Dün itibariyle Yenigün Mahallesi ndeki binama binaiçi kutu sonlandırma ve bina dışındaki ofdk kutusunun sabitlenmesi yapıldı.Bugün aktif olacağını ekipler söylemişti.Ama sorgulama yaptığımda hala güncelleme göremedim.Kontrol edip bilgi sağlayabilir misiniz?
GigaFibere geçeli yaklaşık 1 ay oldu ve söylemeliyim ki gerçekten uçuyorum
Işık hızında fiber interneti getirdiğiniz için teşekkür ederim.
Selamlar @fazin, aktivasyon ve planlama ile alakalı GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden bilgi alabilirsiniz
Selamlar @lequnex, sahada yaşanan yoğunluk nedeniyle süreçler uzayabiliyor. Ekipler mümkün olan en kısa sürede altyapınızı aktif hale getirecektir
Keyifli uçuşlar
Merhaba, aktivasyon kutu binaya takıldıktan ne kadar süre sonra gerçekleşti acaba?
Merhabalar,
Güngören Güneştepe Mahallesi Berrak Sokak adresinde ikamet etmekteyim.
Bağcılar Yenigün Mahallesi Berrak Sokak’ta TurkNet GigaFiber Altyapısı çalışması olacağını öğrendim.
Hatta geçen gün forumdaki bir arkadaşın bina içi sonlandırması yapılmıştı.
Bağcılar Yenigün Mahallesi ve Güngören Güneştepe Mahallesinin kesişim sokağı Berrak Sokak olarak gözüküyor.
Yani sokağın bir yanındaki binalar Güngören’e bağlı iken karşı taraftaki binalar Bağcılar’a bağlı oluyor.
Bu durumda Berrak sokağa Gigafiber çalışması sadece Bağcılar Yenigün Mahallesine bağlı binalar için mi yapılır?
Yoksa Güngören Güneştepe Mahallesine bağlı olan aynı sokaktaki binalara da gelir mi?
kirazlı hariç heryere gelmeye devam ediyordu…
Bizde başvuru açıldı arkadaşım başvurdu bakalım yarın bağlayacaklar mı? Umarım sizede gelir.
hayırlı olsun barbarosta ikamet edenlere kazım karabekirdeler şuan sanırım.
7 gün önce evime gigafiber bağlandı ve etkinleştirildi, 1 gün sonra internetim koptu. Hemen arıza kaydı açtım ve TurkNet tarafından arandım. Bana “Türk Telekom ekiplerine yönlendiricez onlar bakacak” dediler. 2 gün boyunca herhangi bir düzelme olmadıktan sonra tekrar arandım ve ne yapıldığını sordum ama herhangi düzgün cevap verilmedi. Ben durumu baştan anlattığımda aslında sorunumun Türk Telekom ile hiçbir alakası olmadığını Gigafiber ekiplerinin ilgilenmesi gerektiğini söylediler. Yani 2 gün boyunca sorunu doğru düzgün anlamadan sadece geçiştirmek için sorunum başka yerlere yönlendirildi. Dün tekrar arandığımda ilgili Gigafiber ekibi ile görüşmek istediğimi söyledim ancak mümkün olmadığını söylediler. Şu an ne yapıldığını sorduğumda ise 2 gün boyunca (bugün 3. gün ve muhtemelen bugün de) hiçbir şey yapılmadığını söylediler. Yani 6 gündür parasını ödediğim internet bir sebepten kesildi ve TurkNet bu 6 gün gün boyunca sadece geçiştirdi. Destek merkezindeki çalışanlar doğru düzgün bilgi verme, dinleme ve harekete geçme konusunda çok kötüler. TurkNet’in hizmet verememesi karşısındaki sorumsuzluğu beni çok rahatsız etti. Öncelikle sorunun düzeltilmesini sonrasında ise bu (ne kadar süreceği belli olmayan) süreçteki mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.
Bağcılar, Kirazlı Mahallesine çalışmalar ne zaman başlıyor? Son olarak planlamaya alınmıştı diye biliyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
mahkeme günü gibi atıyorlar hazirandı ekim oldu ekimde de mart olur tüm bağcılara gelir kirazlıya gelmez.
Selamlar @impiyu, açmış olduğunuz konu üzerinden yanıt verdim. Takibini oluşturduğunuz konu üzerinden yapabilirsiniz
Merhaba, Bağcılar Barbaros da gigafiber aktif edilmiş durumda. Sms geldi onayladım ama sizin tarafınızdan bir dönüş alamadım, ne zaman kurulum yapılacak acaba?
@burakckr Selamlar, dönüşüm talebiniz üzerine 77357362 numaralı kaydınızı oluşturarak uzmanımıza ilettim. Süreci başlatarak size bilgi vereceğiz
kazım karabekirdeyim çalışma yok
Merhaba,
Yaşadığım binada 13 Haziran tarihinde aktif olan ve gelen SMS üzerinden başvurduğum GigaFiber geçişi için hala bir dönüş yapılmadı. GigaFiber aktif olduğu ve kısa sürede geçişi yapılacağı bilgisiyle home office çalışıyorum. Bu yüzden sürecin hızlandırılmasını ve mağduriyet yaşamamak için biran önce geçişin tamamlanmasını rica ediyorum. En azından bir tarih verilmeli ki buna göre işlerimi planlayabileyim.
Teşekkürler.
Selamlar @ekrdmn, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. Bu sebeple hiçbir birim size ortalama da olsa bir süre veremez. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.
Bağcılar Yenigün mahallesinde ikamet etmekteyim, altyapı sorgulama sayfasından gigafiber hizmetinin 30.06.2024 tarihinde aktif olduğunu görüntüledim, bunun üzerine geçiş başvurusu yaptım. Arkadaşlarınız, 03.07.2024 tarihinde kurulum için geldiler ve kutuya sinyalin gelmediğini belirtip, başka bir ekibin gelip çözmesi gerektiğini söylediler.Ama güncel durumdan hala bir bilgi tarafıma aktarılmadı.sistem üzerinden destek kaydı da oluşturdum fakat kimse bilgi vermiyor.Gün içerisinde aranacağım söylendi kimseden bir dönüş almadım.Forumlarda gördüğüm kadarıyla bu süreci daha önce yaşamış kişiler çok uzun süreler uğraşmış. Yardımcı olabilir misiniz?
2 yıldır talebim duruyor :)) Gülşah hanım keşke kolay ve hemencecik olsa :))