Fiyat Güncellemesi ve Kampanyalar Hakkında - 21 Ağustos

Selamlar değerli TurkNet Forum kullanıcıları,

21 Ağustos itibarıyla mevcut ve yeni abonelerimiz için internet hizmet fiyatımız 299,90 TL’dir. Kendi altyapımız olan GigaFiber hizmet ücreti ise 279,90 TL olarak güncellendi.


Kampanyalar:

  • GigaFiber’e bu tarihten itibaren (21 Ağustos) katılan kullanıcılarımıza da kampanya olarak ilk 6 ay boyunca 199,90 TL’den hizmet vereceğiz.

  • Sabit Fiyat kampanyasından faydalanan kullanıcılarımızın hizmet fiyatı 299,90 TL’den 279,90 TL’ye düşecek ve kampanya süresi boyunca hiçbir fiyat güncellemesinden etkilenmeyecek. Bununla beraber kullanıcılarımız hizmetini iptal etmesi durumunda geri kalan tutarı kesintisiz iade alabilir. Sabit Fiyat kampanyası kapsamında ödeme yaptığınız peşin tutarı bankanıza bağlı olarak taksitlendirebilirsiniz.

  • Sabit Fiyat kampanyasından faydalanan kullanıcılar için kurulum ücreti 600 TL’den 450 TL’ye düşecek. Faturaya 3 taksit ya da kredi kartına daha fazla taksit imkanlarından yararlanabilirsiniz.


Fiyat Güncellemesinden Etkilenmeyecek Gruplar:

  • Peşin ödeme kampanyasından faydalanmış ve kampanya süresi devam eden üyeler
  • 0-3 aylık yeni müşteriler

Sıkça Sorulan Sorular:

  • Soru: Sabit Fiyat kampanyasından nasıl faydalanabilirim?
    Cevap: Yalnızca web üzerinden Online İşlemler - TurkNet adresine giriş yaparak faydalanabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinde kampanya görüntülenemez.

  • Soru: Telefon gibi ek hizmetlerim var. Sabit Fiyat kampanyası tutarı nasıl olacak?
    Cevap: Tüm hizmetlerin tutarı dahil edilerek size uygun Sabit Fiyat kampanyası teklifi iletilecek.

  • Soru: İptal / Dondurma durumunda Sabit Fiyat kampanyası için ödediğim tutar ne olacak?
    Cevap: İlgili tutar hesaplanarak banka hesabınıza iade edilecek.

  • Soru: Nakil işlemi nasıl ilerleyecek?
    Cevap: Yeni hizmetiniz için kalan tutarı indirim veya iade olarak talep edebilirsiniz.

  • Soru: Ödememiş faturam var. Sabit Fiyat kampanyasından yararlanabilir miyim?
    Cevap: Hayır :man_shrugging:


Ek Hizmetlerin Fiyatları:

  • Ses Hizmeti: 25 TL
  • Statik IP: 45 TL
  • SmartyFi: 50 TL
  • Hat Dondurma: 100 TL

Konu başlığı altında görüşlerinizi iletirken forum kurallarına dikkat etmenizi rica ederiz.
Fiyat Güncellemesi ile alakalı mesajlar bu konu altında toplanacak olup, oluşturulmaya çalışılan yeni konular ve mesajlar otomatik olarak reddedilecektir.

2 Beğeni

Peşin ödeme kampanyası sürekli olacak mı?

1 Beğeni

Selamlar @SearchX, kampanyalar dönemsel olarak değişiklik gösterebiliyor. Sabit Fiyat kampanyası kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Şu an net olmasa da talep yoğunluğuna bağlı olarak kampanyayı uzatma veya sürekli hale getirme gibi bir aksiyon alınabilir.

Geçeli 2 hafta oldu zam benim için 3 ay sonra mı olacak?

