GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Ekim ayı başından beri Kadıköy Caferağa mahallesinde TurkNet gigafiber altyapı çalışması yapılıyordu sivastopol sok. no:5 e öncelikli olarak fiber drop kablonuzu bıraktınız ardından bizim binamız üzerinden karşı sokağa havadan fiber çekmek isteyince taşeronunuz apartman yönetimi itiraz etmiş duruma mevcut fiber kablo da sökülmüş şu anda benim ikamet ettiğim bina dışında etrafımdaki tüm binalarda gigafiber kurulumu mevcut apartman yönetimi düzgün şekilde sonlandırma yapılacaksa bir sorun olmadığını iletti binamızda sizden geri dönüş yapmanızı rica ediyorum

Evet yeni geldi. Bugun de kutulari taktilar.

Gigafiber Adana,Mersin taraflarına gelmeyi planlıyorlar mı?2025’te gelmeyi düşünüyorlar mı acaba?

Selamlar admin @sevinc.avit yaklaşık 3 yıldır TurkNet vdsl kullanıyoruz.
Küçükçekmece Kemalpaşa mahallesi 4. yıldırım sok kardelen apt no 7 ikamet etmekteyiz.

2 yıl evvel bina içine TurkNet kutusu takıldı. Fakat bir türlü aktif edilmedi. Site sakinleri olarak nedenini öğrenebilir miyiz. Binamıza gigafiber ne zaman gelecek lütfen dönüş sağlamanızı rica ederim.
Teşekkürler.

2 Beğeni

Herkese selamlar ve iyi forumlar diliyorum.Benim öğrenmek istediğim bir konu var özellikle gigafiber hakkında umarım yardımcı olacak yetkililer olabilir.Öncelikle altyapım 50 Mbps VDSL destekliyor.1 Hafta önce TurkNet ekibi apartmanıma , yan apartmanlara ve karşımda ki apartmanlara bu binada gigafiber vardır diye afiş bırakmışlar.Ardından internetten sorgulatınca gerçekten doğruymuş karşımda ki 4-5 apartmanda ve binamın yapışık olduğu sağ ve solumda ki binalarda da gigafiber var fakat tüm binaların tam ortasında olmama rağmen binamda ne gigafiber hattı mevcut değil ne de kutu konulmamış ve şimdi şöyle bir durum var yanımda ki ve karşımda ki binalar internetten sorgulatınca aynı cadde üzerinde farklı sokak ya da mahalle olarak geçiyor acaba dedim bu mahalleye ya da sokağa mı geldi diye fakat yanımda ki binalara gelen gigafiber benimle konum olarak aynı mahallesi caddesi sokağı yalnızca bina numaram 2 ise yanımda ki bina 4 bu kadar başka bir farklılık yok . Tüm mahalleme ve apartmanlara gigafiber gelmişken binama neden hat çekilmediğini merak ediyorum ve hala da merağımı giderebilmiş değilim.Yardımcı olacak yetkili var ise çok sevinirim.Binam daki haneler ile de görüştüm ve talep te oluşturmuştuk.Açıkcası bu durum tuhafıma gidiyor yanımda ki bina girişi 3 metre karşımda ki 5 metre onlarda gigafiber var ve benim binama gelmediği halde neden afiş bırakıldı ki bir anda heyecanlanıp sürekli sorgulamaya başladım ve gelsin diye çok uğraşmaya başladım.Açıkcası gelmemesi üzdü.Umarım yetkili birisi konuyla ilgili benimle irtibata geçebilir.Teşekkür ederim herkese iyi forumlar Konum : Bursa/Osmangazi Tayakadın Mahallesi ( Daha çok Demirtaşpaşa diye biliniyor )

@bekaremre Merhaba Emre, GigaFiber talebini ekiplerimize ilettik. En kısa süre içerisinde sana destek olmak için elimizden geleni yapacağız.

