Fiyat Güncellemesi Hakkında

Selamlar değerli TurkNet Forum kullanıcıları,

Şubat ayı faturası itibarıyla bakır ve tt fiber altyapısında hizmet alan kullanıcılarımızın internet hizmet fiyatı 249,90 TL, TurkNet GigaFiber altyapısı üzerinden hizmet alan kullanıcılarımızın internet hizmet fiyatı 229,90 TL olarak güncellenecektir.

Yapılacak zamdan etkilenmeyecek gruplar;

• Daha önce peşin ödeme yapan kullanıcılar (mevcut fiyatını koruma kampanyası)

• “2023 Haziran’a kadar zam yok” kampanyasına katılanlar (1 Mart - 31 Mayıs 2022 arasında katılanlar)

• 1 Aralık 2022 sonrası gelen yeni müşterilerimizin paket ücretleri, hizmetin açılış tarihinden itibaren 3 fatura dönemi boyunca fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir.

Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Telefon ve Statik IP fiyatlarında bir değişiklik var mı?
Cevap: Şu an için bu hizmetlerde herhangi bir fiyat değişikli söz konusu değil.

Soru: 10 Aylık Peşin Ödeme kampanyası devam ediyor mu? Ne kadar süre ediyor?
Cevap: Evet, ediyor. 19 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında Online İşlemler - TurkNet (Yalnızca Web sitesi) üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Mevcut kullanıcılarımızın kullanabileceği bu yöntem ile 199,90 TL üzerinden 10 aylık fatura tutarı peşin veya taksitle (taksit ve vade farkı seçenekleri bankalara göre değişiklik gösteriyor.) ödeniyor. Böylece kullanıcılarımız yapılacak fiyat değişikliğinden minimum etkilenerek gelecek 10 ay için de fiyatlarını sabitlemiş olacaklar.

Soru: Katıldığım diğer kampanyalar ne olacak?
Cevap: Herhangi bir kampanyadan edinilen haklar, 10 Ay Peşin Ödeme kampanyası bitiminde geçerli olacak.

Soru: Ek hizmetim var, 10 ay peşin ödeme kampanyası tutarı ne olacak?
Cevap: 10 Ay Peşin Ödeme kampanyası, tüm ek hizmetlerin tutarıyla birleştirilerek hesaplanır.

Soru: Dondurma, nakil veya iptal durumunda 10 ay peşin ödeme kampanyası tutarım yanacak mı?
Cevap: Tüm bu durumlarda kullanılmayan sürenin tutarı kullanıcıya iade edilir.

Forum içerisindeki tüm fiyat güncellemesi bildirimleri bu konu başlığı altında toplanacaktır. Diğer konuların kapatılacağını ve ret edileceğini belirtmek isteriz.

Keyifli Forumlar.

4 Beğeni

Kusura bakmayın sürekli bu şekilde devam edecekse gider adam akıllı başka iss de taahhüt yapar keyfime bakarım. Ben 10 aylık faturayı 3 parçada ödemek zorunda değilim her seferinde. Direkt taahhüt yapın o zaman olsun bitsin.

24 Beğeni

şimdi toplu olarak nereye gidiyoruz?
TT’a taahhüt yaptırmak iyice mantıklı gelmeye başladı.

19 Beğeni

Cem Çelebiler’in YouTube üzerinden katıldığı tüm röportajlarda bahsettiği fiyat politikası ile gigafibere gelen zam örtüşmüyor. Kendi altyapımızda daha az zam yapıyoruz deyip yüzde 60 zam yapmak abartı değil mi? Gigafiber için ideal fiyat 199 TL olmalıydı bence.

16 Beğeni

Ben gigafiber için zam bekliyordum ama en fazla 199 tl yapılır diye düşünmüştüm. Bu 90 tl lik zam biraz fazla olmamışmı?

7 Beğeni

Ülkenin durumu malum. Bir süre sonra çaresiz kalıp zam yapmak zorunda kalıyor olabilir firmalar bu da anlaşılabilir… Ancak kullanıcı açısından bakınca da Gigafiber için (bence birden yapılan 90 tl zam çok fazla) hala TurkNet avantajlı olsa da özellikle tt altyapısı üzerinden 100mbps (vae) kullanan Turknetliler için TurkNet’in bir avantajı kalmadı. İki firmanın fiyatları eşitlenmiş oldu hatta TTde taahhüt verildiği için 2yıl boyunca ne ödeneceği önden belli. TurkNet’e düşen bir an önce Gigafiber süreçlerini hızlandırıp bekleyen herkesi bu hizmetle buluşturmak.

