Üç yıllık TurkNet abonesiyiz(Müşteri nu: ****).
Geçen Salı günü sabah telefon ve internet kesiliverdi. 16:35 civarında her ikisi geldi lakin hızımız 2.8Mbps’ye düşürülmüş ve hâlâ öyle.
Destek Kaydı oluşturdum: ****
Türk Telekom ekibi önce “Genel Arıza” olarak durumu arzetse de sonra iki defa “TT Kaynaklı Arıza Yok” kapama kodu vermiş.
Ankastreden doğrudan binanın dış cephesinden çektiğimiz CAT 6 kablosudan alıyoruz hattı. Bu sayede temiz SNR değerleriyle santrale uzak olmamıza rağmen on senedir Downstream hızımız 9-10 Mbps’dir. (Santrale uzaklığmızdan ötürü VDSL2 Profile17a’da hız 5-6Mbps idi)
Geçen pazartesi (12 Mayıs’ta) hızımız 11 Mbps ertesi gün ise 12 Mbps’ye çıkıverince TurkNet->OİM’inden Teknik Bilgiler’e baktım. Yanlış hatırlamıyorsam santrale uzaklığımız 3.5km’deydi, bu 2.7km’ye inmiş. Santrale daha yaklaşınca hızın yükselmesi gayet tabii. Modemd VDSL2 Profile17a’yı denedim, eskiden 5-6Mpbs iken 9Mpbs alınabilinmesi de bu sebeptendi. Tabii yine ADSL2+'yle bağlanmaya geri ayarladım.
Ertesi gün, 13 Mayıs yukarıda bahsettiğim "genel arıza"yla telefon ve internet gidiverdi. İkindi vaktinde geri döndüğünde hız 2.8 Mbps’ti artık.
Başka bir modemi doğrudan CAT 6 kablomuza farklı kabloyla takıp denedik, hız ancak 3 Mbps oluverdi.
Transit Power normalde 19 küsurlardaydı, artık 17 dBm’de olduğunu ve ayrıca YAPA Profilimizin değiştirilemediğini de destek kaydına yazdım. Gerçi "HIZLI"dan memnunuz. Downstream SNR 6 db’lerdeyken iyi modemimiz ve CAT 6 kablomuz sayesinde düzgün bağlantı alıyorduk.
İşte böylece artık biz de “TT Kaynaklı Arıza Yok” girdabına girivermiş olduk. 9Mbps Downstream hızımız bundan böyle yaklaşık 3 Mbps mi olacak?
On seneden beri aldığımız, kullandığımız 9 Mbps hızına geri kavuştumanızı istirham ediyoruz…