TurkNet yine bildiğimiz gibi :slight_smile:

4 Beğeni

Ağustos 2022 de bir zam geldi hadi onu kabul ettik sonra yetmedi şubat ta bir zam daha geldi yine yetmiyor şimdi bir zam daha bu zamların arasının çok kısa olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz acaba. Ayrıca ağustos 22 zammıyla beraber yapılan sabit fiyat kampanyasında 139 olan fatura 10x ile çarbılırken şu anda neden 249 tl 10x ile çarpılmıyo da aylık 279 tl ye denk getiriliyor. Anlamadığım verdiğiniz hizmetin kalitesi de öyle ahım şahım artmıyor yani.Örneğin 2 sene ( belki daha fazla) önce gigafiber başvurusu yaptım fakat güngörenin civar semtlerinde olmasına rağmen bu tarafta bir çalışma yok. Forumdaki gigafiber başlığını okudum biraz ben yine iyiymişim herşeyi bitmiş senelerdir aktivasyon bekleyen kullanıcılar var. Ekonomik şartların, port fiyatlarının arkasına sığınıp zam yapılmamalı artık. ( ağustos 22 zammı son cümlemden muaftır.)

2 Beğeni

Noluyor? :slight_smile:

Şaşırtmadı.

Selamlar @Dopz, 3 fatura dönemi boyunca fark ödemeyeceksiniz. 4. faturanız güncel fiyattan gönderilecek.

2 Beğeni

öyle birşey yazmışsınızki normalde haklı olabileceğiniz bir konuda haksız duruma düşmüşsünüz. sabit fiyat kampanyası ile peşin ödeme yapınca 300 olan fiyat 270’e düşüyo, kurulum ücreti 450 TL’ye düşüyo. 2. konu her gigafiber başvurusu gigafibere dönüşse zaten memlekette bi tane bakır altyapı kalmaz. bunu yapsa yapsa tt yapabilir onun da halini görüyoruz. en en komiği de ekonomik şartların port fiyatlarının arkasına sığınma demişsin. bir de 22 ağustos zammı muaf demissin ajajajajaj. tt daha yeni port zammı yaptı napsın TurkNet zararına mı satsın sana. zam yaparken neyin arkasına sığınsın? benim arkama mı?

1 Beğeni

sen gerçenten hangi ülkede yaşadığının farkında değilsin sanırım uçan eflasyon sürekli artan asgari ücret var bu ülkede ,
tüektelekom port zammına ve kendi tarifelerine bak istersen , intenet min 300 tl cıvarı artık herşeyin fiyatı artıyor sorumlu belli ,halkında büyük kısmı sandıkta gösterdiki memnun bu hayatı yaşamaya devam ediyoruz

1 Beğeni

Geçen seneki kampanya yanlış hatırlamıyorsam değişmeyen fiyatlar üzerinden sunulmuştu. Şimdiki neden şu anki fiyattan sunulmadı?

Online işlemlere girdiğimizde karşımızda bir fiyat var (12x279,9) ama “Fırsatı Yakala” ya basınca telefon hizmetimizin de hesaplandığı (12x25) başka fiyat var. Kampanyada İnternet için 20 ₺ az bir fiyat ama telefon hizmeti için güncellenecek fiyat ile sunuluyor. Neden telefon hizmeti içinde arada bir fiyat belirlenmedi?

Kampanya şuan ki fiyatlar üzerinden sunulmalıydı.

1 Beğeni

Port zammı yapıldıda TurkNetten ucuz firmalarda var ve o firmalardan birisinden şuan hizmet alıyorum (isimine gerek yok) hatta 2 aboneliğim var gayette memnunum.

öncelikle haklı olmak yada herhangi birini haksız çıkarmak gibi bir gayem yok. sabit fiyat kampanyasında 300 olan fiyat 280 liraya düşüyor (en azından benim tarifemde sadece yalın internet var) kurulum ücretini ben pek dikkate almıyorum zira uzun zamandır hizmet alıyorum. her gigafiber başvurusu yapanın çok kısa sürede hizmete sahip olacağı gibi bir düşüncem yok orada sistemin kabul edilebilir düzeyden daha yavaş işlediğine dikkat çekmek istedim. port fiyatına gelince ben ttnetin en son %67 zammının ağustos 22 den biraz önce olduğunu biliyorum haliye türknetiin o dönem yapılan zammının kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum ( burada aynı zamanda neden muaf tuttuğum da anlaşılmıştır) eğer ttnet yine bu şekilde yüksek bir zam yaptıysa türknetin bu zammı da yeni bilgiler ışığında tekrar tartışılır fakat yine de araya şubat zammının girmesini doğru bulmuyorum.tabiki zararına hizmet verilmez böyle bir talep de abes olurdu muhakkak fakat kurumsal ve büyük bir firmanın bu ekonomik durumu okuyup zarara da girmeden müşteri memnuniyetini gözetmesi gerektiğini düşünüyorum.

