GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Arkadaşlar, Bağcılar Kirazlı mahallesi hakkında bir gelişme yok mu? Yazdan bu yana beklemekteyiz. @TurkNet

2 Beğeni

2 yıl aradan sonra sonunda Pendik Fevzi Çakmak mahallesinde de çalışmalar başlamış. Hayırlı olsun. Cadde ve sokaklara kablolama yapılmış binalara kutuları koymaya başladılar galiba süreç ne zaman tamamlanır bilgisi olan var mı? Ne zaman aktivasyonlar başlayacak? Bilgi verebilir misiniz?

Kocaeli Izmit Tavşantepe mahallesi Tavşantepe Toki sitesi Gigafiber ne zaman gelecek artık talepler karşılık bulmuyor.

Merhabalar bu şekilde kutu koydular binaya 2 gün önce tahmini gigafiber ne zaman kullanabiliriz yada olur mu

Ortalama 1 aya gelir gibi kutu geldiyse hayırlı olsun şimdiden

Teşekkürler, bakalım sorunsuz olsunda 1 ay olsun inşallah kullanabiliriz artık 35 mbps vdsl kullanmaktan biktim sasirdim ama Esenyurt Saadetdere tarafına geldiğine

Umarım şu Gigafiber bi ara bizim İnegöl’ede bi el atar. Fiber’in F’si yok şehirde.

Wi-Fi 7 bile geldi bir sen gelmedin be Gigafiber…! (Bağcılar/KİRAZLI MAHALLESİ)

1 Beğeni

Büyükçekmece’de çalışma yürütme planınız var mı?

Merhaba Pendik/Kurtköy mahallesi için yakında planlanan bir çalışma varsa öğrenebilir miyim ?

Sanırım bu kablolara siyah dagiticilar takilacak binaya kutu takılmış umarım en sonunda kavuşuruz bizde :slight_smile:

1 Beğeni

haritaya hangi linkten ulaşıyorsunuz

Burası

En üstteki mesajlarda reis

Bugün şansa ekipleri gördüm sordum işte kutu binaya takıldı kablo bağlandı ne zaman dağıtım takılır aktif olur diye 15 gün içinde dedi bakalım bekliyoruz :rocket:

Merhaba iyi günler. Mahallemize yaklaşık 40-45 gün önce gigafiber bağlantısı yapıldı, bütün sokaklarda yaklaşık 1-2 haftadır gigafiber altyapısı görünüyor ama sadece bizim sokağımızda Gigafiber altyapısı aktif olarak görünmüyor ve sokağımızda bile bir kaç binada Altyapı aktif olarak görünüyor. Not: Bağcılar 100. YIL MAH…

Bugün baktığımda bi sokak otemdeki binalarada gigafiber kutusu takılmis sanırım onlarinda aktivasyonu için süreç uzuyacak biraz bizim sokakta kablolar duruyor siyah argedit dağıtıcı henüz takılmadı