GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Kutu gelmişse ve herhangi bir terslik yoksa max 2-3 haftaya aktif oluyor genellikle, 20 hafta diye üzülmeyin.

1 Beğeni

Bugün itibariyle dağıtım kutuları takıldı çalışanlara denk geldim ve ay sonuna kadar aktivasyon biteceğini söyledi. Hadi inşallah

1 Beğeni

Özür dilerim efendim kusuruma bakmayın çok haklısınız gerçekten bizde uzun yıllar sonra bi gigafiber görme umuduyla biraz fazla heyecana kapıldık :pensive:🫸🫷

1 Beğeni

Bağcılar/Merkez mah./İstanbul caddesine ne zaman Gigafiber gelecek acaba bir gelişme var mıdır? Oturduğum yer bir cadde ve caddede birbirine karşılıklı bakan binalar var. Karşı sıramızda ki binalar, evimin hemen sırtında ki yani arkasında ki sokakta ki binalar(yürüyerek 1 dakika bile sürmeyen yerler) buraların hepsinde Gigafiber aktif olmuş durumda. Sadece benim oturduğum bina sırasında hiçbir binada(yaklaşık 45-50 adet bina) Gigafiber’e dair hiçbir iz yok. Aylardır durum böyle ve hiçbir gelişme yok. TurkNet’i beklerken bu sırada ki binalara Türk Telekom eve kadar fiber altyapısı döşedi. Ben de buna geçtim ve 100 Mbps verebiliyor bildiğiniz üzere bu altyapıda TurkNet. Yetkili arkadaşlardan oturduğum bölge ile alakalı bilgi talep edebilir miyim? Binama Türk Telekom fiber geldiğine göre Gigafiber hakkında daha da mı umutsuzluğa kapılmalıyım? Başka internet servis sağlayıcı’lerden 200-300 lira fazla fatura verip 1000 Mbps alabilecek iken TurkNet’ten çok memnun olduğumdan mütevellit 100 Mbps ile devam ediyorum. Gigafiber’in binama gelmesini canı gönülden istiyorum. Bu konu hakkında bilgi verilebilir mi acaba? Etrafımı çevreleyen tüm mahallelerde de, ara sokaklarda bile Gigafiber varken caddenin göbeğinde ki 40-50 tane binaya hala Gigafiber gelmemesi çok acı bir durum…

Evettt herkese teşekkürler tam 20 günde gigafiber gelmiş bulunmakta🚀

1 Beğeni

Benim başvuru 3 yıldır öyle hocam :)) Konum yer il ilçe şehir bir sürü kriteri var. İstanbul’daysan yüksek ya da diğer pilot illerdeysen ama örneğin Manisa’daysan zor :smiley:

1 Beğeni

TurkNet altyapı planlama ile ilgili, İstanbul Bağcılar ilçesi için, Kirazlı Mahallesi, Yeni Mahalle, Mahmutbey Mahalleleri (Mahmutbey çalışma yapılmayabilir) planlama listesinde dahi yok. 2025 yılında ne zaman yapılacağıda belli değil. (01.12.2024 güncelleme)

1 Beğeni

Esenyurt 1469 sokak No:22 kutu ne zaman koyuldu tarih olarak ve aktivasyon ne zaman olacak buraya?

1 Beğeni

Hayırlı olsun bizede haftaya aktif olur inşallah

2 Beğeni

Knk bide hani hızlı gelmesi için seninkisi 1 haftada geldiya dağıtım kutuları takıldıkdan sonra bir yere yazdınmı forumlara yazdın biliyorum ama bir yeri aradınmı bişey yaptıysan söylersen çok iyi olur

1 Beğeni

Gerçekten TurkNet aşırı hizli 22 günde herşey bitti ve ertesi gün direk randevu ile ekipler geldi çok ilgililerdi beraber çay bile içtik hizim bu şekilde teşekkürler herkese :rocket:

1 Beğeni

Bursa / İnegöl bulunduğum yer. Bursa’da zaten hali hazırda Bulunuyor gigafiber ve gerekli kriterler. Belediye ilede konuştuk onlarda yardımcı olucaktı fakat işte su-elektirik altyapı sorunu çıktı onlarla ilgileniliyor. O yüzden bi türlü Fiber konusuna gelemedik.

1 Beğeni

Bursa / İnegöl 2025 planlamaları içinde bulunuyor mu acaba?

1 Beğeni

Vay be, size 22 günde Fiber geliyor, biz 22 yıldır İstanbul’da telefon kablosu ile DSL alıyoruz :smiley:

1 Beğeni

Umarım esenler MH. Sinede gelir.Once Çamçeşme mahallesi sonra fevzicakmak mah. Esenler’de bu ikisinin arasında:)
Bizim mahallede bazı sokaklarda gelişi güzel Telekom evlere fiber getiriyormus.

Birde saha dolabinda zaten fiber olmasa getirmezler.Bize yakın olan saha dolabinda fiber var ve ona yakın olan binaya kablo çekmişler.
TurkNet bildiğim kadarıyla planlamaya saha dolabinda fiber varsa ona goreyde adim atıyormuş.Yaklasik 6 ay önce Çamçeşme mahallesi fiber altyapı ya kavuştu.6 ay sonra Fevzi çakmak derken ortalama benzer sürelere esenlere gelebilir.Bekliyoruz bakalım.

1 Beğeni

reıs bende sımdıye kadar 16 mbps de kuulandım 8 de kullandım vdsl de kullandım bızede yenı yenı gelıyor cok sasırdım valla buraya esenyurt gıbı bı yere gelmesıne ve cok hızlı geldı sanırım yıl sonu dıye umarım sende fıber veya gıgafıber kullanabılırsın

1 Beğeni

Sancaktepe emek mahallesinde fiber bölgesindeyiz ama bir aydır yok. Haritada fiber bölgesi ama gerçekte tık yok.

1 Beğeni

Bursa/Osmangazi/Hürriyet Acilen tüm ülkeye yayılmanız lazım. Bu hizmeti herkesin alması gerekiyor :slight_smile:

1 Beğeni

İyi günler, Pendik Esenler Mahallesi nezaman gigafiber altyapısına dahil olucak ?
Çamçeşme mahallesine fiber geldi,Fevzi çakmak mahallesinede hat çekiliyor.Esenler mahallesi bu ikisinin ortasında kalıyor hemen hemen.Birde Fevzi çakmak mahallesinde Marmara caddesi ve bağlantıli sokaklara tamamen nezaman gelir onuda söyleyebilir misiniz tahmini olarak hali hazırda kablo çekiliyor çünkü.

2 Beğeni

GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlıdır. Mahallenizde bulunabilmek için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle. :blue_heart::rocket:

2 Beğeni