ceo ların da hayat kalitesindeki düşüşü hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz enflasyon bir size mi var zam yapacaklar tabi ki o yatların mazot fiyatı ne kadar oldu haberiniz yok
ben bu yapılan zamın normal olmadığını düşünüyorum.Alternatif olarak başka bir firma bulursam değişeceğim.
Fiyat güncelleme sonrasında 250 TL’lik paketi 250/25 Mbps’e çekerlerse o zaman herkes memnun olur fakat 100 olarak kalırsa çok müşteri kaybedecek gibi.
Sana göre makul olan bana göre değil kardeşim bende 5 yıldır TurkNet kullanıyorum ama geçen sene haziranda 99 tl şu anda 250 tl oluyor yüzde 150 artış demek ben emekliyim bana gelen toplam yüzde 73 daha temmuzakadarzam yok turknetin haziranda tekrar zam yapmayacağı garantisi yok(geçen yıl nisanda yapacaktı tepkigelince hazirana kaldı) hani yotube kanalında haziran 2023 kadar zam yoktu o zaman çıkıp konuşma onunda savunması şubat mayıs 2022 deki abonelereymiş adama demezler mi o zaman eskş aboneler enayimi bu neyin ayrımcılığı
10 aylık peşin ödeyecek emekli asfari ücretli varsa yazsın şunu yapsın tamam sabit fiyatla 12 ay taahüt kabul ederim
İyice cılkı çıktı bu zam mevzularının Yalnız ne yalan söyleyeyim Diğer insanların ödediği ücretlere karşılık aldığı hizmeti göz önüne alırsak GigaFiber bende olsa 300tl de olsa pek sesimi çıkaramazdım Vdsl-Adsl kullanıcılarının Allah yardımcısı olsun
Emekli ve asgari ücretli maaş zamlarını almadı mı ? Piyasada gördüğünüz bu artışlar işte onun sonucu. Maaşlarına gelen zamlarla ödesinler işte.
TurkNet’te daha 1 yılımı dolduramadan 3. zammı gördüm. 10 ay kampanyası dahilinde peşin ödeme yaptığım için Haziran ayına kadar hizmetinizi kullanacağım. TurkNet fiyat politikasını düzelmezse ISS değişikliğine gideceğim. TurkTelekom tarafında fiber altyapımız geldi. Zaten aynı fiyatlarla vdsl üzerinden internet hizmeti almak mantıksız bir davranış olur. TurkNet bindiği dalı kesmeye çalışıyor, hadi hayırlısı…
Ben Türkneti neden seviyordum biliyormusunuz ? söz veridimi tutardı 1 yıl zam yok dedimi telekom istediği kadar zam yapsın müşterisinin yanındaydı diğer firmalara göre uygun fiyatlara bizi internet ile buluşturuyordu. ben bir müşteri olarak bu yapılan zammı yüksek buluyorum madem 199 tl ye idare edebiliyordu keşke sabit fiyatı 199 tl yapsaydı derdim ki ekonomik durumlara göre mecburi bu zammı bu kadar yaptı derdim. herkesin bütçesi bir değil. ben eski Türkneti özledim.
gectiğimiz yıllarda telekom 16 mpbs interneti 110 liraya satarken (taahhüt ve ev telefonu da mecburi) TurkNet 75 liraya 100 mpbs veriyordu o zaman bu şirket kendini mi ezdiriyordu. lütfen insanların aklıyla alay etmeyin. bu tutulmayan sözlere ve zamma kılıf uydurmaya çalışmayın.
TurkNet’in yeni müşterisiyim. 15 Ocak’ta ilk faturamı ödedim. Yeni müşteriler 3 ay fiyat değişikliğinden etkilenmeyecek denmiş ancak bana gelen mailde Nisan ayında 230 TL yazmış.
3 ay değil, 2 ay oluyor. 3 fatura dönemi Mayıs olması gerekmekte, Nisan değil.
Birisi aydınlatabilir mi beni?
Kimse değinmemiş 3 ay önceden zamlı fiyatları ilan edip müşterilere geçiş imkanı bile bırakılmamış. Bunu hangi niyetle açıklıyorsunuz. Üst kademe değişikliklerinden sonra bunlar oldu kullanıcı dostu firma gitti diğer firmalarla aynı oldular.
Peşin ücrete kredi kartına taksit yaptırabiliyorsunuz hocam bankalardan da + taksit yaptırarak aylık fatura ödermiş gibi kullanılabilir.
15 Ocak’ta ilk faturamı ödedim yazmışsınız.
15 Şubat’ta ikinci faturanızı ödeyeceksiniz.
15 Mart’ta üçüncü faturanızı ödeyeceksiniz.
15 Nisan’da da 4. ay 230 TL olarak devam edeceksiniz. Türk Net’in faturaları ön ödemelidir. Ay sonunda değil ayın başlarında ödersiniz faturayı. Online İşlemler - TurkNet bu sizde açıksa başvurun derim.
Benzer düşünüyorum.
Önceki zamda başka İSS ye geçmiştim. Doğru bir hareket yapmışım. Eğer Gigafiber kullanıcıysanız fiyat makul. Fakat başka iss altyapısından hizmet alıyorsanız uçuk ücretler. Başka Iss ye geçerken bana onlar da zam yapacak dediler su ana kadar 125 Tl odedim. Yeni zamla 150 TL ödeyeceğim vdsl kullanıyorum
Teşekkürler açıklama için… Ben şöyle düşündüm; zam 20 Ocak tarihinde açıklandı. Bu tarihi baz alarak, bu tarihten sonraki 3 fatura diye düşündüm. Demek ki yanlış düşünmüşüm. Tekrardan teşekkürler.
biz gigafiber’i finanse ediyoruz zaten.
sadece TL bazında zam yok, USD bazında da %80 zam yedi fiyatlar son bir sene içinde.
2022 ocak ayı USD fiyatı : 7,36
2023 ocak ayı USD fiyatı : 13,24
Sonuç olarak müşterinin cebinden daha fazla para cikiyormu çıkıyor