GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Mahmut Şevket Paşa.

1 Beğeni

Bağcılar Hürriyet Mahallesi, 1 aydır kutuyla bakışıyoruz.

2 Beğeni

Siz Gigafiber kutusu ile bakışıyorsunuz birkaç hafta içinde aktif olacak en azından.
Biz halen bu kutu ile bakışıyoruz :smiley:

2 Beğeni

Biz 2 yıldır bakışıyoruz hala haber yok

Merhaba,
Ben İstanbul Beyoğlu Kaptanpaşa mahallesi yay sokakta oturuyorum. Sokaktaki hemen hemen herkeste 1000 Mbps internet var. Yay sokakta bir planlama var mı acaba ? GigaFiber istiyorum formunu uzun süre önce doldurmuştum ben ama ne gelen var ne giden :frowning:

Merhabalar @muratkorkmaz , güncel koşullar değişebildiği için süreçler hakkında bilgi veremiyorum. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz. Adresinizde çalışma olması durumunda bilginiz olacaktır.

merhaba kirazlı bölgesinde başka bir operatör fiber çekmiş TurkNet ne zaman çeker

Merhaba. İstanbul Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesinde gigafiber altyapısı için çalışmalar yapılıyor. Binama gigafiber kutusu takıldı ve bağlantısı yapıldı. Ancak ana ofdk kutusu bağlantısı yapılmadı ve aktivasyon da yapılmadı. 3 haftaya yakındır aynı şekilde duruyor.

Merhaba @musti1823 , hizmetimizi daha yaygın hale getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden talebinizi iletip kontrol edebilirsiniz.

Merhaba @emiroztrk , aktivasyon işlemleri ekiplerin iş planlarına göre sırayla tamamlanıyor. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden takip edebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkürler. Ama maalesef yeterli bir cevap değil. Süreç alt caddemizde daha hızlı tamamlanırken bizim bulunduğumuz noktadan çok ağır hatta hiç ilerlemiyor. Umarım saha ekipleriyle iletişim halindesinizdir ve süreci hızlandırabilirsiniz.

Merhaba Gebze/Kocaeli güzeller mahallesine ortalama ne zaman gelmeye başlar 3 mahallede(arapçeşme vb.) yapılalı neredeyse 2 yıl olacak.

Arkadaşlar selam. Bugün kapıma kutu takıldı. Geçen günde evden bina girişine kablo çekmek için gelmişlerdi. 6 dairelik bina. 4 ü evde yoktu 1 kişiye kablo çektiler. Benimde buatı bulamadılar çekip gittiler. Ben bireysel olarak elektrikçi çağırıp sıva altı borudan kutuya kadar fiber kablo çektirdim. 4 kişi hala evden bina girişine kablo çektirmedi. Onlar çektirmese bile hizmet geldiğinde kablosu çekilmiş olanlar hizmet alabilir mi acaba. (Daireye kadar fiber, sanırım FTTH deniyor. Apartman değil yönetici falan yok. 2 katlı 6 daireli bir bina)

Aktif olduğu zaman hizmet alırsın,Türk Telekom Fiber ile TurkNet 'te alabileceğin en yüksek hız 100 down 20 Upload olacaktır.

1 Beğeni

Sokağın tek tarafinda gigafiber var. Tek numaralarda var çiftlerde yok. Mahalle komple gigafiber ne yapabilirim

Selamlar, @Dreamland, açık adres bilgilerinizi özel mesaj üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? Konuyu ilgili birimimize ileteceğim :pray:

Merhabalar bayrampaşa altıntepsi mahalesi mete sokak da binalara kablo için kancalar takıldı TurkNet tarafından lakin binaya kutular takılmadı ne zaman takılır belli midir acaba

Merhaba @sinanakyuz, GigaFiber altyapı işlemleri kademeli olarak gerçekleşiyor. Kablolama yapıldıktan sonra kutulama aşamasına geçiliyor. Ardından ise son aşama yani aktivasyon aşamasına geçiliyor. Bu nedenle tahmini bir süre bilgisi veremiyorum. Aktif olup olmadığını belirli aralıklar ile İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.

Merhaba. İstanbul Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesinde gigafiber projesinde son durum nedir? Daha önceki yazdığım mesajdan sonra ofdk kutusu bağlandı. Ancak bir sonraki aşmaya daha geçemedik. Süreç hep böyle 2-3 hafta arayla mı ilerleyecek? Bir an önce sürecin tamamlanmasını talep ediyorum.

Selamlar @emiroztrk, GigaFiber altyapı işlemleri kademeli olarak gerçekleşiyor. Kutulama yapıldıktan sonra aktivasyon aşamasına geçiliyor. Bu nedenle net bir süre bilgisi veremiyoruz. Aktif olup olmadığını belirli aralıklar ile İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.