Anladım. Yalnız bu TurkNet benim gördüğüm kadarıyla omurga ve dağıtım için yine bu turuncu kabloları kullanıyor. Mesela bizim yan mahalleye TT rögarlarından turuncu kabloyla geldi sonra TT rögarından yerin altından kendi rögarına geçti kendi rögarından da siyah kabloyla çıktı havai biçimde bina cephelerinden tüm mahalleye dağıttı. Yani üzerinde başka firmanın ismi yazan kablo başka firmanın kullanacağını düşünmüyorum yarın bir gün arıza müdahalesinde kafa karışıklığına veya yanlışlıklara sebep olabilir ki daha öncede başka forumlarda ve başka konularda TurkNet’in turuncu fiber kablosunu gördük.
Çorum Merkeze Ne zaman Gelicek Gigafiber ya
Bursanın merkezindeyim. 3 seneye yakındır gelmedi. Ne bir plan ve bir tahmini süre belirtilmiyor. Sadece linkten talep bırakıp bekleyin. Arada kontrol edin deniyor.
Yenibosna Merkez Mahallesi metinbey sokağa gigafiber ne zaman gelecek acaba mahallenin diğer sokaklarına gelmiş
Merhaba, aktivasyon işlemleri kademeli olarak tamamlanıyor. Altyapı kazı işlemleri, izinler ve birçok prosedür mevcut. Resmi süreçler ve güncel koşullar değişebildiği için süreç hakkında bilgi paylaşamıyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet sayfamızdan sürecinizi takip edebilirsiniz. Hizmet aktif olduğu zaman bilginiz olacaktır.
3 yıldır bekliyoruz 3 yılda bir izin almak bu kadar zor olmamalı.Bilgi de vermiyorsunuz ne zaman geleceğine dair başka sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum.
İyi Günler
İzmir Karbağlar doğanay Mah 9004 sokaktaki binamızda kutuyu taktılar ama 2 haftadır bir gelişme yok sorguluyor yakında gigafiber binanızda diyor ama ne zaman belli değil forumda bazıları 2 yıl bu şekilde kaldığını belirtiyorlar
Bu altyapı planlama bilgisi paylaşamama konusu ile ilgili bir geri bildirimde bulunmak isterim.
Birkaç gün önce sosyal medyada belediye başkanımızın gönderisine yorum yaptım ve ilçedeki diğer mahallelere yapılan fiber altyapı yatırımlarının mahallemize de gelmesini istediğimi yazdım. Hemen ardından yerel altyapı sağlayıcısının müşteri başarım ekipleri benimle iletişime geçti, kontrol etmek için adresimi aldı, birkaç dakika sonra da geri telefon edip adresimde bu yıl sonu için planlama yapıldığını belirtti.
Yerleşik altyapı sağlayıcısı öyle ya da böyle planlama bilgisi paylaşabiliyor ve müşterisi olmayan bir kişide memnuniyet sağlıyor, sizden de benzer şekilde içinde bilgi olan bir yanıt beklerdim açıkçası.
KİRAZLIDA 1203. sokakta fiber gelmiş durumda** 1204.sokakta oturuyorum buraya neden fiber çekilmiyor hâlâ çekilecek mi bizi bilgilendirin
Merhaba, ekipler planlamada olan sokaklara sırayla iş planlarına göre işlem sağlıyor. Kazı işlemleri, izinler gibi birçok prosedür mevcut. Web sitemiz üzerinden süreci takip etmenizi rica ederiz. @musti1823
Mahallemde gigafiber mevcut , karşımda bulunan apartmana giriş kapısı ( benim apartman kapımdan 5 metre uzakta maksimum ) solumda ki ve sağımda ki binalarda bağlantı var ve hatta apartmanlarına girip baktım kutuları takılmış hizmet alanlarda mevcut , ayrıca dışarıda ise boş siyah kablolarınız duruyor.Saha arkadaşlarınız apartmanıma da afiş bıraktılar bu binada gigafiber vardır diye fakat benim apartmanımda hiçbir bağlantı yok ayrıca 7-8 ay önce de aradım konustum her yerden başvuru yaptık yine apartmanda ki ailelerle ama hiçbir gelişme olmadı.Geri dönüş yapacağız dediniz 7-8 aydır ne arayan var ne soran . Konu hakkında bilgi alabilir miyim ?
Merhaba, konu hakkında iletişime geçildi. @bekaremre
Hocam ben 1203. sokakta oturuyorum gigafiber falan yok yanlış anlaşılma olmasın. Hazırda olan şey Telekomun fiber altyapısı var oda sadece yeni yapılan uzun binada 6 aydır falan var.
Pendik Fevzi Çakmak mahallesinde tam olarak aynı durumdayım. Yıl başında afişteki numaradan altyapı ekibinden birkaç kişiye ulaştım yardımcı olmaları için. Havadan yolun karşısına fiber kablo çekemiyoruz vs (türk telekom havadan çekmiş kablo var.) kazı yapılacak 1 ay sürmez dediler fakat sıfır gelişme. 1 hafta 10 günde bir bilgi alıyordum ama artık aramalarıma cevap vermiyorlar. Ne yazık ki hiçbir şekilde bilgi yok. Destek talebi açtım onlar zaten hiçbir şey yapamıyorlar. Sorunlu DSL de 6 snr ile evden çalışmaya çalışıyorum. Hiç umudum yok ama belki yetkili birileri okursa diye yazıyorum.
Gebze hacıhalil mahallesi 1227. sokaktayım binama 17.01.2025 tarihinde kutu takıldı ama hala aktivasyon işlemi olmadı. Bu süreç daha ne kadar uzar.