GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

İstanbul, Bağcılar ilçesi, KİRAZLI MAHALLESİne ne zaman başlanacak? Değerli admin, inan; bu kadar Allaha yalvarsaydık, garanti cennete girerdik. Bir cevap yazın ne olur.

merhaba, çorluda herhangi bir gelişme var mı yıllardır merakla bekliyoruz.

Sinyal değerleri yeterli olmadığı için geçiş yapamadım. Tekrar kablo çekilecek gibi bir şey söylediler ve gittiler. 2-3 gündür bekliyorum gelmediler.

Merhabalar İstanbul, Bağcılar, Kirazlı mahallesi için çalışmalar ne zaman başlayacak bilgi alabilirmiyiz?

İstanbul Bahçelievler cumhuriyet mah mesut çıkmazı sok 3 numaralı apartmanda ikamet ediyorum da çalışma yapıldı yan binama çekildi benim binama çekilmedi hat.
Bir kablo uzatılacak binaya kim ilgileniyorsa rica etsem yardımcı olurmusunuz valla 2 senedir sokakta TurkNet var ama bizim binada yok
şansa karşımdaki apartmana geldi benim apartmanda durdu kablo çekimi
ilgilenen arkadaşın acil müdehale edilmesi için talepte bulunmasını rica ederim 2 yıldır bekliyoruz.

Merhaba,
23 Ağustosda aktivasyon sağlandı adresimde. Ama 2 haftadır gigafiber dönşümü için ekip beklemekteyim. Sürekli olarak sahaya bilgi verildi. Ekipler sizi arayacak diye bilgi veriliyor hala beklemeye devam ediyorum. Bu ekipler dönüşüm için ne zaman gelecek. Daha ne kadar beklemeye devam edeceğim ?

Merhabalar @mbombo00 , süreciniz hakkında ilgili birimle iletişime geçtim.

Yani daha ne kadar bekleyeceğim bilmiyorum. Bir üst katımdaki komşum türknetten yeni abonelik başlamıştı ertesi gün kuruluma gelmişler. Yeni abone olunca yoğunluk olmuyor ama eski aboneye mi yoğunluk var sadece ?

Sokakta fiber kablolar binalara çekildi, binaya kutu takıldı, altyapı sorgulamasında harika gigafiber bölgesindesiniz yazısı çıkmayaya başladı. Bir hafta sonra sokaktaki bütün binalarda altyapı sorgulamasında 1000 mbps hızları çıktı bizim bina hariç. Müşteri destekten söylenen arızanın düzelmesi belirsiz bir tarihte gerçekleşeceği. Türknetin kronik sorunu bizim başımıza da geldi.

İstanbul, Bağcılar, Kirazlı mahallesi için çalışmalar ne zaman başlayacak bilgi alabilirmiyiz?

@TurkNet selam,
Pendik-Kavakpınar Mahallesi Gedik sokakta oturuyorum, 80-100 metre mesafede Ocak Sokak’ta GigaFiber kutunuz var ve 1 yıldan fazla oldu benim sokağıma bu kablo çekilmedi buradaki sorun nedir? izin alınması gerekiyor ise bizde başvuru yapalım, Muhtarlık, Belediye, Telekom tarafı farketmez artık şu altyapıyı sağlayın.

Kullanmayacak insanlara bu altyapıyı götürüyorsunuz, özellikle isteyen kullanacak insanlara bu hizmeti vermiyorsunuz.

2,5 seneyi geçti ne zaman gelicek artık sokağın karşısındaki binada senelerdir var. Oturduğumuz siteye daha kablo çekemediler.