1 Beğeni

Gerçekten müşterilerinizi başka firma arayışına sokmak için neler yapılması gerekiyorsa yapıyorsunuz. Hadi normal 100 mbps 249 tl fiyat olmasını anlarım, ama gigafibere o kadar zam yakışmadı. Ben çıkıyorum turknetten kalanlara başarılar.

7 Beğeni

Evet ülkede enflasyon problemi var fakat bu kadar artış düşündürücü sanırım herkes farklı ISS lerde fiyat arayışı içine girdi.

6 Beğeni

Gigafiber için kabul edilebilir bi ücret, zira hızı sonuna kadar kullanıyorum aktif bir şekilde. Fakat VDSL tarafı çok sıkıntı.

KNette bile 1000/100 en uygunu 399 liraykan bu fiyat yine insaflı kalmış, fakat zam oranı birden bu kadar yüksek olmamalıydı…

3 Beğeni

Ttnet’in fiyat ve satış politikası gereği yaptığı fiyatlandırma normal. TT piyasaya altyapı olarak hakim. O yüzden pazarlama stratejisi yaparken hızı yüksek fiyattan sunma politikası izliyor. TurkNet bu politika ile ilerleyen bir firma değil o yüzden ikisini mukayese etmek doğru değil. Gigafibere gelen zam bu yüzden rakiplerine göre iyi gözükse bile şirketin pazarlama ve fiyatlandırma anlayışına ve söylemlerine göre kesinlikle fazla. Dediğim gibi ideal zamlı fiyat 199 TL olmalıydı.

2 Beğeni

2019 dan itibaren turknetliyim. Son zamanlarda izlenen fiyat politikalari cok sacma. Reklam adi altinda Turkiye nin en cok kazanan influcer larina ozel altyapi yapicaklarina ve 1000mbps interneti sponsorluk bahanesi ile bedava vereceklerine kadar bu yatirimlari keske diger kullanicilar uzerinde kullansalar daha etkili olur. Zira su anki duruma bakarsak baya sacma bir ilerleyis icerisindeler. Verilen sozler tutulmuyor. Yazik. Umarim bir an once farkedilip duzenlemeler yapilir.

11 Beğeni

Ne güzel valla. Taahhüt yok ayağına 6 ayda bir zam yapıyorsunuz abonelerinize. O zaman sizde diğerleri gibi taahhütlü paket yapın onu seçelim.

15 Beğeni

Gigafiberde 10 aylık peşin ödeme kampanyası var mı? Varsa ne kadar fiyatı?

TurkNet’in kendi altyapısı olan Gigafibere bu kadar zam yapıldıysa kusura bakmayın ama samimi olarak söylüyorum ki bu kullanıcılarla dalga geçmektir. Her fırsatta Gigafiberin fiyat avantajlarından ve başka ISS altyapısı kullanılmadığı için fiyat konusunda daha makul davrandıklarını söyleyip bu oranda zam yapmanın başka mantıklı bir açıklaması olamaz. Güvenip Cem beyi dinliyoruz, abonesi oluyoruz, sonra karşılaştığımız manzara bu. Verilen sözleri tutmak bu kadar zor olmamalı.

6 Beğeni

Kusura bakmayın ama gerçekten hiç Allah korkusu kalmamış utanmasalar düz 300 yapacaklarmış ayıp gerçekten çok ayıp

4 Beğeni

Selamlar @receperd, ek bir hizmetiniz yok ise (telefon, statik ip vs) 1,999 TL üzerinden fiyatlandırılıyor.

TT’nin 100 Mbps paketleri 250 - 300 arasında değişiyor. İlk 12 ay farklı, sonraki 12 ay farklı ödüyorsunuz. Tüm firmalar bu şekilde yaptı. Artık sabit bir fiyat beklemememiz lazım. Taahhüt diye koştuğunuz firmalarda sözleşme dönemi boyunca iki farklı ücret yansıtılıyor. Eskidendi o tek ücretle iki yıl kullanayım.

1 Beğeni

Battı balık yan gider. Hazirana kadar 140tl bende :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Burdan görerek gidip 10 aylık peşin ödemeyi yaptım ama az önce sms geldi mevcut tarifeniz 2023 hazirana kadar aynı fiyat diye. Bu durumda fazla ödemiş oldum 10 aylık peşin ödemeyi nasıl iptal ettirebilirim.