GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Wifi hızı komşularının kullanım oranına çok bağlı, çevredeki cihazlardan etkileniyor, sen o cihazlarını al çöle git 900 Mbit görürsün :smiley:

1 Beğeni

Bağcılar / Hürriyet Mahallesinde kablo çekimi ve bina içi kutu montajlaması devam ediyor. Gigafiber çalışması yaptığınız için çok teşekkür ederiz :slight_smile: Lütfen çalışmalara tam gaz devam edin ve bize 1000mbps internet altyapısını getirin, seviliyorsunuz.

belediyenin oradaki yürüyüş yoluna gelmedi daha sanırım.oradan da kazım karabekir’e geçecekler sanırım

Barbaros daha önceydi, Nisan Mayıs gibi aktivasyon dendi, nisan bitti daha ortada bir çalışma yok :slight_smile:

1 Beğeni

Bağcılarda her mahallede çalışma var neredeyse Yıldıztepede hala hareket yok. Etrafımızdaki her mahalleye geldi. Arada bir bizim mahalle kaldı.

Merhaba @mbombo00, . https://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir.

1 Beğeni

Bağcılar Kirazlı, Metro istasyonundan dolayı daha merkezi bir mahalle fakat hiçbir sokağında çalışma yok çok ilginç. Çalışma başlasa, insanlar yavaş yavaş TurkNet 'e geçmeye başlarlar herkes bekliyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Merhaba @firat122, https://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.

Bölgenizde başka firmaların Fiber interneti var mı ?

Varsa TT fiber vardır sadece.

Aynen ben geçende baktım medicine tarafa hiçbirşey yok

Malesef Fiber Internet yok, Türk telekom alt yapısı en yüksek hız olarak 40, 45 mbit hız alıyoruz.

1 Beğeni

Mutlu son…

3 Beğeni

Merhaba @uyunusoglu, sizin adınıza sevindim. Şimdiden keyifli kullanımlar dilerim🙏

1 Beğeni

Merhaba, istanbul Pendik esenyalı’ya gigafiber gelecek mi? Teşekkürler

Kağıthane Gürsel mahallesi için herhangi bir planlama var mı? 50 metre ilerimde çağlayan adliyesi var, adliyenin içinde gigafiber var. Hatta arkadaki eski şişli endustrinin oralara bile gigafiber gelmiş.

Gürsel mahallesi için bir çalışma yok mu? Sırf bizim sokak çevresinde 4 tane site var. toplasan 300-400 daire var. Burada baya talep var…

Sakarya Adapazarı Şeker Mahallesine TurkNet GigaFiber altyapısının gelmesini talep ediyorum.
@alperenatici

istanbul bahçelievler kocasinan merkez nurlu sokağa argedit siyah fiber dağıtım kutuları 1 ay önce takıldı apartmandaki siyah TurkNet kutularıyla bağlantıları gerçekleştirildi ama halen altyapı yok turknetten ses yok desteğe yazıyorum bana gigafiber istiyorum linkini atıyorlar bir bilgi veren de yok ne olacak 2 yıldır bekliyoruz

Merhaba.Yaklaşık bir sene önce binamıza gigafiber kutusu bağlandı ve heyecanla beklemeye başladık. Ancak, geçen süre içerisinde binamızın dışında kalan diğer binaların gigafiber hizmetine erişim sağlayabildiğini fark ettik. Durum böyle olunca, binamızın neden hala gigafiber hizmetine erişim sağlayamadığını merak etmeye başladık.

Başlangıçta, kutunun bağlanmasının ardından hizmetin 2-3 ay içinde aktif olacağı söylenmişti. Ancak, bu süreç oldukça uzadı ve hala bir gelişme olmadı. Binamızın hala VDSL altyapısıyla yetinmek zorunda kalması, çevremizdeki diğer binaların 1000 Mbps hızında internete erişim sağlamasına kıyasla oldukça hayal kırıklığı yaratıyor.

Bu durumda, neden binamızın gigafiber hizmetine geçemediğini anlamaya çalışıyoruz. Belki teknik bir sorun var ya da bir tür izin süreci bekleniyor olabilir. Ancak, bu konuda net bir açıklama almak ve durumu çözmek istiyoruz. Çünkü modern internet hizmetlerine erişim, günümüzün gerekliliklerinden biri haline geldi ve binamızın bu hizmetten mahrum kalması oldukça rahatsız edici.

Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanlar varsa, lütfen bu konuda bize yardımcı olabilirler mi? Binamızın neden hala gigafiber hizmetine geçemediğini ve bu konuda ne gibi adımlar atabileceğimizi bilmek, büyük bir yardım olacaktır.

Şimdiden katkılarınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Merhabalar,
İstanbul, Bağcılar Hürriyet mahallesinde ikamet eden arkadaşımın Gigafiberi bağlandı. Yetkililere özellikle Kirazlı mahallesinin alt yapısını sormasını istedim. Yetkili arkadaş, şuan Yenimahalleye başladılar. 2 ay içerisinde Kirazlı mahallesine geçerler diye bilgi vermiş.