FTTH Fiber için 100Mbps üstü hız gelecek mi?

2 firma üzerinde gördüm artık 100Mbps üstü paketleri TT ile anlaşıp getiriyorlar. Fiyatlar vs geldi. 100 Mbps üstünü TurkNet’te de görebilecek miyiz ? Böyle bir uygulama gelecek mi ?

Merhaba, ben geleceğini düşünüyorum çünkü: TurkNet, bu hizmetten geri kalmayacağını belki de bu hizmetin, daha fazlasını kullanıcılara sunması bizleri, kullanıcı olarak daha da memnun olmamıza yarayacaktır. :smirk:

5 Beğeni

Hiç alasım yok tabi 100 tl ye başka paket çıkarmazsa :grin:

20 Mbps upload ve komik rakamlar isteniyor halen hız bazlı ilerleyen lanet bir sistem var aylık 1 TB kullanan ile 20 TB kullananı aynı kefeye koyuyorlar bu kadar fahiş parayı verdikten sonra mahalleye internet dağıtırım.

3 Beğeni

Katılıyorum bu fiyatlar ve kafayla ancak gelir düzeyi 0.1lik dilimde olup alan zenginler çıkar. Normal vatandaş bütçesine zarar vermeden bu hızları satın alamaz. 1000 mbps alıp mahalleden kişilerle faturayı kırışıp alırlar.

1 Beğeni

GIBIRNet

Netspeed

Şaka gibi fiyatlar şaka gibi upload kim alır ki bunu :slight_smile: TurkNet tek fiyat politikası diyordu bakalım görücez tek fiyatı geldiğinde uygulayabilecek mi ?

3 Beğeni

bu nedır ya yakında ınternet baglatacagımız evı telekomun uzerıne yapıcaz bunlar nasıl fıyatlar

1 Beğeni

GıbırNet’in müşteri hizmetleriyle konuştum. Vaat ettiği hızları 2 portu birden tek kullanıcıya ayırıp sağlayabiliyorlarmış. 2 port birleştirmek ne kadar mantıklı anlam veremedim. İlginç bir durum.

1 Beğeni

Tbtnette çalışma başlatmış biraz daha uygun fiyatla gelir ama yine pahali olur eger TurkNet destekledigi kadar hizi 100 liraya verme sozunde durursa en ucuz TurkNet olacak ins. Umarim gelir yakinda.

1 Beğeni

Böyle böyle arada sayeyi kaynatacaklar.

8 Beğeni

yok zaten akıl karı fiyatlar değil hocam btk da onaylamaz muhtemelen saye vs de hıkaye oldu bunların bır şey yapacağı yok

3 Beğeni

muhtemelen servis saglayıcılara 100 tl den fazla bir ücrete satılıyor turknetin 100 tl ye satması çok mumkun gözükmüyor

5 Beğeni

TurkNet bu konuda neden sessiz?
Tek fiyat politikası mevcut ve bu politika ile 100 üstü paketleri vermeleri mümkün değil ise bunun için ya bu topa girmeyecekler ve tt uzerinden en yuksek 100 ile devam edilecek eger eger 100 üstü için port ucretleri kurtarmayacak derecede pahalıysa. yada 100 üstü için ayrı fiyatlandırma ile sunacaklar.

Ama işin saçma tarafı 100-1000 arası hızlar için aynı port ucreti mevcut. Madem boyle bu fiyatlar neyin nesidir boyle.

3 Beğeni

Buna göre 105 tl gibi bi rakam çıkması olanağı :thinking:
Tabi şimdiki verilen fiyatta aynıda olabilir. Böyle birşey olursa TurkNet yıkarlar parayla :sunglasses:

Vergi işin içine girerse saçma :expressionless:

1 Beğeni

Sabırsızlıkla bekliyorum. TurkNet diğerlerinden bir adım hep önde.

1 Beğeni

port birleştirme diye birşey olsaydı TurkNet 10 tane fiber port birleştirir, tahmini transmisyon ücreti ekler çoktan tarifeyi çıkarırdı. 10 fiber port 225 tl civarı, üstüne biraz kar ekler satardı. daireye çıkan fiber hattına 1gbps tanımlamadan o iş nasıl birleşiyor hala çözemedim.

1 Beğeni

Yasak olduğu için öyle bir şey yapamazlar. TT ve BTK’dan onay aldıkları için yapıyorlar artık. Darısı TurkNet’e.

GIBIRNET TT altyapısından 1000/20’lik paket verebileceğini söyledi. TurkNet’de 1000/150 şeklinde anlaşma yapsa 500TL civarı fiyattan çok fazla talep göreceğini düşünüyorum. Ben 2 yıl boyunca superbox’a aylık 300TL ödediydim aldığım hızda 100/45 civarındaydı.

1000/150 için bireysel olarak 500 TL vereceksiniz Allah akıl fikir versin sizlere.

7 Beğeni