Fiberde olması gereken ping değerim fazla

23 24 nisan ve 25 nisan akşamına kadar kısa süreliğine kendi kendine ping değerlerim eski haline gelmişti bugün tekrar yükseldi :frowning:

Merhaba, zaten defalarca test attım ve sorunun ne olduğunu defalarca açıkladım. Daha destek kaydı açar açmaz oto mesajla çözüldü atılmaya başlandı. Bu konuda da görsellere bakarsanız sorun gayet açık. Zaten kendi açtıkları kayda açar açmaz çözüldü atılmaya başlanmıştı :slight_smile: Niye boşu boşuna uğraştırıyorsunuz kaydı açan hanımefendiye de söyledim açmanıza gerek yok destek vermiyorsunuz, statik ip al, müdahale edemiyoruz deyip kapatıp duruyorsunuz diye. BTK şikayetinden dolayı açıldığı aşikar kimse kimseyi kandırmasın. Bu yapılanlar sadece oyalamak, işi yokuşa sürmek, sorunu görmezden gelmekten başka bir şey değil. Pinglotter veya başka test atmayacağım oyun oynuyorsunuz insanla gerçekten.

Merhaba @Maxsima, aktif bir destek kaydınız bulunmuyor ama ping tracert sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz?

Verdiğiniz bilgiler ile birlikte size arama yaparak destek olmaları için ilgili ekibimize bilgi verdim. Gün içerisinde sizinle iletişime geçecekler.