GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

2 hafta oldu hala kutu öyle duruyor…

TurkNet gigafiber gelmesi için Türk Telekom ftth altyapısı gerekmiyor TurkNet kendi altyapısını döşüyor maalesef TurkNet bu konuda biraz yavaş kalabiliyor çevre mahallelerde varsa gigafiber size de gelme ihtimali var beklemekten başka çare yok

Sayın Türk Net yetkilileri!!!
Bursa Yıldırım ilçesi Yıldırım mahallesine Gigafiber kablolama, caddelere siyah kutu koyulması, bina içlerine koyulan küçük kutular ve tüm bağlantı işlemleri ve bina içi sinyal testleri yapılmasına rağmen hala aktif edilmedi. Buna rağmen bitişiğimizdeki Davutdede mahallesine Bu cuma son kutuların takılmasından sonra Cumartesi günün den itibaren aktif edilmeye başlandı.
Davutdede mahallesinden çok daha önce başlanmasına ve çok daha önce sonlanan işlemelere rağmen Yıldırım mahallesinin aktif edilmemesini nedeni nedir? Bu ay internet taahhüdümün bitmesine rağmen fazla ücret ödemeyi göze alarak taahhüdümü yenilmedim . Sizlerden ricam Yıldırım mahallesi ne zaman aktif edilecek bir cevap verirmisiniz ? .Şayet bu hafta içerisinden gelmeyecekse mecburen daha fazla fatura ücreti ödememek için kullanmış olduğum sağlayıcımla tekrar sözleşme yapmak zorunda kalacağım .
Teşekkürler

Arkadaşlar mahallemde TurkNet gigafiber var. Ama sokağımda yok. Sokağımın başındaki sokak ve bitişiğinde ki sokakta sorgulama yaptığımda gigafiber mevcut. Neden benim sokağı yapmıyorlar. Çalışmalar da durmuş 1 yıldır. Yardımcı olurmusun TurkNet? @alperenatici
Lokasyon: Kavakpınar mahallesi ören sokak Pendik/İstanbul

türk telekom kutusunu koydu ve 1 günde aktifleşti. TurkNet kutuyu koydu ama 2 haftadır öyle duruyor.

Bursa/Yıldırım/Davutdede mahallesinde kablolama işlemleri bitti ve çevremdeki hatta karşımdaki binada dahi aktif olmuşken benim binamda halen bir gelişme yok. Aktivasyon işlemleri neye göre yapılıyor? Geçiş yapmak için aktif olmasını bekliyorum. Bu konuda bilgilendirme yapabilecek bir yetkili var mı acaba? Müşteri hizmetlerini arıyoruz bizimle aynı ekrandan bakıp gigafiber bölgesinde değilsiniz diyorlar. Binaya kutu takıldı etrafımdaki binalarda aktif oldu ancak müşteri hizmetlerine göre gigafiber bölgesinde değilmişiz…

1 Beğeni

Sayın yetkililer mahallemde gigafiber var ama sokağımda yok. Artık sesimi duyun ve yardımcı olun. TurkNet gigafiber bağlaymak istiyorum artık. Konum kavakpınar mahallesi ören sokak pendik/İstanbul

Ekim oldu Kirazlı mahallesinde hala bir çalışma yok, oysaki denilen 2024 yılı içerisinde tüm Bağcılara gigafiber gelecekti ama Kirazlı mahallesi hariç her yere geldi. Açıkçası çalışmalar devam etse bile bu yıla yetişeceğini hiç düşünmüyorum artık muhtemelen getirmezler bile.

1 Beğeni

kirazlı mahallesi için temmuz demişlerdi şubat dediler sonra ama gelecek gibi değil.