GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Aynı şekil bizim de. Gelmiyor hocam gelmiyor

Merhaba,
İstanbul Şişli Halide Edip Adıvar Mah. Melikşah sokakta bütün binalara fiber geldi bizim binaya gelmedi. Ekipler bizim binayı atlayıp yan sokağa geçti. Neden böyle bir çalışma yapıldığını öğrenebilir miyim. Bütün komşularımla istek başvurusu yaptık. 117-119 nolu binada oturuyorum.

İstanbul, Bağcılar, Kirazlı mahallesi için bir çalışma var mıdır?

2 Beğeni

Aynı mağduriyeti yaşıyorum. 1 aydır bi çözüm sunmadılar

Merhaba Bağcılar Yıldıztepede binama 5 gün önce kutu geldi ama halen aktif değil ne zaman aktiflesir? Önümüzdeki hafta içerisinde abone olup bağlatmak istiyorum

Selamlar @ygurel, mahallenize TurkNet GigaFiber’in ulaşmış olması çok güzel bir haber :partying_face: Ekipler belirli bir planlamaya, izin ve prosedüre bağlı olarak dönüşüm süreçlerini ilerletiyor. Başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede binanıza ulaşması dileğiyle :pray:

Merhabalar aynı durum Bursa/OSMANGAZİ/Elmasbahçeler mahallesindede mevcut. Apartmanımda Kutu var hatta benim kapımın üstünde. Türknetten SMS aldığımda linke giderek başvuruyu yaptım. Uzun zamandır TurkNet abonesiyim. Altyapı testimde 1000 mbps çıkmakta artık. Sanırım yeni modem gelicek online işlemlerden aldığım hizmet sekmesinde bu yazıyor. ZYXEL PMG1005-T20B GPON ONT (Kullanıma Tahsis) Sonraki süreçler nasıl olucak herhangi bir bilgi alamadım.

@alperenatici hocam gebze belediyesi ile konustugumda bu yılın basında mevsim şartları nedeniyle durduruldugu söylenmişti fiber çalışmaların şuan tekrar başladı mı kocaeli gebze de çalışmalar

Yaşayan yok mu hiç ne kadar sürede aktif oluyor?

Görünen bir çalışma hala yok Bağcılar’daki genç nüfusun en çok olduğu mahalleye hala gelemediler. Fiyatlarda zamlandı Bağcılar da fiberi alan şanslı kısım 200 liradan konuyu kapattı bize 500 lira oldu bu hızla bir kez daha zam alır gibi. Gözlemlediğim kadarıyla yavaş dediğimiz telekomun kendi turuncu fiber kablolarını Kirazlı’nın sokaklarında görmeye başladım Kirazlı bölgesinde turknetin yaptığı bir çalışma hala göremedim.

1 Beğeni

Merhaba, İstanbul/Bağcılar Yenigün Mahallesi 605. Sokak binalara kutular konmaya devam ediliyor. Planlamaya göre GigaFiber altyapısı ne zaman aktifleşir?

Valla TurkNet Gigafiber Getirene Kadar, Atı Alan Köprüyü Geçer. Çalışma Falan Hikaye Gibi, Yoğunluğa Göre Gelmeleri De Yalandan İbaret. Toplu Siteden İmza Toplanarak Yapılan Başvurular Kaale Alınmıyor, Belediye İzni Var mu Yok mu Öyle Geliniyor?
Ne Hikmetse Antalya, İzmir, Ankara gibi Büyükşehirlerde Gigafiber Bazı Yerlerde var! Kocaeli İçin de İlk Sıralarda Deniyordu, Kocaeli Değil İlk Sırada, Bence Listede Bile Yok.
2 Yıldır Gigafiber Bekliyoruz, Hala Gelecek.

Evine Gigafiber Gelip de 250 TL’ye Kullananlar Var, Hani Sabit Fiyat’dı?
Ben de Kaydımı Kapatıp Yeni Kayıt Açayım?
Yeni Kayıt Oldum Diye de 12 Ay 250 TL’den İnternet’i Kullanayım?

“KISACASI”: Gigafiber için bekleyenler, Devenin İğne Deliğinden Geçmesini Beklemek Gibi Bir Durumla Karşı Karşıya.

Bir Planlama Oluşturulur, Planlamanın İlk Kısmında Atıyorum ; İstanbul, Başakşehir, *** Mahallesi Yer Alıyordur. Bu Mahallede Çalışmaya Başlandığı Zaman, Hop! “Başka İlçe’de Daha Fazşa Başvuru Var” Diye O İş Bırakılmaz. Sonuçta Müşteriniz Var, ve O İnterneti Kullanıyor.
Veya, Planınıza Uymadığı İçin, Heves Verip, İşe Başlayıp Bırakmak da Olmaz.

Kaç Kişi, Belki de Binlerce İnsan Gigafiber Bekliyor, Ama Sabit Bir Planlama Olmadığı İçin, Maâlesef Hevesleri Yarıda Kalıyor.

2 Beğeni

Merhaba, ne yazık ki net bir süre bilgisi veremiyorum. Kademeli olarak tüm işlemler yapılıyor. Belirli aralıklarla altyapı sorgulaması yaparak kontrol edebilirsiniz :pray:

Merhabalar,

Bağcılar Yenimahalle Hurriyet caddesine herhangi bir fiber çalışması olacakmı?

Tam karşımdaki bina Yavuzselim Mah. sayıldığı için orada sizin fiber’iniz mevcut,

İyi çalışmalar.

Merhaba, talep yoğunluğu ve altyapı uygunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır.

bizim sitenin karşısındaki eski binalara ftth çekti telekoö bizim site yeni olmasına rağmen hala fttb türk telekom

Bağcılar Yıldıztepe Mah. 10 gün önce kutu koyulmuştu. Bugün bağlantısı yapılmış kutunun. Aktivasyonu ne kadar sürer acaba ?

İşlemlerinizi tamamladığımızda mutlaka bilginiz olacaktır. Belirli aralıklarla siz de sorgulama yapabilirsiniz :pray:

Merhaba benim artık fix oldu ayda bir aynı şikayetimi yazıyorum. Adres alıp ilgili birime iletip geri dönüş alınca iletişim sağlayacağınızı söylüyorsunuz. Daha bir geri dönüş alamadım tekrardan yaziyim dedim. Gülbahar Mah. Çimen 1 sokak no:2 hariç bütün binalarda fiber var sadece no:2 de yok. Mahalleye yaklaşık 5-6 ay önce geldi fiberiniz sadece benim bulunduğum binada yok. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Teşekkürler

1 Beğeni