GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Bu kampanya neye göre oluyor? Yeni açılan GigaFiber bölgelerde mı? Yoksa seçili bölgelerde mı?

Merhaba, kontrol ettiğimde imalat yapımına izin verilmediği için işlemlerin yapılamadığını görüyorum :pray:

@Gulsah hocam gebze belediyesi ile konustugumda bu yılın basında mevsim şartları nedeniyle durduruldugu söylenmişti fiber çalışmaların şuan tekrar başladı mı kocaeli gebze de çalışmalar net bir bilgi verirmisiniz

Merhaba, Gebze bölgesinde çalışmaların ne zaman sonuçlanacağı ile ilgili ne yazık ki net bir bilgi ve süre bilgisi paylaşamıyorum. Bölgenize aktif altyapımız gelmesi durumunda mutlaka bilginiz olacaktır.

@Gulsah gigafiber planlama ve erişimden suan çalışmalar devam edip etmedigini ögrenemezmisiniz gebze de suan

Sizin için ilgili ekiplere durumu ilettim. Güncel bilgi aldığımda size dönüş yapacağım.

Merhaba,

Binama haziran başında Gigafiber kutusu kondu. 25 Haziran’da online destek üzerinden Gigafibere geçiş yapmak istediğimi belirttim. İki hafta içerisinde kurulum için geleceği söylendi kimse gelmedi. Son destek kaydıma biz bilemiyoruz gigafiber ekipleri ne zaman müsait olursa gelir minvalinde bir cevap verildi telefon üzerinden. İşin komiği alt komşun, kendisi TurkNet kullanıcısı değil, 5 gün önce Gigafiber için talebini oluşturdu ve 20 Temmuz’da kuruluma gelecekleri söylendi. Bu nasıl iş neredeyse bir aydır kurulum için bekliyorum benim suçum hazırda TurkNet aboneliğimin olması mı?

Lütfen destek olur musunuz?

Adresim: Yıldırım Mahallesi Buğday Sokak No:17-19 K:2 D:6 Bayrampaşa.

Bir benim mesajlara dönüş yapmıyorsunuz mhler. Bilmediğim bir husumet mı var aramızda

Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde dönüş işleminizin yapılması için fiber ekibimize bilgi verilmiş. Ancak dönüşüm işlemlerinde yoğunluk olması nedeniyle ekipler iş planlarına göre sırasıyla işlem yapıyorlar.

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?

Bağcılar Yıldıztepe binamıza 1 hafta önce gigafiber kutusu konuldu, bugün de kablo bağlantısı yapıldı. Ne zaman gigafiber abonesi olabileceğim. Artı olarak yukarda bir arkadaşın paylaştığı ilk 12 ay 250TL kampanyası neye göre oluyor? Bu bölgede olacak mı?

Ekipler aktivasyon işlemlerini iş planlarına göre tamamlıyor ve aktivasyon tamamlandıktan sonra altyapı sorgulamada gigafiber paket bilgisi geliyor. Bölgelere göre zaman zaman kampanyalar oluyor ve adresinizde kampanya olduğu zaman altyapı sorgulamasında görünüyor.

@Gulsah bilgi aldınız mı ilettigim konu hakkında

3 Yıl önce küçükçekmece sefaköy kartaltepe mahallesi karahanlılar sokağa TurkNet kablo çekti gigafiber 3 yıldır ortada hiçbir şey ama sosyal medyalarından küçükçekmeceye gigafiber geldi diye paylaşıyorlar 1 mahalleye yapmakla olmuyor gerçekten yakışmıyor

Selamlar, konu başlığı altında sizinle iletişime geçtim.

merhaba, abone numaranızı yazarsanız iletebilirim

Bağcılar Kirazlı mahallesinde hala çalışmalar başlamadı mı?

Merhaba, GigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır🌼

Merhaba Ezgi hanım, yazınızdan anladığım kadarıyla alt yapı uygun değilse çalışmalar başlamayacak öyle mi?
Bağcıların neredeyse %80’i TurkNet Gigafiberli %20 lik kısım sizi bekliyor. Size ne zaman bir kullanıcı bir soru yöneltse yüksek perdeden uygun olursa başlayacak veya TurkNet sayfasından talep oluşturun diyorsunuz.
Şimdi Kirazlı mah. Türk Telekom ve Elektrik kurumu ile birlikte elektrik kablolarını alta alma çalışması başlattı. Şu an Kirazlı Mahallesinde işlemler devam ediyor. Elektrik kablosu altta alındığında Türk telekomda tüm evlere Fiber çıkıyor. inanın kimse sizi bekleyemez oyalıyorsunuz. sokağıma geldiği anda bende ona göre kararımı veririm.

Merhaba, 1 ay önce binamıza Gigafiber kutusu konuldu ve kabloları kutuya monte edildi. İşin en zahmetli kısmı olan Gigafiber kutusu geldi ancak 1 ayı aşkın süredir binamızdaki kutunun aktif edilmesini beklemek yordu. Bu ne zaman aktif olup abone alımına başlayabilir ? Çünkü herhangi bir şekilde sağlıklı bilgi edinemiyorum.