GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

bağcılar-kazım karabekir mahallesinin alt kısmında (sağlık ocağı ve çarşamba semt pazarının bulunduğu bölge) salı gününden beri sokak kablolamaları ve bina kutu montajları yapılıyor. kablolama yapan ekibe sorduğumda aktif olması için biri 1 hafta başka biri 1 ay sürer diyor.

cache-v2

Kirazlı Mahallesi Kurtuluş Caddesinde site de oturuyorum gelecek gibi değil gelip gidip turk telekoma sövüyorum

image

Ortamahalle için ilk sokaklarda aktif oldu. Başvuru yaptım.

Şu an DSL mi kullanıyorsunuz yoksa Fiber mi ?

Aynen öyle. Ben de başvuru yaptım

binaya kadar fiber daireye kadar bakır kablo

1 Beğeni

vatan mahallesi de aktiflesmis

1 Beğeni

Hayırlı olsun. Bizim de kentsel dönüşüme giren binamıza tekrar altyapı getirmiyorlar. Bina yıkılmadan önce gigafiber vardı. Daire sahipleri olarak link üzerinden başvuru yaptık 1 aydır bekliyoruz.

Merhaba,

Bursa, Yıldırım, Davutdede, Güreş cd.
Konumunda apartmanımızda 1-2 aydır GigaFiber kutusu durmakta ancak siteniz üzerinde altyapı sorgusu yapınca yalnızca Fiber 100 MBps olarak görünmekte. Durum hakkında bilgi alabilir miyim?

Teşekkürler.

Ekran görüntüsü_3-9-2024_91324_www.google.com
merhaba pendik orhangazi mahallesi ile ilgili bir planlama var mı acaba etrafımız gigafiber ama bizde yok.

Tahmini Olarak Bu Bölgeye Ne Zaman Geleceksiniz Aylar Yıllar Geçti Etrafımız Çevrildi Ama Burada Tık Olmadı.

2 Beğeni

İstanbul, Bağcılar, Kirazlı mahallesi için bir çalışma var mıdır?

1 Beğeni

İstanbul, Bağcılar ilçesi, KİRAZLI MAHALLESİne ne zaman başlanacak? Değerli admin, inan; bu kadar Allaha yalvarsaydık, garanti cennete girerdik. Bir cevap yazın ne olur.

1 Beğeni

merhaba, çorluda herhangi bir gelişme var mı yıllardır merakla bekliyoruz.

1 Beğeni

Sinyal değerleri yeterli olmadığı için geçiş yapamadım. Tekrar kablo çekilecek gibi bir şey söylediler ve gittiler. 2-3 gündür bekliyorum gelmediler.

1 Beğeni

Merhabalar İstanbul, Bağcılar, Kirazlı mahallesi için çalışmalar ne zaman başlayacak bilgi alabilirmiyiz?

1 Beğeni

İstanbul Bahçelievler cumhuriyet mah mesut çıkmazı sok 3 numaralı apartmanda ikamet ediyorum da çalışma yapıldı yan binama çekildi benim binama çekilmedi hat.
Bir kablo uzatılacak binaya kim ilgileniyorsa rica etsem yardımcı olurmusunuz valla 2 senedir sokakta TurkNet var ama bizim binada yok
şansa karşımdaki apartmana geldi benim apartmanda durdu kablo çekimi
ilgilenen arkadaşın acil müdehale edilmesi için talepte bulunmasını rica ederim 2 yıldır bekliyoruz.

1 Beğeni

Merhaba,
23 Ağustosda aktivasyon sağlandı adresimde. Ama 2 haftadır gigafiber dönşümü için ekip beklemekteyim. Sürekli olarak sahaya bilgi verildi. Ekipler sizi arayacak diye bilgi veriliyor hala beklemeye devam ediyorum. Bu ekipler dönüşüm için ne zaman gelecek. Daha ne kadar beklemeye devam edeceğim ?

1 Beğeni

Merhabalar @mbombo00 , süreciniz hakkında ilgili birimle iletişime geçtim.

1 Beğeni

Yani daha ne kadar bekleyeceğim bilmiyorum. Bir üst katımdaki komşum türknetten yeni abonelik başlamıştı ertesi gün kuruluma gelmişler. Yeni abone olunca yoğunluk olmuyor ama eski aboneye mi yoğunluk var sadece ?

1 Beğeni