GeForce Now paket kaybı sorunu

Şu an Türk Telekom Hipernet kullanıyorum ve internetimde sıkıntı olmamasına rağmen GeForce Now’da paket kaybı sorunum var. TurkNet’e geçersem bu sıkıntı düzelir mi? Yoksa aynı şekilde devam eder mi?

Selamlar @beta, sizi tekrar forumda görmek güzel :raising_hand_man: Yakın zamanda kullanıcılar tarafından bildirilmiş GeForce Now ping & paket kaybı sorunu bulunmuyor. Buna ek olarak TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri bağlantısı üzerinden bölgeniz ve çeşitli platformlar özelinde ortalama ne kadar ping alabileceğinizi görüntüleyebilirsiniz :raising_hand_man:

Bahsettiğim sorun bu konudaki gibi. Turk Telekom altyapısında firma değişmek peeringi ne kadar değiştirir? Net bir şekilde düzeltebilir mi?

Şöyle söyleyeyim. Ben TT altyapısında Netspeed kullanırken GFN akışında kumlanma, takılmalar vs oluyordu. Şimdi TurkNet’e geçtim ping çok nadir artıyor. Ama anlık, sürekli değil. Paket kaybı her zaman sıfır ve görüntü cam gibi.

TurkNet’i de TT altyapısında kullanıyorsunuz değil mi? Dediğiniz gibiyse çok iyi.

1 Beğeni

Evet TT altyapısında kullanıyorum. İyileşen sadece GFN değil genel olarak internet deneyimim iyileşti. Hat değerlerim bile yükseldi.

Ne kadar yükseldi? Teknik veriler var mı?

İndirme ve yükleme SNR Margin’i ortalama 9 dB arttı.