GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

İstanbul, Bağcılar ilçesi, KİRAZLI MAHALLESİne ne zaman başlanacak? Değerli admin, inan; bu kadar Allaha yalvarsaydık, garanti cennete girerdik. Bir cevap yazın ne olur.

1 Beğeni

merhaba, çorluda herhangi bir gelişme var mı yıllardır merakla bekliyoruz.

1 Beğeni

Sinyal değerleri yeterli olmadığı için geçiş yapamadım. Tekrar kablo çekilecek gibi bir şey söylediler ve gittiler. 2-3 gündür bekliyorum gelmediler.

1 Beğeni

Merhabalar İstanbul, Bağcılar, Kirazlı mahallesi için çalışmalar ne zaman başlayacak bilgi alabilirmiyiz?

1 Beğeni

İstanbul Bahçelievler cumhuriyet mah mesut çıkmazı sok 3 numaralı apartmanda ikamet ediyorum da çalışma yapıldı yan binama çekildi benim binama çekilmedi hat.
Bir kablo uzatılacak binaya kim ilgileniyorsa rica etsem yardımcı olurmusunuz valla 2 senedir sokakta TurkNet var ama bizim binada yok
şansa karşımdaki apartmana geldi benim apartmanda durdu kablo çekimi
ilgilenen arkadaşın acil müdehale edilmesi için talepte bulunmasını rica ederim 2 yıldır bekliyoruz.

1 Beğeni

Merhaba,
23 Ağustosda aktivasyon sağlandı adresimde. Ama 2 haftadır gigafiber dönşümü için ekip beklemekteyim. Sürekli olarak sahaya bilgi verildi. Ekipler sizi arayacak diye bilgi veriliyor hala beklemeye devam ediyorum. Bu ekipler dönüşüm için ne zaman gelecek. Daha ne kadar beklemeye devam edeceğim ?

1 Beğeni

Merhabalar @mbombo00 , süreciniz hakkında ilgili birimle iletişime geçtim.

1 Beğeni

Yani daha ne kadar bekleyeceğim bilmiyorum. Bir üst katımdaki komşum türknetten yeni abonelik başlamıştı ertesi gün kuruluma gelmişler. Yeni abone olunca yoğunluk olmuyor ama eski aboneye mi yoğunluk var sadece ?

1 Beğeni

Sokakta fiber kablolar binalara çekildi, binaya kutu takıldı, altyapı sorgulamasında harika gigafiber bölgesindesiniz yazısı çıkmayaya başladı. Bir hafta sonra sokaktaki bütün binalarda altyapı sorgulamasında 1000 mbps hızları çıktı bizim bina hariç. Müşteri destekten söylenen arızanın düzelmesi belirsiz bir tarihte gerçekleşeceği. Türknetin kronik sorunu bizim başımıza da geldi.

1 Beğeni

İstanbul, Bağcılar, Kirazlı mahallesi için çalışmalar ne zaman başlayacak bilgi alabilirmiyiz?

1 Beğeni

@TurkNet selam,
Pendik-Kavakpınar Mahallesi Gedik sokakta oturuyorum, 80-100 metre mesafede Ocak Sokak’ta GigaFiber kutunuz var ve 1 yıldan fazla oldu benim sokağıma bu kablo çekilmedi buradaki sorun nedir? izin alınması gerekiyor ise bizde başvuru yapalım, Muhtarlık, Belediye, Telekom tarafı farketmez artık şu altyapıyı sağlayın.

Kullanmayacak insanlara bu altyapıyı götürüyorsunuz, özellikle isteyen kullanacak insanlara bu hizmeti vermiyorsunuz.

3 Beğeni

2,5 seneyi geçti ne zaman gelicek artık sokağın karşısındaki binada senelerdir var. Oturduğumuz siteye daha kablo çekemediler.

1 Beğeni

Merhaba İstanbul/Küçükçekmece kanarya mahallesi toy sokak Gigafiber ne zaman gelecek?

1 Beğeni

Aynı durumdayım kavakpınar mahallesi ören sokakta oturuyorum. Mahallenin bi kısmına çekmişler bazı yerlere 2 yıldır çalışma bile yapmadılar. Ama 3 gün önce büryan sokakta çalışma gördüm. Sordum başka yerleri yapacakmısınız kavakpınarda. yok dediler. Gerçekten gelse hemen geçeceğim. Beklemek artık sıktı.

2 Beğeni

merhabalar , ümraniye istiklal mahallesi kızılay sokak için bir gelişme var mı ? bazı noktalarda türk telekom fiber var ama geneli vdsl altyapı. TurkNet gigafiber için başvurdum .

1 Beğeni

Binaya kutu kuruldu ama hala aktivasyon olmadı. Bu kaç gün sürüyor?

1 Beğeni

Merhaba, Samsun Atakum taraflarına gigafiber alt yapı düşünülüyor mu acaba yoksa sadece İstanbul ve bir kaç büyük şehirde mi planlanıyor?

1 Beğeni

Merhaba, İzmir Çiğli Ataşehir tarafına Gigafiber için bir planlama var mı?

1 Beğeni

Pendik-Fevzi Çakmak Mahallesi, 2 seneyi geçti planlamada ne zaman çalışmalar başlayacak?
Kavakpınar, Çamçeşme, Velibaba mahallelerinde her sokak olmasa da var. Biz niye ortada kaldık? tarih veremiyorsunuz anlıyoruz ama çalışma 1-2 sene içinde başlayacak falan diye bir şey söyleyinde bizde yalandan da olsa sevinelim…

3 Beğeni

Merhabalar binama türk telekom fttp altyapısı geldi fakat kutuyu kullanamıyorum . 3 sene önce TurkNet 'e gigafiber için başvuru yaptım, geçen haftalarda ise ailemden ve 1 2 kişiden daha adres için gigafiber istiyoruz diye başvuru yaptık. başvuru durumu nedir alt yapı gelir mi? bir yerde okudum TurkNet fiber gelmesi için başta türk telekomun fiber getirmesi gerekiyor diye türk telekom fiber geldi fakat dediğim gibi kullanamıyorum ve vdsl altyapım da 2022 den bu yana 30 dan fazla arıza kaydım var her ay arıza kaydı açıyorum sıkıldım artık.

istanbul kartal cumhuriyet mahallesi yüzyıl caddesi

1 Beğeni