Bağcılar Merkez mahallesi/İstanbul caddesine hâlâ bir girişimde bulunmadılar. Forumda TurkNet altyapı yetkilisini görüp de bu mahalleyi soran var mı acaba? Etrafımda ki tüm caddelere, 1-2 dakikalık yürüme mesafesinde ki her yere Gigafiber geldi fakat “İstanbul Caddesi” içinde bulunan hiçbir binada Gigafibere ait en ufak bir iz bile yok. Bir de Bağcılar’da ki nüfusun en yoğun olduğu cadde burasıdır yani. Sokak aralarına bile gelirken koskoca caddeye nasıl Gigafiber hâlâ gelmiyor akıl alır gibi değil…
Merhaba, açık adresinizi özel mesaj üzerinden iletebilir misiniz?
Merhaba, proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirmektedir. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır. https://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.
Arkadaşım bursada oturuyor aile apartmanı.Hepsi Turknetli yıllardır.Yıllardır gigafiber beklemişler ama yakın mahallesine gigafiber gelmiş bunlara gelmemiş.Belki TurkNet bile kullanmayanlar tabi hemen geçerler böyle bir hizmete 400 tl vererek.Yıllardır TurkNetli olupta dsl hizmetine 400 tl ödeyenler de bu gigafiberin hizmetini finanse etmeye devam eder balkonlarindan gigafiber altyapısı olan mahalleyi seyreder.
Neye göre geliyor bu gigafiber?Burda bir haksızlık yok mu?TT nin elinden kurtulmak için tek umudumuz TurkNet ama onlar da hep İstanbul hep İstanbul
Bağcılar Kirazlıya çalışmalar halen başlamadı fakat geçen hafta elektrik hattını yenilemek için ve kabloları yer altına almak için neredeyse tüm sokakları kazdılar. Bu sabah baktığımda ise telekom gelmiş kazdıkları yerden sokağa fiber çekiyordu. Keşke turknette bu vakitte gelseydi fazla uğraşmazlardı.
Kirazlının neresi hocam
15 günde bir desteğe “Çalışma var mı yok mu?” diye soruyorum bana Gigafiber istiyorum formunu atıyorlar.
Aynı mahalle aynı sokak 10 metre kablo çekilecek zor mu bu kadar 2 sene oldu.
kirazlı’nın neresi burası?
Onlar sence kendi kazdığı yerden TurkNet kablosu geçirirmi. Sanmam
@alihannn.gundogu @firat122
Engelliler sarayının karşısı, Güneşli alt geçidinin çıkışına doğru.
Geçen hafta bu taraftaki sokakları komple kazıp kanallar açtılar elektrik kabloları döşediler, dün sabahta telekom fiber çekiyordu.
Neden böyle olduguna dair herhangi birinin bir düsüncesi var midir acaba?
Hocam neden İstanbul Kayabaşı, Başakşehir taraflarına gigafiber gelmiyor 2009 da TOKİ tarafından inşa edilmiş ve zamanla gelişen büyüyen bir yer ancak gigafiber ile ilgili hiç bir çalışma yok 1 seneden fazla süredir TurkNet kullanıyorum ara mahallelere bile fiber geldi ikitellide ancak bizim oturduğumuz örn: 5. bölge elmas sitesine gelmedi
ikitelliye TurkNet’mi gelmiş?
Hergün Başlantı Kopması Yaşamaktan, Sürekli Destek Talebi Açmaktan Bıktım Usandım, Bu Gigafiber Projesi İçin, Kocaeli Hani İlk Planlar Arasındaydı? Hani Körfezde Gigafiber Yok?
Gelmeyecekse Bilgi Verin Beklemeyelim Arkadaş
Selamlar @serhatsevici , GigaFiber altyapı oluşturma süreci planlı olarak ilerletilmektedir. Dilerseniz https://turk.net/gigafiber-istiyorum adresinden başvuruda bulunabilir ve ara ara adresinizi kontrol edebilirsiniz. Ayrıca profilinize müşteri numaranızı eklerseniz sık sık kopma probleminiz ile ilgili olarak ekiplerimiz ile iletişime geçip hızlıca çözüm üretebiliriz.
Merhaba @alihannn.gundogu , https://turk.net/gigafiber-istiyorum adresinden bulunduğunuz bölgede GigaFiber olup olmadığını kontrol edebilirsin.
Selamlar @oguzxxll , gigafiber bölge planlaması simetrik olarak ilerletilmekte ve binadan binaya çekilerek bir hat oluşturulmaktadır. Bu süreçte İstanbul’un tüm semtlerine getirmeyi planlıyoruz. Bu durumlarda çok yakınlarınızda GigaFiber var iken sizin adresinizde olmamasının sebebi budur. Planlamalar hızlıca devam etmekte ve İstanbul’un her ilçesine altyapı getirmek adına ekipler hızla çalışmaktadır. Süreci ara ara https://turk.net/gigafiber-istiyorum adresinden takip edebilirsiniz.
Ekledim Hocam
istanbul sultanbeyli ahmet yesevi mahallesi için bir planlama var mıdır? anadolu yakasında gigafiberli bölge/semt sayısı oldukça az. diğer operatörlere 400 tl ödemekten sıkıldık. artık TurkNet gigafiberli olmak istiyorum. gigafiber istiyorum linkinden talep oluşturalı da bi hayli uzun zaman oldu. mail olarak da hiçbir bilgilendirme yapılmıyor. sanırım sultanbeyli’yi kimse umursamıyor.
Selamlar @vural78, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet adresinden hem kontrol edebilir hem talepte bulunabilirsin.