hangi ülkede yaşadığımın ve enflasyonun ne durumda olduğunun gayet farkındayım sadece bunun normalleştirilmesine karşıyım yani enflasyonun doğurduğu sonuçları anında kabullenip önüme bakamam

1 Beğeni

12 Ay fiyat kampanyası 10 Ay sabit fiyat kampanyasından yararlananlar için geçerli olacak mı?

Selamlar @muhep, diğer kampanyanız bitiminde bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

1 Beğeni

Temmuz ayında TurkNet aboneliği başlattım, ne zaman etkileneceğim zamdan? Şu andan 3 ay sonra mı yoksa eylül faturasından sonra mı?

Merhaba, bu fiyat zamı çok ani oldu, ve kampanya süresi çok kısa, kampanyayı uzatmaları gerekmez mi? kredi kartı ekstre kesim tarihlerine denk geliyor bari 1 ay uzatılsa çok iyi olacak

Buraya birşeyler yazacağım ancak siyaset ile uzaktan yakından ilgisi yok. Çünkü her cevaba siyaset yüzünden diyerek cevap verilmesini kabul etmiyorum.

TurkNet 'e bu son gelen zamdan sonra aboneliğimi iptal ettim. Çünkü bu yapılan zam çok ama çok absürt geldi bana nedenlerimi sıralayayım.

Ben VDSL hizmeti alan bir kullanıcıydım aldığım hız oranlarıda 45/5 idi.

Aboneliğim 140 lira ile başladı.Haziran ayında bu tutar 250 TL oldu. Şimdi yeni zamla beraber bu tutar önümüzdeki ay itibari ile 300TL oluyor.

VDSL hizmeti aldığım için bununla ilgili konuşacağım. Bilindiği üzere Gigafiber hizmetini çok daha uygun bir fiyata sunuyor. ilk 6 ay 200 tl sonraki fiyatı ise 300 TL .

Genel olarak VDSL hizmetinden çok daha uyguna bir fiyat sunduğu apaçık ortada. Buna şöyle cevap verebilirsiniz Gigafiber kendi altyapısı vdsl hizmeti TT altyapısı fiyat farkı bundan kaynaklanıyor. Ancak bu kabul edilebilir birşey değil.

VDSL kullanıcıları Gigafiber kullanıcılarından çok daha fazla sayıda TurkNet içinde. Sen bu kullanıcıların için çok daha gerçekçi bir fiyat politikası sunmak zorundasın. 45*5 hızında hizmeti 300e alıyorum .Gigafiber olan şanslı kişiler 1000lik hızı ilk 6 ay 200 daha sonra 300 e alıyor. Bunda bir gariplik yok mu ?

Birde sabit fiyat kampanyası gibi birşey yapmışlar lütuf eder gibi. Senelik tasarruf tutarı 240 TL bakın bir aylık fatura tutarı bile değil . Bu kadar savunmayın bu firmaları eğer sahibi -ortağı değilseniz.

Binama SOL fiber kutu taktılar bende bu son zamdan sonra oraya geçtim. 24 aylık taahhüt 260 TL 100/20 hız. Neden vdsl’e mahkum olan birini iyice soymaya çalışıyorlar ?

Yap kardeşim sende vdsl kullanıcıları için ilk 6 ay 200 lira sonraki ay 300 millet yine aboneliğine devam ettirir. Yine TT altyapısı üzerinden hizmet veren Turknetten daha ucuz firmalar var. Daha küçük şirketler daha uyguna verebiliyorken bunların verememesi anlamsız.

Kendiniz söylüyorsunuz enflasyon olan ülkede şöyle böyle diye. Enflasyon olan ülkede 240tl değerinde bir göz boyama sizce kabul edilebilinir mi ?

Enflasyon olan ülkede taahhütlü hizmet almak en mantıklısı artık.