1 Beğeni

@TurkNetDestek İnşallah Ayşegül Hanım , o kadar çok istiyorum ki tarifi yok açıkcası.Her gün evime girerken gigafiber kutularına kablolarına bakıp inşallah en kısa zamanda benim binama da gelir diye dua ediyorum açıkcası

@sevinc.avit hanım kadıköy caferağa mah. sivastopol sok no5 adresine gigafiber çalışması yapıldı sonra ardından drop kablo soküldü bir kaç mesaj önce detayları paylaştım bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim

@TurkNetDestek @alperenatici @cansuu @Ezgi @burki @CKLasT

1 Beğeni

Merhaba @TurkNetDestek hanım, İstanbul, Bağcılar, Kirazlı mahallesi Gigafiber için yaklaşık 6 aydır Planlamaya alındı fakat hiç bir gelişme olmadı. Daha ne kadar beklememiz gerekir? Konu hakkında destek rica ederim.
@sevinc.avit @alperenatici @cansuu @Ezgi @burki @CKLasT

1 Beğeni

@TurkNetDestek İstanbul, Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Fuaye Süreyyapaşa Sitesi için çalışmalar 1 aydan fazla süre önce başladı. 15 gün önce dışardaki siyah kutu takıldı, ekipler maksimum 10 güne aktif olur dedi, hala hareket yok. Ne aşamadayız, yapılması gereken ne kaldı, bilgi alabilir miyim?

telekom çoktan fiberi çekti kirazlıda bazı sokaklara türknetten hala ses yok

2 Beğeni

Kirazlıda durum nedir

1 Beğeni

Arkadaş, Bağcılarda her mahalleye geldi bir tek Bağcılar Kirazlı mahallesine gelmedi. Mahallenin etrafı Gigafiberle çevrildi fakat bir türlü Kirazlı mahallesini fethedemediler. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Pendik,te Güllübağlar mahallesinde oturuyorum.Hemen yakınımda olan Çamçeşme, Kavakpınar, mahallelerine Gigafiber altyapısı geldi, fakat bir mahalle yukarısı olan Güllübağlar mahallesine henüz Gigafiber altyapısı mevcut değil. Bizim mahallemizede umarım en kısa zamanda gelir.

Gebze köşklü çeşme mahallesi 534 sokağa gigafiber gelecek mi? Binalar bitişik değik ve umarım TurkNet sokağı es geçmez. Çevre binalara gigafiber geldi.

Merhabalar Sancaktepe Emek Mahallesi Adapark Sitesinde Gigafiber bağlanacağına dair yönetimden bilgi aldım. Bunun ne zaman olacağı ve kesinliği hakkında kimden bilgi alabilirim? Hemen bağlatacağım, hali hazırda TurkNet kullanıyorum.

En sonunda bekleyiş sona erdi. Eyüpsultan ilçesinde GİGAFİBER çalışmaları başladı. İlk 07 Kasım 2024 te yapılan çalışmalara şahit oldum. Bu gün iş çıkışında yaptığım incelemelerde Yeşilpınar mah. Efendi sokağın yarısına bina dışı siyah kutular takılmıştı. Umuyorum başta Yeşilpınar mah. başta olmak üzere tüm Eyüpsultan ilçesine kısa zamanda GİGAFİBER altyapısı yapılacaktır.

1 Beğeni

Evimin 900 metresine kadar altyapı geldi ama 1,5 senedir bizim mahalleye gelemedi bizim mahalle hariç çevremizdeki bütün mahallelere geldi neredeyse.

Pendik Fevzi çakmak mahallesi Kablolama ıslemleri sürüyor.bazı binalara kutu koyulmuş.En son Mar

mara hastanesi çikiyor. Nar eczanesi Erzincan caddesine kadar gelmiş. O bölgede oturan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden

Fevzi Çakmak, çamçeşme, güzelyalı gibi E5 karayolunun üst tarafında kalan mahallelere GigaFiber koyuluyor anladığım kadarıyla, e5’in alt tarafında kalan kaynarca mahallesine ne zaman gelir acaba bu konuda bilgisi olan var mı Türk Telekom alt kaynarcada çalışmalara başladı bu GigaFiber’in gelme süresini etkiler mi?