medicene hospital’e kadar var altyapı sanrım daha da çalışma görmedim ben
@alihannn.gundogu hocam, ben Bağcılar Bld. tarafında çalışmaktayım. Her gün o güzargahtan geçiyorum. Sanırım sen Barbaros Mahallesini kastediyorsun. Medicine Hospital karşısında (Kirazlı Mahallesi) TurkNet tarafından başlatılan bir çalışma göremedim.
Bu cadde hariç neredeyse her yerde aktif olmuş sanırım. Ve 31 ağustosa kadar bu bölgeye özel abone olanlara ilk 12 ay 400tl kampanyası var. 31 ağustosa kadar bu caddede aktif olur herhalde
Merhaba,
İstanbul/Bayrampaşa semtinde ikamet etmekteyim. 2020-2021 yılları arasında bölgemize GigaFiber geldi ve binamıza da görselde görüldüğü üzere kablo çekildi. O tarihlerde sorduğumuzda ise 3-6 ay içerisinde “kutu gelir bağlanır” denildi. Yıl 2024, 4 yıl oluyor ve gelen giden yok. Çevremdeki herkes, 3-4 bina yanım, arkadaşlarım gigafiberi kullanabiliyorken biz 4 yıldır kutu gelmesini bekliyoruz. Bir çok kez bu durum hakkında TurkNet tarafına dönüş sağladım, destek kaydı oluşturdum fakat hiç bir yapıcı aksiyon alınmadı. Aksine Gigafiber ekibi bizden ayrı ne zaman gelir bilemeyiz tarzında dönüşler sağlandı.
Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Sanırım farklı birşeyler yazmaya gerek yok.
Standart bir cevaptan öteye geçemeyen cevaplar.
teknoloji çağında kablo-kutu çekilip 3.(yazı ile üç) yılına girilen TurkNet muhteşemliği…
Yorum yok…
Bu durumların sebebi genelde Belediyenin izin vermemesi oluyor, ilk önce tamam diyen belediye daha sonradan altyapı çekilmesi için izin vermiyor veya para istiyor, bu durumda da çekilmiş kısım atıl halde bırakılıyor.
Merhabalar, adres bilgilerinizi özel mesaj üzerinden iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize bilgi vereceğim.
Bahçelievler cumhuriyet mah mesut çıkmazı sok 3 numaralı apartmanda ikamet ediyorum da çalışma yapıldı yan binama çekildi benim binama çekilmedi hat.
Bir kablo uzatılacak binaya kim ilgileniyorsa rica etsem yardımcı olurmusunuz valla 2 senedir sokakta TurkNet var ama bizim binada yok
şansa karşımdaki apartmana geldi benim apartmanda durdu kablo çekimi
ilgilenen arkadaşın acil müdehale edilmesi için talepte bulunmasını rica ederim 2 yıldır bekliyoruz.
Merhabalar, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.
Merhabalar TurkNet gigafiber aboneliği için başvuru yaptık ancak binama herhangi bir fiber kablosu çekilmemekte. Yaklaşık olarak geçen yıldan beri 12 kere saha ekipleri bina için kutuya fiberi takmaya geldiler ama binanın çevresinde herhangi bir fiber kablosu olmadığını gördüklerinde şaşırıp gittiler. Bu sorunun çözüme kavuşmasını istiyorum umarım yardımcı olursunuz. (müşteri no: 4049898)
Medicine yani barbaros tarafını yaptilar evet
Selamlar, mevcut hizmetin onayınız ile beraber iptal edildiğini görüntülüyorum. Dönüşüm süreciniz ile alakalı ilgili ekiplere bilgi ilettim.
Merhaba, binanin gigafiber kutusuna kablolar vesaire baglandi. aktif olmasi dedikleri gibi 5-6 ay surer mi yoksa surecin sonunda miyim?
Merhaba camiikebir mahallesi Tabaklar loncası sokaktayım tüm çevremdeki sokaklarda gigafiber aktif bi bizim küçücük ara sokakta aktif değil kutu kablo işi biteli de aylar oluyor sağımıza solumuza gelip de bizi mi es geçtiler acaba?
Hocam selamlar, GigaFiber kutusu takıldıktan ne kadar süre sonra kablolar bağlandı acaba? Bende kablonun kutuya takılmasını bekliyorum.
Selamlar, kutu baglandiktan yaklasik 5 gun sonra kablolar baglandi bizde
benimde 3 yıl oldu ilk 5-6 ay ama heves edip soruyordum şimdi umurumda bile değil standart cevaplar ile sallayıp duruyorlar zaten sorsam ne olacak gelmez bu saatten sonra gigafiber falan artık boşa bekleme bence
Bizim sokağa 1 hafta önce gelip kabloları çektiler ve kutuları taktılar. Tekrar gelip kabloyu kutuya bağlamaları için bekliyorum. 20-30 güne kullanabilirsiniz demişlerdi ama böyle sürerse geçecek gibi.
Merhaba, Ataşehir Esatpaşa Mah. Sedir Sok. tarafına alt yapı planı var mıdır acaba?
Pendik Güllübağlar Mahallesi ilgili bir gelişme var mı ?