GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Evet sonunda aktif

Bizim burada her apartmanda kablolar sarkıyor. 1-2 apartmanın içine girmiş kablolar. Kutu da gelir 1-2 haftaya tahminimce

Hocam bugün dediğin yerlere baktım harbiden gelmiş sonunda çok mutlu oldum. Hiç dikkatimi çekmemişti bizim apartmanın dışına kadar kablolama yapılmış. Bilgi için teşekkür ederim. Tahminen kaç haftada apartmanlara kutular takılır ve hizmet vermeye başlanır? Hiç sorma şansın oldu mu?

Her sokakta boyle bir kablo yigintisinin olmasi mi gerekiyor kutu takilmasi icin?

Bu kablolar 2-3 sokak için sanırsam, diğer sokaklarda bu kadar kablo yok. Her binaya çekilmiş kablolar bir noktada toplanıyor.

Benim apartmana bugün takmışlar kutuyu. Aktif olur yakında.

Bizim mahallede o kablolara siyah bir kutu takilmis acaba ne zaman aktiflesir?

Bizim taraf için bekliyoruz hala kutuyu.

Bir bilgim yok ama tüm bağlantılar bittiyse çok sürmemeli diye düşünüyorum.

Aynen bence de 2-3 haftaya aktif olur

Selamlar.
Mahalleye özel 12 ay sabit fiyat garantisiyle 349TL kampanyası gözüküyor. Bu yine peşin ödemede mi geçerli yoksa 12 ay 349TL olarak mı faturalandırma yapılacak ? Çünkü online işlemlerden kontrol ettiğimde 12 ay peşin ödeme kampanyasında 399TL olarak fiyat çıkarmakta sistem.
Tarifeler kısmında bu şekilde gözükmekte.

Peşin ödeme ile geçerlidir.

An itibari ile bağcılar kazım karabekir mah. gigafiber kutuları takılmış kirazlı mah. hariç her yerde işlem bitti gelen mahallelerin haritasına baktığınızda kirazlının etrafı kuşatılmış ama hala daha kirazlıya girmiyorlar şaka gibi tüm mahallenin etrafını dolaştılar ama kirazlıya gelmediler fıkra bu kadar

1 Beğeni

Peşin ödeme dediğimde de 400 tl olarak çıkıyor.

Sen zaten o indirimi kullanmışsın. Kullanılan indirimler olarak yazıyor farkındaysan.

İyide aktivasyon yapılalı 3 gün oldu daha. Peşin ödeme vs de yapmadım. O zaman bu indirim faturada uygulanacak herhalde.

Dün sinyal kontrolü için yeniden geldiler. Demirkapı caddesi vb. yerlere de döşenmeye devam ediyor.

Bugün kablo kısmını tekrar kontrole gittim ve kutunun takıldığını gördüm. Sanırsam kalan son aşama aktif olmasını beklemek.

Bağcılar, kirazlı mahallesine, Medicine Hospital hastanesi karşısına Türk Telekom Fiber internet kablolamalarına başlandı. Yetkililerle konuştum 1 ay içerisinde bitireceklermiş. Kirazlı metroya, aşağı doğru hat çekiyorlar. Bakalım TurkNet ne zaman başlayacak?

Merhaba, bu kutu hangi mahalleden acaba ? Belki benim ikamet ettiğim bölgede de kablolama bitip bunun gibi santral kutusu takılmış olabilir.

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılan binamıza tekrardan gigafiber istiyoruz. Binamız yıkılmadan önce TurkNet gigafiber altyapı mevcuttu. Dört daire “gigafiber istiyorum” üzerinden başvuru yaptık fakat herhangi bir netice yok. Daha önce forumda bununla ilgili bir konu açılmış ve ertesi gün konuyu açan kişinin binasına TurkNet ekipleri kutu koymuş. Müşteri hizmetlerini aradığımda yardımcı olmuyorlar. “Binanızda daha önce gigafiber altyapısının olmasının herhangi bir önemi yok. Bulunduğunuz bölgede gigafiber altyapısı olmasının herhangi bir önemi yok. Bir kişinin başvurusunun herhangi bir önemi yok. Binadan epey talep olması lazım ki tekrar gigafiber gelsin” deyip duruyorlar. Fakat dediğim gibi 2022 yılında bir kişi aynı konuyla ilgili forumda bir konu açmış ve diğer gün ekipler binasına kutu koymuş. Bizimle ilgilenen yok.

Bayrampaşa/Orta mahalle