Arkadaşlar selam. Bugün kapıma kutu takıldı. Geçen günde evden bina girişine kablo çekmek için gelmişlerdi. 6 dairelik bina. 4 ü evde yoktu 1 kişiye kablo çektiler. Benimde buatı bulamadılar çekip gittiler. Ben bireysel olarak elektrikçi çağırıp sıva altı borudan kutuya kadar fiber kablo çektirdim. 4 kişi hala evden bina girişine kablo çektirmedi. Onlar çektirmese bile hizmet geldiğinde kablosu çekilmiş olanlar hizmet alabilir mi acaba. (Daireye kadar fiber, sanırım FTTH deniyor. Apartman değil yönetici falan yok. 2 katlı 6 daireli bir bina)
Aktif olduğu zaman hizmet alırsın,Türk Telekom Fiber ile TurkNet 'te alabileceğin en yüksek hız 100 down 20 Upload olacaktır.
Sokağın tek tarafinda gigafiber var. Tek numaralarda var çiftlerde yok. Mahalle komple gigafiber ne yapabilirim
Selamlar, @Dreamland, açık adres bilgilerinizi özel mesaj üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? Konuyu ilgili birimimize ileteceğim
Merhabalar bayrampaşa altıntepsi mahalesi mete sokak da binalara kablo için kancalar takıldı TurkNet tarafından lakin binaya kutular takılmadı ne zaman takılır belli midir acaba
Merhaba @sinanakyuz, GigaFiber altyapı işlemleri kademeli olarak gerçekleşiyor. Kablolama yapıldıktan sonra kutulama aşamasına geçiliyor. Ardından ise son aşama yani aktivasyon aşamasına geçiliyor. Bu nedenle tahmini bir süre bilgisi veremiyorum. Aktif olup olmadığını belirli aralıklar ile İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
Merhaba. İstanbul Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesinde gigafiber projesinde son durum nedir? Daha önceki yazdığım mesajdan sonra ofdk kutusu bağlandı. Ancak bir sonraki aşmaya daha geçemedik. Süreç hep böyle 2-3 hafta arayla mı ilerleyecek? Bir an önce sürecin tamamlanmasını talep ediyorum.
Selamlar @emiroztrk, GigaFiber altyapı işlemleri kademeli olarak gerçekleşiyor. Kutulama yapıldıktan sonra aktivasyon aşamasına geçiliyor. Bu nedenle net bir süre bilgisi veremiyoruz. Aktif olup olmadığını belirli aralıklar ile İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
Hocam en azından size kutu bağlanmış, biz de gigafiberin “G” harfi dahi yok
Sakarya Adapazarı Şeker Mahallesine TurkNet GigaFiber ne zaman gelecek?
@TurkNetDestek @Emrah.kulu
Merhaba @Alican, GigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. GigaFiber talebinizi GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerimize dahil ederek çalışmalara başlayacağız
3 yıldır bekliyoruz bi gelemiyor GigaFiber
@Emrah.kulu
Bizde de durum çok farklı değildi. Umarım en yakın sürede sizin için çalışmalara başlanır bizim için de en yakın bir şekilde çalışmalar tamamlanır.
@Alican, GigaFiber proje bölgelerimizi belirlerken bölgeden gelen taleplerin yoğunluğu ve altyapının uygunluğu esas alınıyor. Proje ekibimiz talepleri değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır
Kutu 2 yıldır öylece bekliyor bu kadar uzun sürmesi normal mi bilgi verirseniz çok sevinirim
6 yıldır fiber 3 yıldırda gigafiber bekliyorum bende hala.
Selamlar @Tsn61tsn, açık adresinizi özel mesajlar üzerinden iletebilir misiniz? Kontrol edilmesi için proje ekibimize bilgi vereceğim
Daha çok bekleriz gibi geliyor bana
Hocam Google Üzerinden Gigafiber Arattığım Zaman, Fiber bölgesindesiniz yazan TurkNet’e ait site karşıma çıkıyor, böyle olanlar var mı acaba? Yoksa Dümenden mi öyle yazıyor
Bağcılar Hürriyet Mahallesinde çalışmalar devam ediyor. Bugün 123. Sokakta kablolama çalışması yapıyorlardı. Bunun dışında Bağlar mahallesinde de bazı sokaklara gigafiber kuruldu ve aktifleştirilmesi yapıldı