GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Bağlı olduğum saha dolabinda fiber var.Turk Telekom bulunduğum sokakta gelişi güzel binalara fiber çekiyor.Umarim en kısa zamanda gigafiber gelir iyi günler.

Reis gpon arayüzüne nasıl girdin bende senle aynı hızları alıyorum ama pingim 2 6 arası geziyor

1 Beğeni

Gpon cihazını direkt olarak bilgisayarın ethernet girişine takıyorsun daha sonra bilgisayarın ip değiştirme kısmından gpon aygıtının ipsini yazıp modem arayüzüne girer gibi giriyorsun.

1 Beğeni

Merhabalar kağıthane sultan selim mah. De çalışmalar 3 sene önce durdu. 3 sokak üst tarafıma kadar gigafiber çekildi ama bulunduğum sokağa getirilmedi. Saha ekibine sorduğumda tüm mahalleyi bitirip öyle teslim ediyoruz demişlerdi. Buralar da oturup son 3 senedir çalışmaya denk gelen var mı? Mecidiyeköy de bulunan genel merkeze kadar gittim talep oluşturdum hala geri dönüş alamadım. Firma çok ilgili cidden…

1 Beğeni

GigaFiber dönüşüm süreçleri yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi birçok etkene bağlıdır. Bu sebeple ortalama da olsa bir süre veremiyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.

1 Beğeni

Yetkililer den kime özelden ulaşabilirim

1 Beğeni

Evet başvurduktan sonra yaşınız 50 olunca fiber sahibi olabilirsiniz (!) :slight_smile:

1 Beğeni

merhaba ankara keçiören etlik cad 121 nolu binamıza gigafiber hattınızı yaklaşık 2 yıl önce döşediniz ama kutular bağlanmadı bir bilgi de vermiyorsunuz twitter dende yazdım kimse hiçbir yerden bilgi vermiyor kendimi kesecem artık ne türk telekom doğru düzgün vdsl hizmeti verebiliyor (TÜRK TELEKOM BANA ŞUANDA 3 DB MARGİN DEĞERİ VERİYOR ) düzeltmiyor sizin çekmiş olduğunuz fiber kablo ile bakışıp duruyoruz NEOLUR LÜTFEEEN BİR BİLGİ VERİN kuruduk , yıldık , bıktık artık şu fiber kablo nezaman bağlanacak ???

1 Beğeni

GigaFiber dönüşüm süreçleri yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi birçok etkene bağlıdır. Bu sebeple ortalama da olsa bir süre veremiyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle. :blue_heart::rocket:

1 Beğeni

fiber kullanan birisi olarak ıpv6 neden kapatıldı bilgi alabılırmıyım ?

1 Beğeni

Merhaba, geçici olarak genel bir sorun nedeniyle tanımlama işlemi yapılamıyor.

1 Beğeni

Merhabalar sokağa dağıtım kutuları takıldı binaya kutular takıldı ama TurkNet altyapı sorgulamada 3 bina yanımdaki arkadaşımın binasında 1000 mbps altyapı planlanıyor yazıyor fakat benim binamda planlanıyor yazmıyor neden

İlginiz için teşekkür ederiz. GigaFiber kutusu takıldığında bir aktivasyon süreci içerisinde olur. Kısa süre içerisinde aktif duruma gelir. Belli aralıklarla altyapı sorgulama yapabilirsiniz, GigaFiber’i gördüğünüzde başvurabilirsiniz.

1 Beğeni

Gigafiber kutusu takılalı 1.5 ay oldu dağıtım kutuları ise 2 hafta bu aktivasyon sürecini hızlandırabilme şansınız varmı

1 Beğeni

Çamçeşme mahallesine fiber geldi şuanda Fevzi çakmak mahallesinde çalışmalar devam ediyor bı üst mahalleden bahsediyorsun da bu ikisinin arasında Güllübağlar öncesi olan esenler MH sinde henüz bir çalışma dahi yok :slight_smile: Belli süreçlerle mahallelere çalışmalar getiriliyor sanırım.Pendik belediyesi TurkNet ile anlaştı bildiğim kadarıyla yardımcı oluyor kendilerine.Camcesme mahallesinde pankart açmıştı belediye TurkNet ile fiber internet alt yapı calismalari başladı diye.

1 Beğeni

İlginiz için teşekkür ederiz. GigaFiber kutusu takıldığında bir aktivasyon süreci içerisinde olur. Kısa süre içerisinde aktif duruma gelir. Belli aralıklarla altyapı sorgulama yapabilirsiniz, GigaFiber’i gördüğünüzde başvurabilirsiniz.

1 Beğeni

lütfen artık Gigafiber Diyarbakır’a uğrasın. 3 ay önce başvuru yaptım hâla bekliyorum.

1 Beğeni

Merhaba, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. Web sitemiz üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.

1 Beğeni

Merhabalar, İstanbul / Bağcılar Demirkapı Mahallesi için bir planlama mevcut mudur acaba?

1 Beğeni

2025’te Sakarya için GigaFiber planlamanız var mı?

1 Beğeni