Forumda yazan yetkili gördüğümüz arkadaşlara güvenmek hata mı?

Basitçe yazayım,

Taahüt verdim ve bunu bazı nedenlerden dolayı iptal etmek istedim ve destek kaydı açtım. Hiç yorumsuz koyuyorum. Çünkü burada @alperenatici beyi yetkili görüp yazılarına güveniyoruz. Ancak desteğin yazdığı komedi ve aboneleri enayi yerine koymak gibi.

Konu burada

Bu da bana yazılan :rage:

Selamlar @btekcan, sanıyorum benim ifadem yetersiz kalmış. Orada peşin ödeme yapmanın hizmeti iptal etmenize ve ücreti iade almanıza bir engel teşkil etmediğini kast etmek istemiştim. Bu konuda haklısınız. Metni güncelliyorum.

Sonuç ne ? Yani ödemeyi iptal etmek için hizmet iptali mi yapılacak ? Yine havada kalmış açıklama maalesef.

Abonelik iptali sonrasında ödeme gerçekleşir. Kampanya iptal edilip 299₺’ye geçemezsiniz ancak abonelik iptali sağladıktan sonra tekrar abone olup 299₺’den devam edebilirsiniz.

Forumda TurkNet’li rozeti olan kişiler TurkNet çalışanıdır. @alperenatici TurkNet personelidir. Yetkili arkadaşlara güvenebilirsiniz. :slight_smile:

Sanırım yazımı okumadınız? Diyorum ki “yetkili” yazanın yazısına güvenip işlem yaptık ve sonra “aaaa pardon o öyle değilmiş” dendi, dalga geçmektir bu müşteri ile. Ben yazdıktan sonra da kampanya bilgileri değiştirilmiş ilgili yazıda.

Sorunuzun cevabı buradadır. @btekcan

Tekrar selamlar @btekcan, net uzmanımızın verdiği bilgi doğru. Belirttiğim gibi benim paylaştığım içerikte ifade yetersiz kalmış fakat https://turk.net/internette-pesin-odeme-firsati bağlantısı üzerinde kampanyanın tüm detayları net bir şekilde yer alıyor. Özel mesaj üzerinden başlattığınız sohbet üzerinden sizinle iletişimde kalmaya devam edeceğim. Bu sebeple konuyu kapatıyorum.