Merhaba forum sakinleri ben antalyada yaşıyorum kepez varsakta bu bölgede ve antalya genelinde gigafiber var mı? resmen yetim çocuk gibi bırakıldığım için allah rızası için bir bile yada yetkili kim varsa yardımcı olabilirmi?
Selamlar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. Bu sebeple hiçbir birim size ortalama da olsa bir süre veremez. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.
merhaba birkaç gün içinde taşınacağım adreste yalnızca vdsl gözüküyor sorgulama ekranında. yan binalar, yan sokaklar vs ise gigafiber veya hiç olmadı fiber. başka vdsl alan yok.
Merhaba, GigaFiber hizmetimizi yaygınlaşmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır.https://turk.net/gigafiber-istiyorum bağlantısı üzerinden talebinizi iletebilirsiniz.
aynı sokakta fiber olan adresler var, gigafiber olan adresler var. benim adresim vdsl. yan apartmanda olan kablo neden bende yok? gigayı geçtim bari fiber olsa. 2024 yılında vdsl’e mahkum etmeyin beni remote çalışıyorum.
anlıyorum ama benim bahsettiğim durum biraz daha farklı. yan sokaklarda gigafiber varken benim taşınacağım apartmanda fiber dahi yok. yan tarafta giga varken benim apartmana da kısa sürede çekilebilir diye düşünüyorum. bence farklı bir problem var burada. sistem yanlış gösteriyor olabilir mi? unutulmuş veya başka bir sebepten çekilmemiş olabilir mi?
şimdi kontrol ettim, aynı sokakta giga olan binalar varken benim taşınacağım bina vdsl. değil yan sokaklar, aynı sokakta bile giga var. bende neden yok?
Merhabalar, özel mesaj üzerinden adres bilgilerinizi iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize bilgi vereceğim.
Merhaba, adresimde GigaFiber altyapısı altyapı sorgulama ekranında kontrol ettiğimde aktif olarak gözüküyor. Konu ile ilgili mevcut aboneliğimi GigaFiber’e taşınması için yardımcı olur musunuz? Müşteri numaram profilimde kayıtlı.
Merhaba, sizin adınıza bir kayıt açarak ekiplerimize ilettim. Gerekli işlemler yapılacaktır.
Merhaba,
Binama fiber kutusu konuldu ve üzerinden yaklaşık 1 ay geçtikten sonra dün tarafıma sms gönderildi. Altyapı sorgulama yaptığımda 1000mbps teklif edildiğini de gördüm fakat destek kaydı bıraktığımda henüz fibere geçiş sürecine başlanmadığını ilettiler. Bu konu ile alakalı yardım istemekteyim. Aboneliğimi iptal edip sıfırdan bir başvuru mu yapmam lazım ?
Selamlar @echocharlie, henüz sinyal süreçleri tamamlanmamış olabilir. 79104877 numaralı kaydınız ile aynı başlıkta bir destek kaydını 1 hafta sonra tekrar oluşturmanızı rica edeceğim.
Yetkili adminler özellikle gülşah hanım mesakıma dönüş yapacaktınız 1 ay oldu. Lütfrn cevaplayın mahallemde gigafiber var ama sokağıma gelmedi 2 senedir. Adres : Kavakpınar mahallesi ören sokak no13 pendik istanbul
Selamlar @vjersin, GigaFiber hizmetinin mahallenize ulaşması sevindirici. Planlama ve yatırım süreçlerine bağlı olarak binanız GigaFiber hizmetine kavuşabilir. GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. Bu sebeple hiçbir birim size ortalama da olsa bir süre veremez. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.
Bugün bazı ara sokaklarda aktiflesmis ama şehit teğmen Hasan Hüseyin Aksoy caddesi’nde aktiflesmemis hiçbir binada
Yıldıztepe mahallesinde daha 1 ay önce aktif edilmeye başlandı bazı yerler, yavaş yavaş her yeri aktif ediyorlar.
Kirazlı Mahallesi Kurtuluş Caddesi Sayf İstanbul Sitesi No:8’e tahminen ne kadar sürede gigafiber altyapısı gelir Türk Telekom’a yaka silkmekten yoruldukta parasında falanda değilim bu arada.(Bugün TürkTelekom’a gittim Sitenin Altyapısı Binaya Kadar Fiber Var Daireye Kadar’a Çevrilmesini Talep Ettim Türk Telekom’un ilettiği şu şekilde Bütçe vermiyorlar siz karşılayacaksanız çevirelim dairelere kablo çıkacak çünkü diye ilettiler, bende sordum ne kadara mal olur bilgi verirseniz ona göre ilerleyelim dedim sonrasında o işe bakan arkadaşının izinli olduğunu döndüğünde bana ulaşacağını iletti bilgileri aldı ve ayrıldım)
ben de aynı caddedeyim. Arka sokaklardan bir kaçı aktifleşmiş. karşıdaki yenigün mahalleside aktif edilmiş. biz hala bekliyoruz. geçen hatta nural fırının orada TurkNet kazı yapıyordu. kazıdan sonra aktif olmuş direkt. anlamadım bu işi.
Size iyi cevap vermisler ben o müdürlükte azar isitmistim. Demek ki biraz yumusama var sikayetlerimden sonra.
Ben hiç azar işitmedim hamdolsun hakem heyetinde mahkemeliğiz tt ile şuan zaten bilirkişiye gitti bilirkişi onları haklı görmüş daha karar duruşması olmadı.Geçen sene 1000 megabit veririz diye tahaüt yaptılar ben o altyapıda 1000 megabit gelmez dememe rağmen sonrasından bağlayınca altyapınız 1000 megabit’e müsait değil 100’e düşürelim dediler tamam dedim 1 ayda o şekilde kullandım çok dalgalanma oluyordu tahaüdü bozup hakem heyetine gittim bende.
Merhabalar, TurkNet Gigafiber, Bağcılar, Kirazlı Mahallesi, Metro civarına tahmini olarak ne zaman gelir hiç bir yerde çalışma göremiyorum.