi gönderiliyor yoksa 2-3 yıldır planlanan altyapı çalışması sonunda hayata mı geçecek? Bilgi verebilir misiniz?

1 Beğeni